Gość: ja IP: 213.17.228.* 23.07.02, 13:07 bzdura i wstyd, czy nie ma w Polscelepszych zaespołów ?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kubu Re: Grand Prix dla Varius Manx IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.07.02, 13:11 nie ma jak widac hehehehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
jedrek77 Re: Grand Prix dla Varius Manx 23.07.02, 14:00 Gość portalu: ja napisał(a): > bzdura i wstyd, czy nie ma w Polscelepszych zaespołów ?????? A znasz w Polsce ładniejszą wolalistke i to z takimi... no wiesz... Na takich festiawalach przecież nie o muzykę chodzi. Zresztą na jakich chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Grand Prix dla Varius Manx 23.07.02, 14:07 Rzeczywiście nie chodzi o muzykę, bo w tamtym roku triumfowało Ich Troje. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Grand Prix dla Varius Manx 23.07.02, 14:08 Nowa wokalistka już od dawna sprawia wrażenie, jakby chciała się rozebrać, ale Lipnicka się w międzyczasie drugi raz rozebrała, no i ta nowa musi poczekać, żeby uniknąć porównań, no wiecie, głosów. Odpowiedz Link Zgłoś
jedrek77 Re: Grand Prix dla Varius Manx 23.07.02, 14:43 vulture napisał: > Nowa wokalistka już od dawna sprawia wrażenie, jakby chciała się rozebrać, ale > Lipnicka się w międzyczasie drugi raz rozebrała, no i ta nowa musi poczekać, > żeby uniknąć porównań, no wiecie, głosów. Według jednej mojej koleżanki to ona jednak nie ma fajnych, to znaczy przepraszam, tego no fajnego no wiecie głosu. Tak jej to wynika z kilku zdjęć, które widziała. Może właśnie dlatego nie chce w pełni zademonstrować swoich walorów. Ale z drugiej strony jak można na (ubranych) zdjęciach zaobserwować i dokładnie ocenić ”walory” głosowe? Ja w każdym razie z niecierpliwością czekam na dalszy ”rozwój” artystki. Mam nadzieję, że wreszcie pokaże to za co ją wszyscy cenimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadriana Re: Grand Prix dla Varius Manx IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 23.07.02, 18:14 Ciekawe czy demonstrowanie swojego "glosu" wplywa znaczaco na otrzymywanie roznych nagrod w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: Grand Prix dla Varius Manx IP: *.dip.t-dialin.net 23.07.02, 14:46 wydaje mi sie ze juz demonstrowala w "maximie"..... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Grand Prix dla Varius Manx 23.07.02, 16:52 Ona w "Maximie" tylko sugerowała, że ma - hmm - głos duży, ale nie demonstrowała go w całej okazałości, a więc jeszcze wszystko przed nami. Janson się też chyba jeszcze nie rozbierał. Odpowiedz Link Zgłoś
buh Re: Grand Prix dla Varius Manx 23.07.02, 16:55 a Kasia Stankiewicz to miała wysokie czoło. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Grand Prix dla Varius Manx 23.07.02, 17:13 Ale Stankiewicz ubrania chyba nie spadały tak często jak Lipnickiej, ale może toi dobrze, bo jej akty mogłyby robić za nieznane zdjęcia z obozu koncentracyjnego. Chyba moda na szczupłość została przez nią nieco źle pojęta. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Grand Prix dla Varius Manx 23.07.02, 17:06 lepiej jakby janson sie nie rozbieral..najlepiej jakby nawet tej czapeczki nie sciagal.. ja tam nie jestem ciekawa jego hmm warunkow glosowych))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Grand Prix dla Varius Manx 23.07.02, 17:10 No wlasnie, a ktora z muzycznych pan sie jeszcze nie rozbierala? Wiem, ze Kora byla, Lipnicka tez, kogo tam mamy jeszcze? Urszula? ACH? Nie jestem zorientowany. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture ODWAL SIĘ OD AGI 23.07.02, 17:21 aga jest artystką aga się ni będzie rozbierała jesteś świnian jak możesz tak o adze aga jest wspaniała aga jest ładna aga jest cudowna aga kochamy cię Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: ODWAL SIĘ OD AGI 23.07.02, 18:17 chlip chlip...nie jestem swinia..chlip chlip..jestem tylko prymitywemmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: ODWAL SIĘ OD AGI 23.07.02, 19:04 aga jestładnamądrafajnazajebistazdolna i wogle i wy sie nie znacie Odpowiedz Link Zgłoś