Gość: Twist IP: *.akademik.ds.pw.edu.pl 20.06.05, 18:05 plyta jest zajebista!!! slucham non stop!polecam wszytskim!KUPUJCIE TYLKO ORGINALY W SKLEPIE!!!!!!JEBAC ZLODZIEJI!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mel Re: Rewolucje IP: *.185.udn.pl 02.07.05, 19:33 rewolucje z umyslem! Jamal - rytmy w kosmos wywalone, plyta roQ, muza przewodnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fido Re: Rewolucje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 14:29 płytka taka sobie , niepodpasowuje mi lekko wokla ,ale nie ma tez jakis extra pomysłów zdecydowanie wole Bass Medium Trinity albo vavamuffin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: Rewolucje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 14:51 czesc- jescze nie sluchalem tej plyty ale po przeczytaniu postu, zastanowilem sie .. czy mam ja kupic w sklepie czy moze zaraz znalezc w eMulu - wiec po tej chwili pomyslalem ze za takie dwie plytki oplace sobie abonament miesieczny za uzytkowanie i9nternetu i przez ten miesiac sciagne 10 plyt- zalaczam Emule- pozdrowienia pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.M.L Rewolucje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 12:53 płyta jest kozacka,po prostu nie mam pytań"kiedyś bedzie nas więcej...."ciężko mi sie oderwać od kompa Odpowiedz Link Zgłoś