Dodaj do ulubionych

DJ Bobo w Polsce

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 11:48
To będzie niesamowite wydarzenie! Widzialem juz ten spektakl w Kolonii-
zapiera dech w piersiach jak z resztą wszystkie show DJ BoBo. Trasę obejrzalo
już ponad 250.000 widzów. Muzyka jest bardzo różnorodna: od gitarowego rocka
przez pop w wielu odmianach po dance (a nie jedynie muzyka dance, z jaką
powszechnie jest kojarzony).

Obserwuj wątek
    • Gość: Jakubcjusz Re: DJ Bobo w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 09:57
      Świetna sceneria, różnorodna muzyka, efekty pirotechniczne i laserowe,
      wspaniała choreografia - tak to właśnie wygląda. Już nie mogę się doczekać.
    • Gość: Wojtek Re: DJ Bobo w Polsce IP: 158.75.197.* 05.07.05, 10:38
      Naprawdę warto to niesamowity pokaz światła ognia itp a poza tym wspaniała
      muzyka byłem dwa lata temu na koncercie DJ BOBO w Sopocie i wrazenie było
      niesamowite naprawde warto
    • Gość: pffff Re: DJ Bobo w Polsce IP: *.chello.pl 05.07.05, 10:44
      wez chlopaku przestan sie osmieszac, co?
      wylizuj sobie temu bobo/bonobo, ale nie przy ludziach, ok?
      jestes rownie obrzydliwy jak to cos o czym piszesz
    • Gość: Johnny B. Goode Re: DJ Bobo w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 10:02
      Taaak ... kiedy czytam wątki podobne temu, dochodzę do wniosku, że taki
      Beethoven to był jednak miernotą ...

Pozdrawiam
      Keep Rockin'
      • blackrainbow Re: DJ Bobo w Polsce 06.07.05, 16:50
        HAhahahhahahahaHA
        rozwaliles mnie Johnny B. Goode
        normalnie koment roku big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
        • Gość: Louen Re: DJ Bobo w Polsce IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 08.07.05, 16:04
          Przyznaje, ze omentarz byl bardzo bystrysmile Oczywiscie nie ma co porywnywac
          obojga panow bo co ma piernik do wiatraka? W dziedzinie muzyki czysto
          rozrywkowej DJ BoBo jest naprawde dobry i robi bardzo efektowne spektakle.
          Muzyke tez ma znacznie ciekawsza, niz powszechnie wydaje sie osobom, ktore nie
          znaja albumow tylko urywki z radio. Nikt tutaj nie twierdzi, ze jest to
          wiekopomny artysta: po prostu dobry wykonawca popowy!
          • Gość: Amba Re: DJ Bobo w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 16:33
            tylko ta jego glupia ksywa ...
            • Gość: Louen Re: DJ Bobo w Polsce IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 08.07.05, 20:54
              Zgadza sie!W Polsce on niestety niezwykle duzo traci przez to,ze sie debilnie
              nazywa i wiele osob, choc lubi jego muzyke, wstydzi sie przyznac, ze slucha "dj
              bobo". Ale mysle, ze to nie powod zeby go od razu skreslac.Znam sporo osob
              sluchajacych bluesa itp., ktore, delikatnie mowiac, ze sceptycznym nastawieniem
              poszly na spektakl i wyszly bardzo zadowolone (albo pozytywnie zaskoczone).
              • Gość: Amba Re: DJ Bobo w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 04:23
                a jak sobie przypomne ten hicior "czułałała" to mi sie scyzoryk w kieszeni otwiera ;]
    • Gość: Tapatik Re: DJ Bobo w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 22:44
      Kiedy, gdzie, po ile bilety i dlaczego tak drogo smile
      • Gość: Louen Re: DJ Bobo w Polsce IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 09.07.05, 20:51
        Wszystkie info odnosnie koncertu na www.djbobo.pl Czemu tak drogo?Oto
        odpowiedz: za identyczny show widzowie za granica place 45EUR (180zl),
        przychodzi ich 12.000 na kazdy koncert; koszty organizacji za identyczne w
        Szwajcarii i NIemczech jak w POlsce. Ceny stanowia minimum jakie mozna bylo
        wyznaczyc!
    • Gość: grosz Re: DJ Bobo w Polsce IP: *.zaw.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 11:30
      nie lubiem techno i tych wszystkich DJi pesudo artystow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Louen Re: DJ Bobo w Polsce IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 09.07.05, 20:52
        DJ BoBO nie ma nic wspolnego z dj'ami i nie gra techno smile
        • Gość: papi Re: DJ Bobo w Polsce IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 10.07.05, 13:26
          A kto to jest ten cały dj bobo. Żygać się chce jak gdzieś usłyszę tę pseudo
          muzykę. Szkoda czasu.
          • Gość: greg Re: DJ Bobo w Polsce IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.07.05, 14:21
            A mnie się chce "żygać" jak czytam takich półinteligentów jak ty. Naucz się
            polskiej ortografii. Nie jestem fanem DJ Bobo, ale każdy ma prawo słuchać tego,
            co chce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka