ciuciubabka3 11.12.07, 09:35 Ta choina, cukierki i iluminację jak w Aspen :) są potrzebne tylko i wyłącznie do lansowania obecnej elitki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysiom1 Re: Frags dobrze mówi. 11.12.07, 09:49 A mi się bardzo podoba! Szkoda że ozdób na latarniach nie jest więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
kw.40 Re: Frags dobrze mówi. 11.12.07, 09:57 Lokalnie będziesz miał lansowanie krainy szczęśliwości do wyborów na drugą kadencję a centralnie do wyborów prezydenckich, w tym drugim przypadku mają rację skoro poprzednia banda idiotów podała im władzę na tacy jeszcze oklaskując. Odpowiedz Link Zgłoś
ciuciubabka3 Re: Frags dobrze mówi. 11.12.07, 10:04 kw.40 napisała: > Lokalnie będziesz miał lansowanie krainy szczęśliwości do wyborów na > drugą kadencję a centralnie do wyborów prezydenckich, w tym drugim > przypadku mają rację skoro poprzednia banda idiotów podała im władzę > na tacy jeszcze oklaskując. > Widzę,że dziwna choroba dotknęła nie tylko Romana, ale zaraziła i pogrzebała cały LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
kw.40 Re: Frags dobrze mówi. 11.12.07, 10:12 Nie tylko mają rację ale mogą robić co chcą oddano im dobrowolnie władzę, co do Lpr to przypominam że becikowe przegłosowała Platforma z właśnie Lpr. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Frags dobrze mówi. 11.12.07, 10:34 A ja pozwalam sobie zauważyć, że z LPR to był kw40 (bez kropki) natomiast ten tutejszy kw.40 (z kropką) jest kolejnym klonem, w dodatku rodzaju żeńskiego, więc pewnie ciuciu doprowadzila sie do tego, że rozmawia sama z sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: Frags dobrze mówi. 11.12.07, 10:46 Ciuciubabka próbuje sprawić wrażenie, pewnie przed swim koalicjantem fragsem (choć nie mam pewności czy to ciuciubabka nie jest idolką fragsa), ze ktokolwiek chce z nią rozmawiać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kw.40 Re: Frags dobrze mówi. 11.12.07, 10:34 Ta banda idiotów niszcząc samoobronę i Lpr odgryzała sobie własne nogi (już dziś wiadomo że prowokacja w Ministerstwie Rolnictwa odbyła się ze złamaniem prawa). Tą głupawą polityką załatwili żądy Platformie na następne dziesięć lat, czy o to chodziło ciuciubabko? Odpowiedz Link Zgłoś
kiix Re: Powiało obłudą!!! 12.12.07, 22:39 kw.40 napisała: > (już dziś wiadomo że prowokacja > wk40, wk 40, kw40., kw.40, etc. balansowanie klonami ników. Choroba to jakaś, epidemia czy zboczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Frags dobrze mówi. 11.12.07, 15:41 A nie mówiłem, że ciuciu się odezwie... Miejscowy głupek zawsze przyciąga sfrustrowanych Odpowiedz Link Zgłoś
dorota62 Re: Frags z reguły bełkocze. 12.12.07, 19:22 Dlaczego "z reguły bełkocze"? On nie bełkocze, tylko nie przebiera w słowach. Dosadny jest i tyle. Taka moja mała obserwacja. Odpowiedz Link Zgłoś