dziewczyna_mickiewicza 30.06.05, 20:46 pozdrawiam wszystkich spod hyde parku, do ktorego lece zaraz odbijac sobie odwolany koncert tego buca ryana - koncertem kasabian i babyshambles w ramach czegos, co sie zwie wireless festival ps. sesja wreszcie mi sie skonczyla!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
humbak Re: elo ziomale!;) 30.06.05, 23:18 No ładnie... teraz to buc? Czekajże! Niech ja tylko znajdę jego mejlowy adres A wogóle to gratuluję i takie tam. Miłej zabawy;P Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: elo ziomale!;) 30.06.05, 23:41 oj, bo Ty nic nie rozumiesz! to Miłość jest i czasem Dziołcha ma prawo wkurwić się przykładnie na Rajana! chłopak położy uszy po sobie (Boszzz, tak to się mówi?) i następnym razem będzie już grzeczny (tzn. nie odważy się znów czegoś odwalić, kobiecy pantofel to czasem niezła rzecz faaaaajnie masz i tak pomyśl o tych w Polszy co gniją przed końpjutrami albo jeżdżą w te i we wte po miasteczku swym. a Ty big big girl in the big big world Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: elo ziomale!;) 01.07.05, 00:10 Kto kocha - ten butuje ) Pozdrowienia, gratulacyje i życzenia dobrej zabawy ) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: elo ziomale!;) 01.07.05, 14:33 miejscowke mialam zajebista - sam srodek notting hill, tuz przy hyde parku, hostel z cenami naprawde przystepnymi, jak na warunki centrum. na dodatek, przy tej samej ulicy, cztery plytolandy - kazdy do odpowiedniego gatunku (w tym jeden calkowicie r'n'r + indie + rock - p oprostu bajka). nistety, splukana z deka jestem i nie zaszalalam zbytnio, ale i tak jest swietnie wszystkich pozdrawiam, i powtarzam, ze w tym tygodniu uwazam ryana adamsa za buca, za to, ze zepsul mi troche oblewanie sesji. w ramach buntu nie slucham cold roses (ciekawe, ile wytrzymam...) Odpowiedz Link Zgłoś