Dodaj do ulubionych

elo ziomale!;)

30.06.05, 20:46
pozdrawiam wszystkich spod hyde parku, do ktorego lece zaraz odbijac sobie
odwolany koncert tego buca ryana - koncertem kasabian i babyshambles w ramach
czegos, co sie zwie wireless festivalsmile

ps. sesja wreszcie mi sie skonczyla!!!
Obserwuj wątek
    • humbak Re: elo ziomale!;) 30.06.05, 23:18
      No ładnie... teraz to buc? Czekajże! Niech ja tylko znajdę jego mejlowy adressmile
      A wogóle to gratuluję i takie tam. Miłej zabawy;P
      • mameluch Re: elo ziomale!;) 30.06.05, 23:41
        oj, bo Ty nic nie rozumiesz! to Miłość jest i czasem Dziołcha ma prawo wkurwić
        się przykładnie na Rajana! chłopak położy uszy po sobie (Boszzz, tak to się
        mówi?) i następnym razem będzie już grzeczny (tzn. nie odważy się znów czegoś
        odwalić, kobiecy pantofel to czasem niezła rzeczwink
        faaaaajnie masz i taksmile pomyśl o tych w Polszy co gniją przed końpjutrami albo
        jeżdżą w te i we wte po miasteczku swym. a Ty big big girl in the big big worldwink
        • grimsrund Re: elo ziomale!;) 01.07.05, 00:10
          Kto kocha - ten butuje smile)

Pozdrowienia, gratulacyje i życzenia dobrej zabawy smile)
          • dziewczyna_mickiewicza Re: elo ziomale!;) 01.07.05, 14:33
            miejscowke mialam zajebista - sam srodek notting hill, tuz przy hyde parku,
            hostel z cenami naprawde przystepnymi, jak na warunki centrum. na dodatek, przy
            tej samej ulicy, cztery plytolandy - kazdy do odpowiedniego gatunku (w tym
            jeden calkowicie r'n'r + indie + rock - p oprostu bajka). nistety, splukana z
            deka jestem i nie zaszalalam zbytnio, ale i tak jest swietniesmile
            wszystkich pozdrawiam, i powtarzam, ze w tym tygodniu uwazam ryana adamsa za
            buca, za to, ze zepsul mi troche oblewanie sesji. w ramach buntu nie slucham
            cold roses (ciekawe, ile wytrzymam...)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka