Dodaj do ulubionych

Zmiana nicka

25.02.25, 16:38
Elo, elo, c-i-n z tej str.

Postanowiłem zmienić nick, żeby nie wprawiać w zaklopotanie albo nie prowokować niektórych tamtym nickiem założonym dla beki z myślą że wpadam tu tylko na chwilę.

No to tyle chciałem powiedzieć że ja to ja. Sorry za zamieszanie 🙏
Obserwuj wątek
    • yadaxad Re: Zmiana nicka 25.02.25, 21:09
      I co myślisz o przysiadnięciu się Afq? Przysiadł, czy cię z ławeczki zsunął? Nie żebym miała coś przeciwko, że napisał, to nawet może być motywujące na przyszłość co można. Choć z punktu widzenia jakieś emmy, podsumuje, że patologię do patologii ciągnie, nie, że qrde anioł ratownik, na co go stać. Ale tylko tak zauważam, że to chwalenie się nie jest takie ot, miło porównamy jak nam się śniadanie udało. Ma w sobie haczyk.
      • brightsun Re: Zmiana nicka 25.02.25, 21:41
        Zsunął? A w życiu!

Ja to kminie jak się dochodzi do bycia afq😄

A emmy jak mają kij wiadomo gdzie to haczyk się przyda żeby było czym wyciągnąć 😆
        • brightsun Re: Zmiana nicka 25.02.25, 21:51
          Tzn zsunął 😆 Trudno konkurować plackami ziemniaczanymi. Ale to co robi afq jest wielkie a dobre placki po prostu nie są złe. 😆

Wiem o co Ci chodzi, ale nie, nie wchodzę z afq w rywalizację o podziw czy nawet uwagę. Walkower. Nie mam podjazdu.

Ale też nie uważam żebym musiał mieć. Afq też musi jeść. Z podziwu mu może kiedyś zrobię placucha żeby miał siły na to na co sił mu czea, o!
        • afq Re: Zmiana nicka 25.02.25, 23:32
          brightsun napisał(a):

> Ja to kminie jak się dochodzi do bycia afq😄

bądź sobą bracie
          tam gdzieś za wszystkimi zakrętami jesteś ty
      • brightsun Re: Zmiana nicka 25.02.25, 21:42
        Haczyki są wszędzie ale obsesja ich tworzy cenzurę

Nie będą emmy decydować co mogę pisać, najwyżej mogą mieć swoje zdanie ale nie decyzyjność
        • yadaxad Re: Zmiana nicka 25.02.25, 21:51
          Na psy nie czują się, tak ataki tu raczej sporadycznie i z małą przestrzenią do rozwinięcia.
          • brightsun Re: Zmiana nicka 25.02.25, 21:54
            Dlatego się ich nie boję. Tu inne zasady gry
        • yadaxad Re: Zmiana nicka 25.02.25, 22:11
          Po prostu, od razu jak rzuciłeś taki temat, pomyślałam, że nie jest podbudowujący pokazując jak się cieszymy rzeczywistością, bo tworzy porównania.
          • brightsun Re: Zmiana nicka 25.02.25, 22:17
            W tym kontekście nie pomyślałem.

To inaczej zapytam, czy jest szkodliwy?
            • permet Re: Zmiana nicka 26.02.25, 08:20
              moze byc motywujacy, moze byc tez zniechecajacy.
              kiedy ktos nie jest w stanie zrobic kroku, a widzi, ze inni plyna az na drugi brzeg bajora, ktore wcale nie wydaje sie az tak muliste, to albo go to zmotywuje, albo patrzac na swoje poczynania, zakopie sie glebiej w tej poscieli czy czym tam.
        • hrasier_2 Re: Zmiana nicka 26.02.25, 04:36
          brightsun napisał(a):

> Haczyki są wszędzie ale obsesja ich tworzy cenzurę
          >
          > Nie będą emmy decydować co mogę pisać, najwyżej mogą mieć swoje zdanie ale nie
          > decyzyjność
          To forum schodzi na psy jak pozostałe.
          • yadaxad Re: Zmiana nicka 26.02.25, 09:37
            To nie "ogłoszenie", na które tu się rzucimy jak to załapało na emamie.
          • afq Re: Zmiana nicka 26.02.25, 09:39
            hrasier_2 napisał:

> To forum schodzi na psy jak pozostałe.

po czym wnosisz?
      • afq Re: Zmiana nicka 25.02.25, 23:33
        yadaxad napisał(a):

> Choć z punktu widzenia jakieś emmy, podsumuje, że patologię do patologii ciągnie,

pewnie dlatemu tam sie tak grupują ;-)
        • brightsun Re: Zmiana nicka 26.02.25, 10:24
          I jak Ciebie nie kochać?

🤣🤣🤣
    • permet Re: Zmiana nicka 26.02.25, 08:03
      dobry pomysl.
      ja sobie zmienie, zeby moc przyjsc do was na forumowa terapie grupowa, obnazyc sie do golych kosci, no ale zeby bylo bezpiecznie i (w miare) anonimowo :d, by mnie nikt z forumowych "znajomych" nie rozpoznal :d
    • brightsun Re: Zmiana nicka 26.02.25, 21:26
      W ogóle teraz paczam i co widzę, buahaha, chciałem nick bright side ale sobie nuciłem always look on the bright side of life i tak szczęście weszło, że aż mi jakieś slońce wzeszlo. 😄

Ja niepotrzebnie brałem 😆

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka