jmajka1983 27.07.05, 15:48 cZekam na ksu!!!to jedyna kapela dla której warto się znależć na przystanku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomash8 Re: przystanek woodstock 27.07.05, 16:39 co za patologiczny post...a Moskwa, Toten Hosen, Pogodno, to pies?! Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: przystanek woodstock 27.07.05, 17:56 Ja bym powiedział że jedynie The Car Is On Fire warty jest tam posłuchania. Ale dla jednego zespołu nie będe tam po raz trzeci jechał. Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: przystanek woodstock 27.07.05, 17:58 peternurek1 napisał: > Ja bym powiedział że jedynie The Car Is On Fire warty jest tam posłuchania. A ja podczas ich występu chyba się udam na piwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmajka1983 Re: przystanek woodstock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 17:57 die toten hosen to zwykła popowa papka Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: przystanek woodstock 27.07.05, 18:00 A KSU to niby punk? hahahahahahahahahaha uwielbiam ekipe z Ustrzyk, ale bez jaj.... poza tym może DTH to "popowa papka" ale co z tego? na żywo sprawdza się wyśmienicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmajka1983 Re: przystanek woodstock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 18:08 ksu to niewątpliwie kapela punkowa...przekonasz się o tym tomashu na przystanku, albo choćby w ustrzykach 20 sierpnia.... wpadnij, zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: przystanek woodstock 27.07.05, 18:11 Widziałem KSU 4 razy, chodzi mi o to, że oni grają po prostu zwykłego, ostrego rock'n'rolla, zresztą sami tak twierdzą... mam tylko nadzieje że Siczka nie "przedobrzy" przed koncertem na przystanku, bo na PRLu(Katowice) był w takim stanie że ledwo śpiewał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmajka1983 Re: przystanek woodstock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 18:19 o to się nie martw ....siczka ma świadomość jaka wagę dla zespołu będzie miała ta impreza i pokaż wielką klasę Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: przystanek woodstock 27.07.05, 22:59 mozesz powiedziec cos wiecej o tym koncercie? biletowany? bo będę w sierpniu biegać po tych okolicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owat Re: przystanek woodstock IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 27.07.05, 19:08 wart posłuchania bylby tam Jesus Chrysler Suicide, ale oni tam nie grają więc nie warto się znaleźć na przystanku Odpowiedz Link Zgłoś