ihopeyouwilllikeme 31.07.05, 13:19 Na nowej płycie Herbiego Hancocka, zatytułowanej " Possibilities " ( ma wyjść 30 sierpnia ) znajdzie się cover " When Love Comes To Town ", z gościnnym udziałem Jonny'ego Langa i Joss Stone To wspaniała wiadomość Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ihopeyouwilllikeme Re: Herbie Hancock nagra U2 :) 31.07.05, 13:20 Aha, wiadomość za www.atu2.com Odpowiedz Link Zgłoś
newyearsday1981 Re: Herbie Hancock nagra U2 :) 19.10.05, 21:57 Herbie Hancock nagraŁ U2,"When Love Comes To Town",z wokalami Joss Stone i Johnny'ego Langa,i przy całym moim sceptycyzmie co do wykonywania piosenek U2 przez innych wykonawców,muszę przyznać że ta wersja ma niesamowity feeling i maksymalną moc jako jazzowy kawałek,choć przecież jest bluesowy.Zresztą uważam, że cała płyta POSSIBILITIES jest fantastyczna, ja już się w niej zakochałam i słucham z przyjemnością nie tylko "coveru" U2,ale i Stinga,Annie Lennox,Johna Mayera,mojego uwielbianego Carlosa Santany z cudowną Angelique Kidjo,a nawet Christiny Aguilery-proszę się nie śmiać,może ona i jest z gatunku plastikowej kaszany,ale głos ma i w "A song for you" to słychać.Polecam płytkę,warto się zainteresować,choćby ze względu na ciekawą wersję U2. Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Herbie Hancock nagra U2 :) 20.10.05, 15:46 Zaaaaaaaaaaajeeeeeeeeeeeeeeeefajna ta wersja !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Herbie Hancock nagra U2 :) 20.10.05, 15:47 Choć Jonny Lang coś zachrypł, od kiedy go ostatni raz słyszałem, ale i tak jest super gość ! Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: Herbie Hancock nagra U2 :) 21.10.05, 21:00 > Zaaaaaaaaaaajeeeeeeeeeeeeeeeefajna ta wersja !!! Fajna to ona była, dopuki Joss nie zaczeła w niej śpiewać, wtedy stwierdziłem że może lepiej wyłącze Co w niej takiego fajnego? W Joss Stone śpiewającej w tej wersji, znaczy się? Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Herbie Hancock nagra U2 :) 23.10.05, 14:48 > Fajna to ona była, dopuki Joss nie zaczeła w niej śpiewać, wtedy stwierdziłem > że może lepiej wyłącze > > Co w niej takiego fajnego? > W Joss Stone śpiewającej w tej wersji, znaczy się? A co jest takiego niefajnego w Joss Stone ? Zresztą nie chodzi mi o Joss Stone ( choć fajnie zaśpiewała ) tylko ogólnie, wspaniały klimat, utwór odczytany zupełnie od nowa. Herbie Hancock usunął pierwiastek rockowy, pozostawiając czystą, bluesową esencję Rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: Herbie Hancock nagra U2 :) 23.10.05, 17:57 > A co jest takiego niefajnego w Joss Stone ? Zresztą nie chodzi mi o Joss > Stone ( choć fajnie zaśpiewała ) tylko ogólnie, wspaniały klimat, utwór > odczytany zupełnie od nowa. Herbie Hancock usunął pierwiastek rockowy, > pozostawiając czystą, bluesową esencję Rewelacja. No właśnie rewelacja poza Joss Stone. Po prostu nie podoba mi się jak śpiewa w tym kawałku. Nie lubię Joss Stone jak śpiewa, o. Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Herbie Hancock nagra U2 :) 26.10.05, 10:30 > No właśnie rewelacja poza Joss Stone. Po prostu nie podoba mi się jak śpiewa w > tym kawałku. Nie lubię Joss Stone jak śpiewa, o. Ja bardzo lubię Joss Stone jak śpiewa, gdyby tylko jej płyty nie były tak koszmarnie nudne... Odpowiedz Link Zgłoś