Dodaj do ulubionych

Herbie Hancock nagra U2 :)

31.07.05, 13:19
Na nowej płycie Herbiego Hancocka, zatytułowanej " Possibilities " ( ma wyjść
30 sierpnia ) znajdzie się cover " When Love Comes To Town ", z gościnnym
udziałem Jonny'ego Langa i Joss Stone smile To wspaniała wiadomość smile
Obserwuj wątek
    • ihopeyouwilllikeme Re: Herbie Hancock nagra U2 :) 31.07.05, 13:20
      Aha, wiadomość za www.atu2.com
      • newyearsday1981 Re: Herbie Hancock nagra U2 :) 19.10.05, 21:57
        Herbie Hancock nagraŁ U2,"When Love Comes To Town",z wokalami Joss Stone i
        Johnny'ego Langa,i przy całym moim sceptycyzmie co do wykonywania piosenek U2
        przez innych wykonawców,muszę przyznać że ta wersja ma niesamowity feeling i
        maksymalną moc jako jazzowy kawałek,choć przecież jest bluesowy.Zresztą uważam,
        że cała płyta POSSIBILITIES jest fantastyczna, ja już się w niej zakochałam i
        słucham z przyjemnością nie tylko "coveru" U2,ale i Stinga,Annie Lennox,Johna
        Mayera,mojego uwielbianego Carlosa Santany z cudowną Angelique Kidjo,a nawet
        Christiny Aguilery-proszę się nie śmiać,może ona i jest z gatunku plastikowej
        kaszany,ale głos ma i w "A song for you" to słychać.Polecam płytkę,warto się
        zainteresować,choćby ze względu na ciekawą wersję U2.
        • ihopeyouwilllikeme Re: Herbie Hancock nagra U2 :) 20.10.05, 15:46
          Zaaaaaaaaaaajeeeeeeeeeeeeeeeefajna ta wersja !!!
          • ihopeyouwilllikeme Re: Herbie Hancock nagra U2 :) 20.10.05, 15:47
            Choć Jonny Lang coś zachrypł, od kiedy go ostatni raz słyszałem, ale i tak jest
            super gość ! smile
          • peternurek1 Re: Herbie Hancock nagra U2 :) 21.10.05, 21:00
            > Zaaaaaaaaaaajeeeeeeeeeeeeeeeefajna ta wersja !!!

Fajna to ona była, dopuki Joss nie zaczeła w niej śpiewać, wtedy stwierdziłem
            że może lepiej wyłącze big_grin

Co w niej takiego fajnego?
            W Joss Stone śpiewającej w tej wersji, znaczy się? smile
            • ihopeyouwilllikeme Re: Herbie Hancock nagra U2 :) 23.10.05, 14:48
              > Fajna to ona była, dopuki Joss nie zaczeła w niej śpiewać, wtedy stwierdziłem
              > że może lepiej wyłącze big_grin
              >
              > Co w niej takiego fajnego?
              > W Joss Stone śpiewającej w tej wersji, znaczy się? smile

A co jest takiego niefajnego w Joss Stone ? smile Zresztą nie chodzi mi o Joss
              Stone ( choć fajnie zaśpiewała ) tylko ogólnie, wspaniały klimat, utwór
              odczytany zupełnie od nowa. Herbie Hancock usunął pierwiastek rockowy,
              pozostawiając czystą, bluesową esencję smile Rewelacja.
              • peternurek1 Re: Herbie Hancock nagra U2 :) 23.10.05, 17:57
                > A co jest takiego niefajnego w Joss Stone ? smile Zresztą nie chodzi mi o Joss
                > Stone ( choć fajnie zaśpiewała ) tylko ogólnie, wspaniały klimat, utwór
                > odczytany zupełnie od nowa. Herbie Hancock usunął pierwiastek rockowy,
                > pozostawiając czystą, bluesową esencję smile Rewelacja.

No właśnie rewelacja poza Joss Stone. Po prostu nie podoba mi się jak śpiewa w
                tym kawałku. Nie lubię Joss Stone jak śpiewa, o.
                • ihopeyouwilllikeme Re: Herbie Hancock nagra U2 :) 26.10.05, 10:30
                  > No właśnie rewelacja poza Joss Stone. Po prostu nie podoba mi się jak śpiewa
                  w
                  > tym kawałku. Nie lubię Joss Stone jak śpiewa, o.

Ja bardzo lubię Joss Stone jak śpiewa, gdyby tylko jej płyty nie były tak
                  koszmarnie nudne...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka