Gość: Magda IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.02, 00:33 Co sądzicie o Arce Noego? ja jestem ZA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Finka Re: Co sadzicie o Arce Noego? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.08.02, 12:13 Już był ten temat i to nawet Ty go założyłaś... Odpowiedz Link Zgłoś
brovaar Re: Co sadzicie o Arce Noego? 17.08.02, 12:34 No właśnie. To ciekawe. Też mi się zdawało, że już jakoś ten temat się przewinął. Czyż nie powinien posiadać żadnych komentarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Co sadzicie o Arce Noego? 17.08.02, 12:58 Ja teraz będę co 20 minut zakładał wątki typu: "Co sądzicie o Marii Koterbskiej?". Zobaczysz, jak będzie fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Co sadzicie o Arce Noego? 17.08.02, 21:04 > "Co sądzicie o Marii > Koterbskiej?". Zobaczysz, jak będzie fajnie. a-a-a-a-a-a-a-a-ugustowskie noce... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Co sadzicie o Arce Noego? 17.08.02, 23:41 graukatze napisał: > > "Co sądzicie o Marii > > Koterbskiej?". Zobaczysz, jak będzie fajnie. > > a-a-a-a-a-a-a-a-ugustowskie noce... Zespół Lady Pank swego czasu dokonał coveru tejże pieśni, zmieniając jednak fragment tekstu na "Czy pamiętasz tę butelkę, znalezioną nad Wigrami..." Pzdw Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Co sadzicie o Arce Noego? 20.08.02, 19:18 > > a-a-a-a-a-a-a-a-ugustowskie noce... > > Zespół Lady Pank swego czasu dokonał coveru tejże pieśni[...] alesh mój cytat jest właśnie z wersji LadyPanków > zmieniając jednak > fragment tekstu na "Czy pamiętasz tę butelkę, znalezioną nad Wigrami..." a fragment "długo szumieć będzie jeszcze ozywiana wspomnieniami" brzmi prawie jakby śpiewali "orzygana". przepraszam za naturalizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixt Re: Co sadzicie o Arce Noego? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 19.08.02, 22:42 to słodkopierdząca pralka mózgów Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Co sadzicie o Arce Noego? 20.08.02, 02:41 Gość portalu: mixt napisał(a): > to słodkopierdząca pralka mózgów To było o Arce czy o Koterbskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: Co sadzicie o Arce Noego? IP: *.widzew.net / 10.22.1.* 20.08.02, 02:48 To co w tym samym poście 12000 minut temu. Wolę Ponton Belzebuba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrb Re: Co sadzicie o Arce Noego? IP: *.ntvk.com.pl 20.08.02, 06:26 Gość portalu: mixt napisał(a): > to słodkopierdząca pralka mózgów Dobre! Lepsze od mojego "pseudoreligijnego kiczu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Re: Co sadzicie o Arce Noego? IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 20.08.02, 09:39 Mnie sie to za bardzo nie podoba. Cytuję: "Tylko nawrócona jest zadowolona" (czyli żadna inna nie?), "święta załoga kocha tylko Boga" (a ludzie?). Dla mnie to takie ideologiczne disco polo tylko że z gitara, ideologiczne oddziaływanie na dzieciaki, które wiadomo, że są jeszcze bardzo bezkrytyczne. Nigdy nie popierałem ideolo dla 7-latków. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Arka Gdynia! 20.08.02, 11:18 ale jednak siła rażenia jest spora niedawno widziałem tłum gówniarzy z trzema zakonnicami, którrzy darli sie że takki mały i taki duży może świętym, być - kręcąc nad głową takie magiczne kółko - kumpel chciał im nawet przyp.. bo myślał, że jaja sobie z niego robią... - na płycie tego zespołu wyłożył sie były dyrektor poczty polskiej, który zakupił hurtowo chyba ze 200 000 egz. po cenie wyższej niż detaliczna - do sprzedaży w urzedach pocztowych)) diamentowa płyta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Re: Arka Gdynia! IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 20.08.02, 12:19 Siła rażenia na pewno jest spora! Siła rażenia hłe hłe... Jestem za poszukiwaczami zaginionej Arki! Rycerz Jedi. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Arka Gdynia! 20.08.02, 12:38 tiresias napisał: > niedawno widziałem tłum gówniarzy z trzema zakonnicami, którrzy darli sie że > takki mały i taki duży może świętym, być - kręcąc nad głową takie magiczne > kółko Ś.p. zespół Steps miał podobną choreografię - boki zrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
aric A ja 20.08.02, 12:57 bym im na scenie trochę zwierzatek dołożył. Po parce z każdego gatunku. Ubrałbym w ubranka odświetne i kazał biegać z wiaderkami i wyleać wode z tonącego okrętu. A może wyslemy ich do czech. Jako pomoc dla powodzian. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: A ja 20.08.02, 14:30 aric napisał: > bym im na scenie trochę zwierzatek dołożył. Ciekawe co na to Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Toważystwo bedzie im toważyszyć 20.08.02, 15:09 Toważystwo przy okazji może im toważyszyć. Bedziemy więc mieli Arkę Noego ze wszystkimi gadżetami i bedzie super. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Toważystwo bendzie im toważyszyć 20.08.02, 17:01 aric napisał: > Toważystwo przy okazji może im toważyszyć. Bedziemy więc mieli Arkę Noego ze > wszystkimi gadżetami i bedzie super. Czyli że wezmą udział w programie "Animals" w roli tytułowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrb Re: Arka Gdynia! IP: *.ntvk.com.pl 20.08.02, 17:22 tiresias napisał: > niedawno widziałem tłum gówniarzy z trzema zakonnicami, którrzy darli sie że > takki mały i taki duży może świętym, być - kręcąc nad głową takie magiczne > kółko. Co to za tajemnicze magiczne kółko? mrb (niezbyt zorientowany) Odpowiedz Link Zgłoś