Dodaj do ulubionych

Badly Drawn Boy "About a Boy"

IP: 212.191.201.* 27.08.02, 12:25
Mam wrazenie, Lukaszu Kaminski, jakbys sie troche bal napisac,
ze ta plyta jest po prostu dobra...
A jest - podobnie, jak film, ktory ilustruje, jak i ksiazka, na
podstawie ktorej obraz nakrecono...
Mozemy tu oczywsicie dyskutowac, kruszyc kopie, ale mi sie
troche nie chce - wole posluchac BDB !
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: Badly Drawn Boy 'About a Boy' IP: *.man.polbox.pl 27.08.02, 17:19
      A ja się po części zgadzam z Ł.K., to jest dobra muzyka, ale najlepiej słucha
      się jej w kiniesmile Byłam na tym filmie zaraz po premierze i bardzo mi się
      podobało - film był był bardzo przyjemny, a muzyka świetnie komponowała się z
      oglądamym obrazem. Jednak, kiedy ściągnałem sobie utwór "Something to talk
      about" po krótkim czasie piosenka zaczęła mi się nudzić. Myślę, że tak jak film
      byłby nieco gorszy bez tej ścieżki dźwiękowej, tak piosenka też coś straciła
      bez wątku filmowego (m.in. element humorystyczny - mówię abstrachując również
      od teledysku).
    • Gość: Borzar Re: Badly Drawn Boy 'About a Boy' IP: 2.1.* / *.pnu.com 28.08.02, 07:40
      Szczególnie polecam jego pierwsza płytę - "The Hour of Bewilderbeast". Lepsza.
    • pawelgoly Re: Badly Drawn Boy 'About a Boy' 28.08.02, 12:38
      A mnie to stękanie, skomlenie do mikrofonu naprawdę denerwuje i nie wiem, czy
      to jest lepsze od Ich3
    • Gość: belle_ Re: Badly Drawn Boy 'About a Boy' IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.02, 17:11
      ja sie w sumie zgadzam z recenzja l. kaminskiego - no bo nowa plytka pana
      damona to jednak przede wszystkim soundtrack. ale za to jaki sliczny smile a
      podobno niedlugo studyjny album, la la la, nie moge sie doczekac!! smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka