Gość: Lecho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 12:19 Zassałem taką sympatyczną płytę, kapeli Fugu, grają taki postbeatlesowski alt rock, urocze pitu pitu, co to za kolesie ? Jakoś nie mogę ich namierzyć przez google. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: scribs Re: Fugu - francuzi ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 23:26 nagrywają dla wytwórni amerykańskiej, a wokalista zdaje się być arabem, ale wciąż mogą być francuzami? www.mintyfresh.com/FLASH/fugu.swf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scribs Re: Fugu - francuzi ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 23:35 francuzi, ale niewiele tego w sieci, rzeczywiście... www.icidailleurs.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lecho Re: Fugu - francuzi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 23:37 Dzisisaj co drugi Francuz to Arab... Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Fugu - francuzi ? 24.08.05, 21:12 Tak się składa, że to jedna z moich ulubionych płyt tego lata, więc pomyślałam, że pomogę conieco Fugu to projekt francuski, chociaż to arabskie nazwisko może nieco zmylić. Na tej stronie jest chyba najwięcej informacji o Fugu: www.io.com/~nan/fugu/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lecho Re: Fugu - francuzi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 08:33 No to co innego, kwiecie_paproci, dzięki za ten link. Przypomnijmy tytuł płyty - "Screw the Riaa".... ja ostatnio tylko takie płytki zasysam...sam nie wiem czemu. Chyba czas wrócić do rocka.... Odpowiedz Link Zgłoś