Gość: Vero. Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.54.234.252.tisdip.tiscali.de 10.03.04, 18:17 "Hail to the Thief" Radiohead. Gdzies w okolicac "Sit Down, Stand Up" i Raindrops. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szelak Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 10.03.04, 18:44 rachels - systems/layers Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 U2 Popmart Tour Live In Mexico City 10.03.04, 20:06 j.w. a właściewie właśnie skończyłem oglądać i nie będe się rozpisywał , emocje porównywalne z recenzjami Anny Gacek w terazrock'u ))) no może przesadzam , ale genialny koncert , wizualnie najlepszy jaki widziałem, muzycznie równierz super z małymi niedociągnięciami ale ogólnie... co ja będe pisał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunny Re: U2 Popmart Tour Live In Mexico City IP: 213.17.133.* 10.03.04, 21:42 Ani diFranco "Pulse" z albumu "Little plastic castle". Odpowiedz Link Zgłoś
oratio KAPELA ZE WSI WARSZAWA - wiosna ludu - super! 12.03.04, 22:51 kapitalna interpretacja muzyki ludowej w nowoczensych aranżacjach bravo! Odpowiedz Link Zgłoś
kondoreus Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 13.03.04, 14:00 miodzio... SEX PISTOLS - live in concert --- pozdrawiam kOndOreUs Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 13.03.04, 14:24 patrz sygnaturka , utwór "i'm walking" Odpowiedz Link Zgłoś
oratio Something Like Elvis - Cigarettes Smoke Phantom 13.03.04, 21:49 Najnowsza (choć sprzed 2 lat) płyta załogi z Szubina. Nowoczesny rock o korzeniarz punk-noisowych. Polecam ich debiut - "Personal Vertigo"! Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: Czego słucham w tej chwili? Running Wild! 14.03.04, 17:25 Kula Shaker "Start All Over" z pierwszego albumu "K" Odpowiedz Link Zgłoś
born_tired Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 15.03.04, 23:36 malo ludzi tu slucha elektronicznej muzyki a ja takiej w tej chwili slucham no i piosenki,ktora mi dodaje uroku foremost poets "open season" ===put your leg on my shoulder=== enjoy[czy ktos wymyslil jakis polski odpowiednik??] Odpowiedz Link Zgłoś
black_lotus Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 16.03.04, 00:02 ERIC DOLPHY Straight Up And Down [Out To Lunch] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: 212.244.78.* 16.03.04, 17:54 W tej chwili słucham Michaela Schenkera z MSG "Back To Attack". Jutro będę słuchał Uli Jona Rotha wszystko co mam! Lepszego rocka nie znam !? Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 16.03.04, 18:52 > Lepszego rocka nie znam !? to pytanie? a żeby nie było że znowu słucham wiadomego zespołu to powiem czego słuchałem przed chwilą Sting "Russians" a wcześniej "Dust In The Wind" w koncertowej wersji Scorpions'ów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As MIDNIGHT OIL - BLUE SKY MINING IP: *.vline.pl / *.vline.pl 18.03.04, 15:11 Utwór 3 "Bedlam Bridge" - jeden z najlepszych kawałków z płyty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guitar_maniac Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.04, 15:19 ja słucham pana nazwiskiem Joe Satriani który jest jednym z najlepszych gitarzystów świata a utwór "Mind Storm" któego właśnie słucham jest na to dowodem. Odpowiedz Link Zgłoś
black_lotus Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 18.03.04, 15:23 Koncert ŚCIANKI z TE [2002] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szelak Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.03.04, 21:38 verve - a man called sun Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler The Moody Blues - A night at Red Rocks... 20.03.04, 13:57 ...with The Colorrado Orchestra" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 13:49 the clash - I'm not down Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 22.03.04, 22:53 własciwie oglądam i słucham Pink Floyd "Shine On Your Crazy Diamond" live at Knebworth Odpowiedz Link Zgłoś
ruda-kotka Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 22.03.04, 23:08 Faith no More "Just a man" Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 23.03.04, 08:43 ruda-kotka napisała: > Faith no More "Just a man" A to faktycznie. Ja teraz "The Trooper" - czyli dalej "Piece of Mind" Iron Maiden leci... Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 25.03.04, 20:18 Dead Can Dance "In power we entrust the love advocated" , hmn... fajne to jest ) Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 26.03.04, 16:41 Balck Sabbath Było: Black Sabbath i Paranoid Jest: Master Of Reality (konkretnieSolitude) Będzie: Vol. 4 i Sabbath Bloody Sabbath Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 26.03.04, 20:03 skończyły mi się płyty Blac Sabbath. Teraz Ozzy "Live At Budokan" w tej chwili I don't want to change the world. Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 26.03.04, 22:36 Marillion "Cover my Eyes" Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara_gal Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 26.03.04, 22:37 Sądze, że każdy rodzaj muzyki jest warty poświęcenia chociaż minimalnego zainteresowani. Poniwaz jest to moja myśli dosłownie i w przenosni ją podzielam i słucham właściwie każdego gatunku muzyki. Jasne jest, że są zespoły czy wykonawcy mi blizsze, inne zaś dalsze, ale jednak nie ograniczam sie z ich wyborem do jednej stylistyki. Wybór jakiej muzyki bede słuchała często zależy od mojego nastroju...Jednak najczęściej słucham radia ESKA, ponieważ grają muzykę "uniwersalną" a w dodatku zawsze są na czasie. Z tego też powodu chciała bym pozdrowić całą ekipę tej świetnej radiostacji, naprawde gracie extra muzyke...Oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: limakcaput Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 26.03.04, 23:04 Spearhead - Food For The Masses, a póżniej poleci dalsza część płyty "Chocolate Supa Highway" Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 27.03.04, 11:18 Free - "Tons Of Sobs" ("Goin' Down Slow" leci w tej chwili). W kolejce kolejne płyty Free... Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 27.03.04, 20:17 Kula Shaker "Mystical machine gun" oraz "Moonshine" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As MIDNIGHT OIL - DIESEL AND DUST IP: *.vline.pl / *.vline.pl 28.03.04, 15:45 Utwór 4 - Arctic World Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.acn.pl 28.03.04, 22:41 slłucham trzyczwarte kilka utworów do ściągnięcia na stronie www.karej.pl Odpowiedz Link Zgłoś