homohedonistus Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 16.11.02, 00:24 BAD RELIGION "Recipe For Hate" Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 16.11.02, 00:44 Red Box "The circle and the square", w tej chwili leci "Chenko" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szelak Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.02, 02:22 moya - GYBE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 16.11.02, 17:52 Dire Straits - Sultans Of Swing Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 16.11.02, 18:08 Już chyba trzeci raz odpaliłem sobie taki zestaw: Thin Lizzy, Boys Are Back In Town The Jam, Smithers-Jones The Jesus And Mary Chain, Head On (to ostatnio w ogóle się nie chce ode mnie odczepić... Polecam baaardzo głośne słuchanie) The Beatles, Hello Goodbye Stabbing Westward, Bizarre Love Triangle (New Order cover) Slade, Cum On Feel The Noize Unbelievable Truth, I Wanna Be Adored (Stone Roses cover) New Order, Love Will Tear Us Apart (Live) Ride, Vapour Trail (też się przyczepiło, nie wiedzieć czemu) Taki wybór dosyć dowolny, ale fajnie się słucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cymeon Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.sroda.heron.pl / 192.168.0.* 16.11.02, 21:55 DJ Food "Kaleidoscope" (the Crow)- sympatyczne.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 16.11.02, 22:14 SBB - "Live" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 16.11.02, 23:40 > SBB - "Live" Cześć obi Słyszę - niesie się to SBB po całym Poznaniu... A u mnie leci w tej chwili "Nursery Cryme" Genesis. Najwyższy czas żebym to sobie w końcu odświeżył - chyba jedyna płyta Genesis na której NIE MA ewidentnie słabego kawałka (choć najlepsza to jednak "Selling England..." ze słabym "Battle Of Epping Forest") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 17.11.02, 00:40 Sam Brown - "Stop" - pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 17.11.02, 11:10 Metallica - My Friend Of Misery. Oj, dawno nie słuchałem piosenek z czarnego albumu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaspar Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.opa-carbo.com.pl 17.11.02, 21:00 Takiego sobie bootlega Dead Can Dance "The Snake And The Moon",mam parę tych bootlegów:"Europe""In The Power""Mistical Rain""Sinful Garden"i w sumie nic specjalnego,wolę oficjalne płyty. Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 18.11.02, 16:45 Beth Orton "Daybreaker" Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 18.11.02, 23:39 SOMETHING LIKE ELVIS "Cigarette Smoke Phantom" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annElise Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.chello.pl 19.11.02, 23:07 "I took her love for granted" Hefnera. Smieszna muzyczka, niemisiolernie falszujacy wokal, ale mimo to przyjemne. I tekst piosenki interesujacy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 20.11.02, 00:14 Camel - West Berlin Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus dzisiaj bardzo patriotycznie... 20.11.02, 00:37 DE PRESS "Bo Ja Cie Kochom" THE SPECIALS "Jamaica Ska" KURY "Sztany, Glany" SOMETHING LIKE ELVIS "Egzistantional Limerick" DROPKICK MURPHYS "Rocky Road To Dublin" PROLETARYAT "Proletariat" BITCH BOYS "You Suck, Honey" BEASTIE BOYS "Sabotage" THE ADJUSTERS "Loose Roots" FARBEN LEHRE "Nierealne Ogniska" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 20.11.02, 22:27 Queen - Don't try so hard. Bardzo odpowiada mi przesłanie tego utworu. Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 21.11.02, 18:47 Niczego. Ale niedługo usłyszę MUM w wersji "żywej" ) Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 23.11.02, 00:05 to jeszcze dalej to pociągnę (chyba nie sobie a muzom jednak) - teraz Muse - Origin of Symmetry - sąsiedzi nie mają prawa spać! Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 07.12.02, 00:11 Znowu to samo - Muse. O tej porze po prostu dobrze mi się tego słucha. Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 11.12.02, 22:55 Know your enemy - MSP Odpowiedz Link Zgłoś
martolka A teraz King Crimson... 14.12.02, 19:31 ..Epitaph. No nie mogłam wytrzymać i musiałam napisać. Ilekroć słyszę ten utwór to wydaje mi się, że jest to najpiękniejsza piosenka na świecie. Potem mi przechodzi - aż do następnego razu. Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Sleeping with Ghosts Placebo 28.07.03, 22:05 z okazji zbliżającego się koncertu Odpowiedz Link Zgłoś
nutria2 Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 21.11.02, 20:22 Light My Fire - The Doors Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* / *.vline.pl 22.11.02, 16:37 Radiohead - Pablo Honey. Utwór "anyone can play guitar" (ja jednak nie potrafię). Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: MUM jest piekne... 23.11.02, 23:45 W odtwarzaczu: MUM, Ian Simmonds, Future Sound of London (nowa płyta - jeszcze jej nie słyszałem), Peter Gabriel - "Up" i .... Tymon - "Zmysłów 5". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* / *.vline.pl 24.11.02, 11:29 Suicidal Tendencies - Free Your Soul and Save My Mind. Ostatni utwór, "Home". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balanescu Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.media4.pl 24.11.02, 11:33 słucham Mouse on mars i kategorycznie stwierdzam, ze to najlepszy zespół na świecie))))))) płyta "Autoditacker", utwór pt. Scat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* / *.vline.pl 24.11.02, 11:38 Gość portalu: balanescu napisał: > słucham Mouse on mars i kategorycznie stwierdzam, ze to najlepszy zespół na > świecie))))))) > > płyta "Autoditacker", utwór pt. Scat No i widzisz, udało Ci się wyluzować bez problemu A ja właśnie włączyłem "Closer" Joy Division, ale nie wiem czy będzie mi się chciało słuchać całej. Taki ładny dzień przecież mamy dziś ... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 24.11.02, 12:14 Tego, co sobie właśnie pościągałem: Johnny Cash - Hurt Cyndi Lauper - Shine, It's Hard To Be Me Simple Minds - She's A River Czyli dzisiaj lekki niedzielny poranek... khm, no dobrze. Południe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* / *.vline.pl 27.11.02, 21:14 Właśnie nastawiłem zestaw ulubionych utworów z "Ten" Pearl Jam. Black-Jeremy- Oceans-Garden. Właśnie bardzo ładnie się kończy pierwszy z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elentarii Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.toya.net.pl 27.11.02, 21:23 Właśnie z głośników dobiegają dźwięki "The lifting" z płyty "Reveal" R.E.M. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABeCe Patti Smith - Walking Blind (ntxt) IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 28.11.02, 01:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: tv.Astral.Lodz.pl:* / 81.15.180.* 28.11.02, 11:27 DEEP PURPLE CHILD IN TIME ........ Odpowiedz Link Zgłoś
moore_ash Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 28.11.02, 13:18 a ja zapoznaje sie z czterema nieznanymi mi dotad plytami chumby.... i iwecie co? sa zajebsite Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* / *.vline.pl 28.11.02, 22:49 Paradise Lost - "One Second" utwór "Say Just Words" Odpowiedz Link Zgłoś