Gość: plol IP: *.chello.pl 25.08.05, 23:47 elo mam male pytanko zapewne podczas pobytu w Grecji slyszeliscie taki kawalek majacy w refrenie "Alle" to slowo czesto wystepuje w tej piosence, wiem ze to malo szczegolow ale moze ktos z was zna tytul? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: greece Re: Piosenka-pomocy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 00:12 niestety nie wiem co to za piosenka z wątkiem "alle" ale jak ja byłam w grecji to hitem była shakira z piosenką "la tortura" )) no i oczywiscie nie można pominąć w tym roku "my number one" helleny paparizou, która wygrała eurowizje - hit na dyskotekach )) pozdrooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Piosenka-pomocy! IP: *.chello.pl 26.08.05, 10:42 tak te to znam , a moze kojazysz taka w refrenie "chocolate" ??znasz moze tytul? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Piosenka-pomocy! 26.08.05, 11:37 Gość portalu: ?? napisał(a): > tak te to znam , a moze kojazysz taka w refrenie "chocolate" ??znasz moze tytul > ? chocolate,caramelo?W jakims radiu zagranicznym w necie można było ją usłyszeć! Odpowiedz Link Zgłoś