Dodaj do ulubionych

Drum and Bass

27.08.05, 19:29
Witam, jako ze slabo znam sie na muzyce z polki "elektronika" prosze was o
wskazanie mi jakiegos fajnego producenta/tworce drum and bassowego. Ostatnio
wsluchuje sie w Aphex Twina, ale on jest dla mnie zbyt... chałasliwy smile W moim
guscie jest np. Lamb - Scratch Bass albo Linkin Park - Session. Ale nie weim
czy to jest ten sam gatunek co w temacie smile Z gory dzieki za wasze propozycje smile
Obserwuj wątek
    • humbak Re: Drum and Bass 27.08.05, 19:46
      Proponuje żevyś sobie posłuchał muzyki tworzonej (bądź miksowanej) przez DJ'a Teebee, przez Calyxa, Total Science, Klute, INI, Noisia czy z polskich MK Fever, K-size. To stwierdzisz czy Ci się podoba D'n'B. Czy Lamb i Linkin Park zdarzały się takie klimaty niestety nie wiem, więc musisz sam zwersyfikować.
      Najlepiej zajrzyj sobie na forum www.drumandbass.pl/, wejdź do sekcji sety i wykorzystaj podane tam linki (zazwyczaj jest podany gatunek który w danym secie jest serwowany).
      • johnsons_baby Re: Drum and Bass 27.08.05, 20:19
        dzieki za link. dosc opasle sa te pliki z forum... minie troche czasu zanim
        powiem czy o to wlasnie mi chodzilo smile swoja droga... niewiele jest utworow tych
        wykonawcow ktorych podales w p2p. pozdrawiam smile
        • humbak Re: Drum and Bass 27.08.05, 21:47
          No to są sety w większości. Koło godziny przeciętnie. to jest te 30-80 mega zależnie od jakości. A p2p nie jest pod względem muzyki klubowej jakieś rewelacyjne. Coś tam bywa, ale raczej tych bardziej znanych. Acha, jak jest, to radzę skopiować playlistę, w razie jakby jakiś konkretny utwór się spodobał.
        • humbak Ach... brak kultury 27.08.05, 21:49
          Pozdrawiam oczywiściesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka