Dodaj do ulubionych

Mandaryna na Sopocie...

03.09.05, 21:47
Co sądzicie o jej występie? Dla mnie dno. Jak to się dzieje, że brak na takim
festiwalu utalentowanych młodych zespołów lub wokalistów a taka
pseudoartystyczna mandaryna jest?
Obserwuj wątek
    • asienka32 Re: Mandaryna na Sopocie... 03.09.05, 21:49
      unicity.pl/szydell/Mandaryna.mp3
      Poszłam specjalnie zobaczyc /odłączając na chwilę współmałżonka od
      meczu smile /jak profesjonalista skądinąd Wiśniewski wybrnie z wyzwania pt.
      Mandaryna zaśpiewać ma na żywo.
      Wybrnął znakomicie... po prostu "ryjem do przodu" smile))))
      • Gość: ads Re: Mandaryna na Sopocie... IP: 80.51.238.* 04.09.05, 01:19
        A mi się nawet podobało (całe to show itp.) Spiewać rzeczywiście jeszcze nie
        potrafi, jednak zaspiewała duzo lepiej niz na internetowym nagraniu. Myślę, ze
        Marta wybrnie z tego problemu w prosty sposób: będzie dalej chodzić na lekcje
        śpiewu i nauczy sie 'używać' swojego głosu.
        Ja u niej już widze postępy (jako-takie, ale są). Wystarczy porównać 'Here I go
        again' i 'Ev'ry night' (Jeden to wrzask, a drugi juz dość płynny śpiew). Na
        nowym albumie nagrała tez balladę (brzmi w niej całkiem nieźle- podobnie do
        jednej z wokalistek grupy De Su). Niech idzie za ciosem, a może się uda. Ale na
        pocieszenie dla Marty można powiedzieć, że... niedaleko jej do wycia Dody big_grin
        • bez_mapy Re: Mandaryna na Sopocie... 04.09.05, 01:38
          Nie, no chyba słuchu nie masz: Doda ma świetny głos i potrafi śpiewać na żywo.
          Poza tym, sama pisze swoje piosenki... A Mandaryna, no cóż. Chyba znowu, sądząc
          po twojej wypowiedzi, udało się jej oszukać pare osób: świetna asekuracja w
          postaci zagłuszającego ją chórku, podkładu muzycznego i linii melodycznej oraz
          odwracające uwagę od wokalu show. No i paru fanów dało się nabrać... Szkoda.
        • Gość: krzych00 ? IP: 193.24.201.* 04.09.05, 10:55
          "Spiewać rzeczywiście jeszcze nie
          potrafi, jednak zaspiewała duzo lepiej niz na internetowym nagraniu."
          To rzeczywiście duże osiągnęcie...
    • vvredotka1 Re: Mandaryna na Sopocie... 04.09.05, 10:53
      up
      • Gość: wredotka1 Re: Mandaryna na Sopocie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 11:40
        siup
        • spczolka Re: Mandaryna na Sopocie... 04.09.05, 12:08

Mandaryna zaśpiewała kiepsko. wydajemi się, że udowodniła samej sobie, że nie
          umie śpiewać. Nie krytykuję mandaryny za to, że próbuje się lansować w świecie
          muzyki. Jeśli są ludzie, którzy kupują jej płyty, niech śpiewa dla nich. Jednak
          nie powinna stawać w konkury z artystami, którzy przerastają ją woklanie o
          głowę, i to w tak prestiżowym konkursie. Cóż, widać było po niej, że bardzo się
          denerwuje. Dzień przed występem, kiedy rozmawiano z finalistami, miałam
          wrażenie, że jest odużona. Sprawiała wrażenie pijanej...
          • Gość: Iw Re: Mandaryna na Sopocie... IP: *.aster.pl 04.09.05, 12:33
            Zgadzam się w 100%.
            Nie powinna pchać się do Sopotu.
            Natomiast niech sobie śpiewa disco etc. I nadal niech ładnie wygląda.. Po
            prostu.
            • Gość: marian Re: Mandaryna na Sopocie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 12:38
              Ładnie wygląda? Kurczę, ludzie, gdzie wasz gust?
              • Gość: chirurg_plastyczny Nie krytykuj mojej roboty. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 20:01
                Nie widać z przodu u niej, że się starałem i zrobiłem lepiej niż na kase chorych ?
    • Gość: up Re: Mandaryna na Sopocie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 13:16
    • Gość: juliet Re: Mandaryna na Sopocie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 20:06
      rapidshare.de/files/4696545/Mandaryna_-
      _Winda_do_nieba__Sopot_Festival_2005_.wmv.html
      • Gość: telewidzka Do ads IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 12:18
        Obudz sie czlowieku, to jest festiwal piosenki a nie zjazd wyjców!!!!!
        Mandaryna i spiewanie jak ktos umie spiewac ma glos to zaspiewa
        a 2+1 winda do nieba to nie ejst trudna piosneka da sie ja zaspiewac czysto,jej
        sie nie udalo, bo nie ma sluchu.

• Gość: cs Re: Mandaryna na Sopocie... IP: *.k102.webspeed.dk 05.09.05, 12:27
      Co sadzimy o jej wystepie ?
      Wielkie oszustwo i skandal, aby widzom placacymm za bilety prezentowac kogos,
      kto bylby wysmiany i wygwizdany w pierwszej rundzie "Idola"
      A taniec - tresowane slonie maja wiecej wdzieku.
      Te choreografie skopiowano chyba z oprogramowania dla 15-tonowego robota.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka