wojtow 04.09.05, 07:41 Rewelacyjnie wypadli ! Kurcze starsi panowie, a ile mają w sobie energii ! Jeden punkt tylko mnie zwalił z nóg, po co organizatorzy zaprosili na scenę Wałęsę..... o matko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maja Re: Scorpions IP: *.autocom.pl 04.09.05, 11:33 Zgadzam się byli świetni, a Wałęsa na scenie to była żenada. I nie wiem po co jeszcze wkręcił się tam Markowski - rozumiem, że miał to być jakiś polski akcent, ale on naprawdę wypadł fatalnie w porównaniu z Meine'm. Męczył się przy tym "Wind of change" strasznie, a kontrast między nimi był ogromny. Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: Scorpions 04.09.05, 15:02 Mogli zaprosić Piekarczyka lub jeszcze lepiej - Kupczyka, zamiast Markowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: Scorpions 04.09.05, 15:15 Chyba jest rocznica Solidarnosci, to teraz portret Lecha bedzie nawet na opakowaniach z chippsami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lecho Re: Scorpions IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 17:03 ... na opakowaniach z hippisami...tak mi się skojarzyło ))) Odpowiedz Link Zgłoś
zaix Re: Scorpions 05.09.05, 12:32 maja napisała: >I nie wiem po co > jeszcze wkręcił się tam Markowski - rozumiem, że miał to być jakiś polski > akcent, ale on naprawdę wypadł fatalnie w porównaniu z Meine'm. Męczył się >przy tym "Wind of change" strasznie, a kontrast między nimi był ogromny Markowski ma mocny, rockowy głos wogole nie pasujący do Scorpionsów i dlatego to wyszło jak wyszło... Bardziej pasował by tam jakiś wokalista "zniewieściały" typu Gawliński, Rojek czy od biedy nawet Panasewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Scorpions 05.09.05, 21:52 Panasewicz. -odwal się od wujka Janusza,to mój ziomek z tego samego miasta,oooooooooooo!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
good_morning Re: Scorpions 04.09.05, 18:34 a mnie wkurzylo zakonczenie niejakiej magdy molek. durne teksty, ktorych nikt nie sluchal, a ona swoje... a koncercik owszem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peternuerk Re: Scorpions IP: *.76.classcom.pl 04.09.05, 20:37 Molek jest bardzo urodziwą dziewczyną, można na nią patrzeć i słuchać jej godzinami... nie wiem co od niej chcecie. Odpowiedz Link Zgłoś
good_morning Re: Scorpions 04.09.05, 22:54 ja niczego nie chce: ani sluchac, ani ogladac ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glebogryzarka Re: Scorpions IP: 195.245.217.* 05.09.05, 14:45 Jeden z gorszych koncertów, jakie widziałem. Meine nie trafiał w co drugi dźwięk, gitarzyści odpie..li dżoba tak, że powinno się im zapłacić ćwierć stawki (te fałszujące pitchbendy w solówkach, krzywe wejścia w refreny - litości!), bębniarz o ksywie Prosiak często grał z tyłem, co akurat perkusiście nie przystoi. Markowski, który też już powinien pomyśleć o emeryturze, przybił unisonami w finale "Wind of Change" ostatni gwóźdź do trumny. Jedynym mniej żenującym fragmentem koncertu był Lech Wałęsa. Odpowiedz Link Zgłoś
amazing_kargol_and_janet Re: Scorpions 05.09.05, 15:00 To po ch.. oglądałeś Luju?? Mandaryna była wcześniej, obejrzałeś to co było dla ludzi twojego pokroju (Mandaryna), zwaliłeś konia, Co cie jeszcze przed TV trzymalo, Luju? Odpowiedz Link Zgłoś
wredotka1 Re: Scorpions 05.09.05, 15:16 Daj spokoj, przeciez Glebogryzarka to jakies nieudaczne zero ktoremu sie wydaje ze sie zna na muzyce. Pewnie slucha U2. Odpowiedz Link Zgłoś