jullaska 05.09.05, 21:58 Jejku ile można o niej pisać. Podniecacie się tym, że ona nie umie śpiewać??? Nie umie śpiewać i zostało to nie raz powiedziane! I kompletnie nie rozumiem dlaczego dalej brniemy w ten temat... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bad_habit Re: CZY NIE MA CIEKAWSZYCH TEMATÓW NIŻ MANDARYNA? 05.09.05, 22:04 jullaska napisała: > Jejku ile można o niej pisać. Podniecacie się tym, że ona nie umie śpiewać??? > Nie umie śpiewać i zostało to nie raz powiedziane! I kompletnie nie rozumiem > dlaczego dalej brniemy w ten temat... bo ludziom to sprawia satysfakcję!Nie ma innego wytłumaczenia.Mnie to wkurza,bo znajomi pytają mnie,jakie mam zdanie na temat tej pani i gdy powiem co myślę,starają się za wszelką cenę zmusić mnie do zmiany poglądów,całe szczęście,bezskutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
jullaska Re: CZY NIE MA CIEKAWSZYCH TEMATÓW NIŻ MANDARYNA? 05.09.05, 22:14 Właśnie tylko się wyśmiewać umieją, a zapewne połowa z nich zazdrości jej tego hajsu jaki zbiera za swoje występy... Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: CZY NIE MA CIEKAWSZYCH TEMATÓW NIŻ MANDARYNA? 05.09.05, 22:21 dżizas! tak, każdy z nas chciałby się zbłaźnić przed milionami byleby tylko hajs był... Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: CZY NIE MA CIEKAWSZYCH TEMATÓW NIŻ MANDARYNA? 05.09.05, 22:23 Każdy ma prawo wybrać to co lubi,a czego nie!Ja nie należę do fanów Mandaryny,niczego jej nie zazdroszczę,jej twórczość mi się nie podoba z wielu względów,mam swoje zdanie na jej temat,ale stwierdziłam że to bez sensu,żeby je przedstawiać na forum,a tym samym dołączyć do rzeszy tych,którzy założyli te wszystkie wątki. Czasem warto pomyśleć i powiedzieć:Za wysokie progi na moje nogi,czy coś w tym rodzaju i uświadomić sobie:sorry,ja się do tego nie nadaję!Ta pani tego nie zrobiła,ale to juz jej problem... To tyle ode mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: CZY NIE MA CIEKAWSZYCH TEMATÓW NIŻ MANDARYNA? 05.09.05, 22:28 > ale stwierdziłam że to bez sensu,żeby je przedstawia > ć na forum, i na tym powinnaś skończyć swój post. Odpowiedz Link Zgłoś
jullaska Re: CZY NIE MA CIEKAWSZYCH TEMATÓW NIŻ MANDARYNA? 05.09.05, 22:34 Nie jestem fanka Manadaryny wrecz jej nie lubie, ale to forum nie ejst pt. Mandaryna, a Muzyka... i to juz mioje ostatnie slowa pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: CZY NIE MA CIEKAWSZYCH TEMATÓW NIŻ MANDARYNA? 05.09.05, 22:45 > > i na tym powinnaś skończyć swój post. > > ok,wiem,niepotrzebnie ta reszta tekstu(bo w tym momencie wygląda to tak,jakbym przeczyła sama sobie!) ups Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: CZY NIE MA CIEKAWSZYCH TEMATÓW NIŻ MANDARYNA? IP: *.tomaszow.mm.pl 05.09.05, 23:18 Co Ty gadasz? Tych tematów o Mandarynie jest nawet za mało. Sam wczoraj założyl 10 nowych ale mi usuneli bez podania powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: CZY NIE MA CIEKAWSZYCH TEMATÓW NIŻ MANDARYNA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 07:54 nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit to porozmawiajmy np. o mnie;) 06.09.05, 09:34 Gość portalu: jo napisał(a): > nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 nie ma tematów typu... 06.09.05, 13:57 ... a jaka piosenka jest w reklamie ... za to jest mandaryna, ktora niewątpliwie jest głośnym tematem muzycznym ostatnich dni. Odpowiedz Link Zgłoś
jullaska Re: nie ma tematów typu... 06.09.05, 15:05 p.o.box.77 napisał: > ... a jaka piosenka jest w reklamie ... za to jest mandaryna, ktora > niewątpliwie jest głośnym tematem muzycznym ostatnich dni. no i tutaj musze przyznac racje, ale to juz NUDNE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: bad_habit 06.09.05, 17:11 jullaska napisała: > No to dajesz... ale co?mam opowiadać o sobie,mojej karierze etc.? )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jullaska Re: bad_habit 06.09.05, 18:13 bad_habit napisała: > jullaska napisała: > > > No to dajesz... > ale co?mam opowiadać o sobie,mojej karierze etc.? > )))))))) tak... skoro chcesz, żeby o Tobie rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: bad_habit 06.09.05, 21:20 > tak... > skoro chcesz, żeby o Tobie rozmawiać. no więc... Mam 20 lat,jestem związana emocjonalnie z wieloma miastami w Polsce(Puławy,Olecko,Suwałki,Białystok),mój pseudonim artystyczny to bad_habit,który został zaczerpnięty z tytułu pewnej piosenki. Studiuję medycynę,jestem na 2 roku Tyle o mnie,jakieś pytania???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riposta Re: CZY NIE MA CIEKAWSZYCH TEMATÓW NIŻ MANDARYNA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 17:00 Piszecie tutaj(co niektorzy) ze trzeba skonczyc z tematem mandaryna bo tu forum o muzyce, wiec co Mandaryna tu robni skoro do spiewania jejd aleko, a pzoa tym to wolny kraj akzdy kto placi abonament ma prawo wypowiadac sie na temat co widzi w tv. Poza tym tak duzo psizmey o manfdarynie bo chyab akzdy jest w szoku, a co polaczenia dwoch slow TWORCZOSC i MANDARYNS to zastanwoialabym sie 100 arzy zanim poalczylabym te dwa slowa, bo o tworczopsci mozemy mowic myslac o Chopinie, Kiljanskim, Mickiewiczu i innych a nie o Mandarynie. jelsi ktos jest fanem Mandaryny niech w zaciszu swego domostwa slucha tej "super wokalistki" i zaprzestanie naduzywania slowa tworczosc co do niewlsaciwych osob Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: CZY NIE MA CIEKAWSZYCH TEMATÓW NIŻ MANDARYNA? 15.09.05, 12:25 jestes dysortografikiem czy przemęczona sekretarką? Bo tego sie nie da czytać, tyle literówek Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: CZY NIE MA CIEKAWSZYCH TEMATÓW NIŻ MANDARYNA? 15.09.05, 12:27 Na tym forum oraz 400 innych nalezacych do GW nie, ale to kwestia indywidualnego zainteresowania))). kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś