Dodaj do ulubionych

CZY NIE MA CIEKAWSZYCH TEMATÓW NIŻ MANDARYNA????

05.09.05, 21:58
Jejku ile można o niej pisać. Podniecacie się tym, że ona nie umie śpiewać???
Nie umie śpiewać i zostało to nie raz powiedziane! I kompletnie nie rozumiem
dlaczego dalej brniemy w ten temat...
Obserwuj wątek
    • bad_habit Re: CZY NIE MA CIEKAWSZYCH TEMATÓW NIŻ MANDARYNA? 05.09.05, 22:04
      jullaska napisała:

> Jejku ile można o niej pisać. Podniecacie się tym, że ona nie umie śpiewać???
      > Nie umie śpiewać i zostało to nie raz powiedziane! I kompletnie nie rozumiem
      > dlaczego dalej brniemy w ten temat...

bo ludziom to sprawia satysfakcję!Nie ma innego wytłumaczenia.Mnie to wkurza,bo znajomi pytają mnie,jakie mam zdanie na temat tej pani i gdy powiem co myślę,starają się za wszelką cenę zmusić mnie do zmiany poglądów,całe szczęście,bezskutecznie.
      • jullaska Re: CZY NIE MA CIEKAWSZYCH TEMATÓW NIŻ MANDARYNA? 05.09.05, 22:14
        Właśnie tylko się wyśmiewać umieją, a zapewne połowa z nich zazdrości jej tego
        hajsu jaki zbiera za swoje występy...
        • neder Re: CZY NIE MA CIEKAWSZYCH TEMATÓW NIŻ MANDARYNA? 05.09.05, 22:21
          dżizas! tak, każdy z nas chciałby się zbłaźnić przed milionami byleby tylko hajs
          był...
    • bad_habit Re: CZY NIE MA CIEKAWSZYCH TEMATÓW NIŻ MANDARYNA? 05.09.05, 22:23
      Każdy ma prawo wybrać to co lubi,a czego nie!Ja nie należę do fanów Mandaryny,niczego jej nie zazdroszczę,jej twórczość mi się nie podoba z wielu względów,mam swoje zdanie na jej temat,ale stwierdziłam że to bez sensu,żeby je przedstawiać na forum,a tym samym dołączyć do rzeszy tych,którzy założyli te wszystkie wątki.
      Czasem warto pomyśleć i powiedzieć:Za wysokie progi na moje nogi,czy coś w tym rodzaju i uświadomić sobie:sorry,ja się do tego nie nadaję!Ta pani tego nie zrobiła,ale to juz jej problem...
      To tyle ode mnie!
      • neder Re: CZY NIE MA CIEKAWSZYCH TEMATÓW NIŻ MANDARYNA? 05.09.05, 22:28
        > ale stwierdziłam że to bez sensu,żeby je przedstawia
        > ć na forum,

i na tym powinnaś skończyć swój post.
        • jullaska Re: CZY NIE MA CIEKAWSZYCH TEMATÓW NIŻ MANDARYNA? 05.09.05, 22:34
          Nie jestem fanka Manadaryny wrecz jej nie lubie, ale to forum nie ejst pt.
          Mandaryna, a Muzyka...
          i to juz mioje ostatnie slowa
          pozdr,
        • bad_habit Re: CZY NIE MA CIEKAWSZYCH TEMATÓW NIŻ MANDARYNA? 05.09.05, 22:45

>
          > i na tym powinnaś skończyć swój post.
          >
          > ok,wiem,niepotrzebnie ta reszta tekstu(bo w tym momencie wygląda to tak,jakbym przeczyła sama sobie!)
          upssmile
    • Gość: Adi Re: CZY NIE MA CIEKAWSZYCH TEMATÓW NIŻ MANDARYNA? IP: *.tomaszow.mm.pl 05.09.05, 23:18
      Co Ty gadasz? Tych tematów o Mandarynie jest nawet za mało. Sam wczoraj założyl
      10 nowych ale mi usuneli bez podania powodu.
    • Gość: jo Re: CZY NIE MA CIEKAWSZYCH TEMATÓW NIŻ MANDARYNA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 07:54
      nie ma
      • bad_habit to porozmawiajmy np. o mnie;) 06.09.05, 09:34
        Gość portalu: jo napisał(a):

> nie ma
        • p.o.box.77 nie ma tematów typu... 06.09.05, 13:57
          ... a jaka piosenka jest w reklamie ... za to jest mandaryna, ktora
          niewątpliwie jest głośnym tematem muzycznym ostatnich dni.
          • jullaska Re: nie ma tematów typu... 06.09.05, 15:05
            p.o.box.77 napisał:

> ... a jaka piosenka jest w reklamie ... za to jest mandaryna, ktora
            > niewątpliwie jest głośnym tematem muzycznym ostatnich dni.

no i tutaj musze przyznac racje, ale to juz NUDNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • jullaska bad_habit 06.09.05, 15:06
            No to dajesz... wink
            • bad_habit Re: bad_habit 06.09.05, 17:11
              jullaska napisała:

> No to dajesz... wink
              ale co?mam opowiadać o sobie,mojej karierze etc.?
              smile))))))))
              • jullaska Re: bad_habit 06.09.05, 18:13
                bad_habit napisała:

> jullaska napisała:
                >
                > > No to dajesz... wink
                > ale co?mam opowiadać o sobie,mojej karierze etc.?
                > smile))))))))

tak... smile
                skoro chcesz, żeby o Tobie rozmawiać.
                • bad_habit Re: bad_habit 06.09.05, 21:20

> tak... smile
                  > skoro chcesz, żeby o Tobie rozmawiać.
                  no więc...
                  Mam 20 lat,jestem związana emocjonalnie z wieloma miastami w Polsce(Puławy,Olecko,Suwałki,Białystok),mój pseudonim artystyczny to bad_habit,który został zaczerpnięty z tytułu pewnej piosenkiwink.
                  Studiuję medycynę,jestem na 2 rokusmile
                  Tyle o mnie,jakieś pytania????
    • Gość: riposta Re: CZY NIE MA CIEKAWSZYCH TEMATÓW NIŻ MANDARYNA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 17:00
      Piszecie tutaj(co niektorzy) ze trzeba skonczyc z tematem mandaryna bo tu forum
      o muzyce, wiec co Mandaryna tu robni skoro do spiewania jejd aleko, a pzoa tym
      to wolny kraj akzdy kto placi abonament ma prawo wypowiadac sie na temat co
      widzi w tv. Poza tym tak duzo psizmey o manfdarynie bo chyab akzdy jest w szoku,
      a co polaczenia dwoch slow TWORCZOSC i MANDARYNS to zastanwoialabym sie 100 arzy
      zanim poalczylabym te dwa slowa, bo o tworczopsci mozemy mowic myslac o
      Chopinie, Kiljanskim, Mickiewiczu i innych a nie o Mandarynie.
      jelsi ktos jest fanem Mandaryny niech w zaciszu swego domostwa slucha tej "super
      wokalistki" i zaprzestanie naduzywania slowa tworczosc co do niewlsaciwych osob
      • setorika Re: CZY NIE MA CIEKAWSZYCH TEMATÓW NIŻ MANDARYNA? 15.09.05, 12:25
        jestes dysortografikiem czy przemęczona sekretarką? Bo tego sie nie da czytać,
        tyle literówek
    • kardiolog Re: CZY NIE MA CIEKAWSZYCH TEMATÓW NIŻ MANDARYNA? 15.09.05, 12:27
      Na tym forum oraz 400 innych nalezacych do GW nie, ale to kwestia
      indywidualnego zainteresowaniasmile))).

kardiolog

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka