loveletter 05.09.02, 16:16 Czy ktoś ma może jakieś mp3 tego wiolonczelisty? albo może chociaż wie skąd ściągnąć, trochę szukałem, ale prócz kilku bardzo słabej jakości nic ciekawego nie znalazłem. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: loveletter Re: Subramanian IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 07.09.02, 21:25 taaaaaa, tak podejrzewałem, że przejdzie bez echa, ale łatwo się nie poddam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchacz Re: Subramanian IP: *.iig.pl 10.10.02, 21:34 posiadam,ale kasetę magnetofonową z nagraniem L.Subramanian "Live in Paris" nagraną z cd dobrych parę lat temu.bardzo lubię.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fnop Re: Subramanian 11.10.02, 10:09 kiedyś szukałem w sieci jego mp3, ale bezskutecznie Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Subramanian 11.10.02, 16:36 tak, ja też próbowałem, znalazłem taką stronę: musicindiaonline.com gdzie można Subramaniana posłuchać, ale są raptem ze trzy kawałki i bardzo cienkiej jakości... Na kazaa też nie bardzo, ciężka sprawa jednym słowem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchacz Re: Subramanian IP: *.iig.pl 11.10.02, 19:04 a nie da się zamówić płyty wysyłkowo?i jakość będzie niezła i Subramaniam się ucieszy. Odpowiedz Link Zgłoś