Gość: llll IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 21:50 zna ktos moze jakies fajne teledyski gdzie pokazywane sa rozne uklady taneczne itp?? plizka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neder Re: teledyski z tancem 14.09.05, 22:30 dzisiaj była taka godzina w MTV. Zależy też o jaki taniec Ci chodzi... ;P Missy Elliot - wszystie Chemical Brothers 'galvanize' Odpowiedz Link Zgłoś
getting_better Re: teledyski z tancem 14.09.05, 22:32 Król Popu i Pedofili, Michael Jackson. Ale to już niemodne... Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: teledyski z tancem 14.09.05, 22:40 getting_better napisała: > Król Popu i Pedofili, Michael Jackson. Ale to już niemodne... > > haha właśnie że ostatnio staje się modny ;p zapomniałam, jeszcze usher (a propos wzorowania się na MJ), Britney Spears, n'sync (a to a propos ich choreografa zauroczonego MJ albo i przez MJ...;P) Odpowiedz Link Zgłoś
getting_better Re: teledyski z tancem 14.09.05, 22:44 ooh mam tylko nadzieję, ze ludzie będą naśladować tylko jego taniec. Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: teledyski z tancem 14.09.05, 22:37 za wcześnie wysłałam ;/ fatboy slim 'praise yoy' ;P benjamin diamond 'i feel so high' junior jack 'e samba' justin timberlake aliyah brandy destiny's child kevin little mary J.blidge sean paul zależy właśnie o jaki tanieć chodzi tańca w stylu pogo nie preferuję więc nie znam ;p pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scribs Re: teledyski z tancem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 00:12 Fatboy Slim'a to oczywiście "Weapon Of Choice" z błyskotliwym Christopherem Walkenem Bjork "It's Oh so Quiet" i "I've Seen It All" Daft Punk "Around The World" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyd Re: teledyski z tancem IP: *.roemd1.lb.home.nl 25.09.05, 22:07 Jezeli Fatboy Slim, to jeszcze "Rockafeller Skank" - i dwoch tanczacych panow w barze. Odpowiedz Link Zgłoś
john_malkovitch Re: teledyski z tancem 14.09.05, 23:54 Jest, zdaje się na MTV taki jakby idol dla tancerzy, ale nie wiem, czy aktualnie jest emitowany.. Jak nie jest, to znając MTV, będzie za tydzień, lub dwa Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: teledyski z tancem 15.09.05, 00:17 niestety już nie ma i w tym sezonie raczej nie będzie ;P. za to jest wszystko inne (oprócz muzy oczywiście) ;p Odpowiedz Link Zgłoś
good_morning Re: teledyski z tancem 15.09.05, 07:28 blur - crazy beat (alternative video) ;D mnie to smieszy,ale taniec tam jest. Odpowiedz Link Zgłoś
scribs Re: teledyski z tancem 25.09.05, 22:23 o, ale Blur z tańcem ma jeszce jeden teledysk "Music Is My Radar" Odpowiedz Link Zgłoś
scribs Re: teledyski z tancem 25.09.05, 22:28 aha no i jeszcze Beck "The New Pollution" i znowu teledysk, o którym już pisałem w tym miesiącu Fatboy Slim "The Weapon Of Choice" - ale jaki tu taniec, eeech, n a miarę wielkiego Gene'a Kelly'ego no i oczywiście Freda Astair'a i Ginger Rogers Odpowiedz Link Zgłoś
good_morning Re: teledyski z tancem 25.09.05, 22:51 pewnie rownie udany jak tamten ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: teledyski z tancem 25.09.05, 22:42 Morcheeba - 'Rome Wasn't Built in a Day' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nx nie znacie klasyki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 21:02 Budka Suflera - Takie tango ROTFL! LOL! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: teledyski z tancem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 21:33 In-Grid - Mama mia ( w refrenie) fajny ten ukladzik Odpowiedz Link Zgłoś