lemon55 Muzyka z reklamy kawy Inka 16.04.06, 10:42 Kto wykonuje piosenkę w reklamie kawy Inka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Muzyka z reklamy kawy Inka IP: *.spidernet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 11:54 ann winsborn - tonight Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kingusia reklama soraya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 22:47 reklama kremu soraya z Agnieszką maciąg. BŁAGAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Hugo-pure purple-perfumy!!!blagam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 12:02 nie ma na stronie tej reklamy szukam jej juz dlugo tj piosenki.wystepuje w niej modelka szczuplutka ktota w sukience w kwiaty biega energicznie przez miasto (NYC?) .PROSZE PORATUJCIE.TO REKLAMA PERFUM Z TYTULU DZIEKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Muzyka z reklamy perfum Davidoff Cool Water IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 16:58 Czy ktoś może wie kto jest wykonawcą muzyki z tej reklamy Pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemon55 Reklama Gazety Wyborczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 17:04 Szukam świetnej piosenki z reklamy Gazety Wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Muzyka z reklamy Lipton Ice Tea RED IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 17:08 Pomóżcie proszę Szukam i szukam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emirein Re: Reklama Gazety Wyborczej IP: *.ramtel.pl 21.04.06, 11:25 Andy Iona - Naughty Hula Eyes a tutaj darmowe mp3 www.publicdomain4u.com/html/andy_iona.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek. Re: piosenka z reklamy- jeśli masz pytanie to tu. IP: *.zabrze.net.pl 20.04.06, 16:38 Witam, mam prośbe w związku z reklamą DIALOG TELECOM, tam leci taka muzyczka, ona jest zaczerpnięta z jednego kawalka, ale nie mam pojecia jakiego, czy moze ktos wie co to za piosenka? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cicha.voda Re: piosenka z reklamy- jeśli masz pytanie to tu. 20.04.06, 16:53 Męczy mnie nowa reklama Alfy Romeo. Wydaje mi się, że tą reklamę dają tylko na TVN24, ale to może dlatego że rzadko oglądam inne telewizje. Muzyka jest dosyć mroczna, sama reklama też utrzymana w ciemnych barwach. Samochód tak jeżdzi po takiej spiralnej, płonącej jakby drodze, pojawia się jakaś kobieta, na koniec Alfa wyjeżdża przez taką wielką bramę. Jeśli chodzi o samą muzykę to nie jestem w stanie powiedzieć czegoś więcej. Będę bardzo wdzięczna za odpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Crunchips - piosenka:) IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.04.06, 19:52 Za nic nie moge znalezc kto to spiewa, chodzi taka emotikonka po ekranieteskt leci:"I like to party, everybody does, make love and listen' to the music.." Moze sie ktos orientujeZ góry dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Crunchips - piosenka:) IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.08, 18:53 Room 5 & Oliver Cheatham - Make Luv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: metmass Re: Piosenki z reklam - jeśli masz pytanie to tu. IP: 213.17.193.* 21.04.06, 21:39 witam mam pytanie dotyczace piosenki z reklamy snickers, tej gdzie dwoch facetow odbija beczki buldozerami na reklamy.tv nie ma... z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re:- jeśli masz pytanie to tu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 22:43 Zna ktos tytul i wkonawce pioseki z Nowej Linii Odświeżającej DOve? Wszystko jest w zielonym kolorze. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam łasica Re:- jeśli masz pytanie to tu. IP: *.kom / *.os1.kn.pl 22.04.06, 12:08 Mandaryna "Wash myself in that small zlew in kiblu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natrencja floridor (?) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 17:08 hej,piosnka z reklamy jakiegos nawozu floridor,czy cos takiego,jest mi potrzebna,bo jest sliczna na stronce nie znalazlam,na forumie tez,z gory dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Grande Punto - co to za muzyka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 17:59 to chyba z jakiejś arii ale nie moge wpasc z jakiej,pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś
huney (...) 22.04.06, 22:07 scribs napisał: > > Obejrzałeś reklamę, usłyszałeś piosenkę, utówr, chciałbyś znać tytuł i się > dowiedzieć kto jest wykonawcą? > > Zajrzyj tu: reklamy.tv/ > > i dopiero wtedy - > jeśli na stronie reklamy.tv nie ma tego czego szukasz, > zapytaj w tym wątku o piosenkę czy melodię z reklamy. Przepraszam za uwagę, ale czy ten wątek nie powinien nzaleźć się na forum telewizja? I nie całkiem przypadkiem ukazał się komunikat o treści: "Nie można wysłać wiadomości. Za dużo wielkich liter w temacie." lub całkiem przypadkiem. Nie będę wnikać w szczegóły jestem osoba o duzych skłonnościach opowiadania o sobie do czego admin jest zdolny.Zatem temat kasuję z pobłażaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beti MASTER CARD!!!!!-reklama IP: *.cable.satra.pl 23.04.06, 11:28 szukam tytułu, ewentualnie wykonawcy piosenki z reklamy Master Card promującej Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej2006 Czekam na info. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
matby MASTER CARD!!!!!-reklama odpowiedź 30.04.06, 23:23 to jest piosenka o tytule "fewer" wykonywana przez wielu wokalistów i wokalistek, to było np. na Pinacoladzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natrencja Substral ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 12:56 ten nawoz to substral,ma taka sliczna piosenke w tle,ktos wie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Substral ! 23.04.06, 17:17 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22731 proponuję tu szukać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: melodia nescafe - jeśli masz pytanie to tu. IP: 163.157.254.* 25.04.06, 09:10 Co to za melodia z najnowszej reklamy Nescafe? (ludzie z pianka na twarzy) Odpowiedz Link Zgłoś
go_go_yubari Re: melodia nescafe - jeśli masz pytanie to tu. 29.04.06, 13:23 Andy Williams- Music to Watch Girls By Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gremlin Dialog IP: 217.153.7.* 27.04.06, 17:27 Mam pytanie jak nazywa sie piosenka z tej najnowszej reklamy Dialogu jakiejs firmy telekomunikacyjnej? Tam na tej reklamie jest taka kobieta w ciazy i czaem pokazują jej dziecko w tym brzuchu, Prosze o szybka odp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zelaski Re: Dialog IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 29.05.06, 18:15 Piosenka z reklamy sieci Dialog to Adiemus - Adiemus, ale w wykonaniu jakiegoś innego zespołu. Oryginalną wersję można ściągnąć przez p2p, ale szukaj jej jako Enya - Adiemus, bo najczęściej ludzie mylą Adiemusa z Enyą . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . ... reklama Gingers - jaki tytuł piosenki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:09 Zna kotś tę melodię?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? ... reklama soku Ariva - jaki tytuł piosenki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:10 Zna ktoś tę melodię?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melcia89 piosenka z reklamy banku millenium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 16:56 Czy moze ktos zna piosenke z reklamy banku millenium??Jak tam to prosze powiedzcie mi=)))))))))). Pozdrawiam*** Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_on Re: piosenka z reklamy banku millenium 04.05.06, 17:31 jest to kawałek,czy raczej jego fragment, zespołu The Veils pt."the leavers dance"-swietny jak cała płyta,z ktorej pochodzi,pozdrawiam,e. Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: piosenka z reklamy banku millennium 07.05.06, 15:56 Gość portalu: melcia89 napisał(a): > Czy moze ktos zna piosenke z reklamy banku millenium??Jak tam to prosze > powiedzcie mi=)))))))))). > Pozdrawiam*** Reklama kredytu hipotecznego? Jeśli tak to grupa The Veils, a utwór "The leavers dance". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart pkotfi IP: *.centertel.pl 28.04.06, 18:49 Czy zna ktoś piosenke z reklamy pkotfi ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frugo reklama crunchips ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 12:12 czy ktoś wie, kto jest wykonawcą muzyki do najnowszej reklamy crunchips ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terrazin Re: reklama crunchips ?????? IP: 87.204.101.* 01.05.06, 20:17 ja tez bardzo prosze o odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbert76 Podejrzewam, że Crunchips... IP: *.eranet.pl 03.05.06, 23:03 ... to może być Paul Johnson & Michael Airhart 'I like to paty'. Ale pewności nie mam, tym bardzie, że brzmi to też trochę jak kawałek Stardust. Odpowiedz Link Zgłoś
lamb Re: reklama crunchips ? 05.05.06, 01:24 poprosze adresy e-mail zainteresowanych Odpowiedz Link Zgłoś
norbert76 Re: reklama crunchips ? 05.05.06, 11:28 ja jestem zainteresowany. na gazetowy poproszę i uprzejmie dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
syriusz_wielki Re: reklama crunchips ? 06.05.06, 08:51 jeśli można , to poproszę na email gazetowy. Z góry ślicznie dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: reklama crunchips ? IP: *.2-0.pl 08.05.06, 16:07 bunch@op.pl - ja tu poproszę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: reklama crunchips ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 01:02 Jako były wieloletni DJ powiadam wam, że nie jest to muzyka skomponowana do reklamy, a jedynie w niej wykorzystana - to utwór klubowy. Wykonawcy: Room 5 feat. Oliver Cheatham Tytuł: "Make Luv" I to by było na tyle. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atina Re: reklama crunchips ? IP: 78.8.142.* 18.09.08, 21:19 siemka a znasz tytul piosenki z tej najnowszej reklamy crunchips Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve.one reklama z brazylijskimi (?) piłkarzami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 21:24 Co to za piosenka?? Odpowiedz Link Zgłoś
matby Re: reklama z brazylijskimi (?) piłkarzami? 04.05.06, 17:56 Gość portalu: eve.one napisał(a): > Co to za piosenka?? jeśli chodzi Ci o Joga Bonito z drużyną narodową Brazylii, to jest to "mas que nada" sergio mendes feat. black eyed peas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia ;) Saga, BŁAGAM was pomóżcie !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 17:52 Hej, proszę Was brdzo, nie wie ktoś może co to za melodia jest w tej reklamie? Chodzi mi o ta gitare, co tam gra, bo nigdzie tego znaleźc nie moge To ta z tym, co sie gościu pyta czy ktoś chce hebaty, idzie sobie zrobic i wszyscy mu ja wypijają. Prosze pomóżcie!!!! ;> Odpowiedz Link Zgłoś
byeblackbird La Cremeria - Nestle 04.05.06, 19:35 dręczy mnie melodia z tej reklamy, niby znajoma, ale nie wiem, co to jest... proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś