munky 13.09.02, 14:59 Dzisiaj sciągnąłem sobie piosenke I Am Mine zespolu PJ, ktora 7 pażdziernika ukaże się jako singiel promujący nową plyte Riot Act, i musze stwierdzić ze numer jest zajebisty Zresztą czego innego moglem oczekiwać jak nie wlasnie tego))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bonzo Re: Nowy singiel Pearl Jam IP: *.chello.pl 16.09.02, 21:23 jeżeli masz wersje studyjną to napisz skąd ją ściągnołeś a kawałek jest oczywiście revelacyjny Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Nowy singiel Pearl Jam 17.09.02, 08:29 Niestety mam wersje koncertową( Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Nowy singiel Pearl Jam 17.09.02, 22:05 a skad Ty sciagnales te piosenke... i dlaczego ja jej jeszcze nie slyszalam! Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Nowy singiel Pearl Jam 18.09.02, 10:08 Nie wiem dlaczego Ty jej jeszcze nie słyszałaś, przypuszczam, że byłaś zajęta inną sprawą))) Ja ją mam z Kazaa, ale nie wiem czy dorwiesz gdzieś wersje studyjną, ja mam niestety tylko koncertową Odpowiedz Link Zgłoś
wielkie_nic Re: Nowy singiel Pearl Jam 18.09.02, 12:42 a ja już ściągnąłem sobie studyjną wersję ))) ładna ta piosenka, ale nic więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
whitepony Re: Nowy singiel Pearl Jam 20.09.02, 15:03 Słyszałem tą piosenkę.Niestety (i tu pewnie narażam się zdeklarowanym fanom twórczości E.Veddera i spółki) kawałek ten jest kompletnie jałowy i nie różni się niczym od tego co Pearl Jam gra od płyty No Code.Przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś