artur666 07.10.05, 17:15 Zafascynowanym wirtuozami E-gitary, Satrianimi itp., polecam plyte "Cacophony" panow Jason Backer i Marthy Friedman (Megadeth). Nie jest juz najswiezsza, ale wycinka, ktora tam odchodzi jest warta uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolega.maynard Re: Cacophony 07.10.05, 18:09 Cacophony to zespol, nie plyta. Jesli mialbym polecac plyte, to polece "Speed Metal Symphony" Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: Cacophony 07.10.05, 19:39 taaaa, wiem, mam gdy napisze, ze mam plyte Motorhead, to tez napiszesz, ze Motorhead to zespol nie plyta? :~ Odpowiedz Link Zgłoś
kolega.maynard Re: Cacophony 07.10.05, 19:49 no wiesz... napisales, ze polecasz plyte "Cacophony" panow Beckera i Friedmana. Gdyby nagrali jedna plyte, to moze bym sie nie czepial, ale skoro maja dwie na koncie, to juz nie wiadomo co polecasz. Nie moja wina, ze niejasno piszesz p.s. plyta pt. Motörhead istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: Cacophony 07.10.05, 21:47 Motorhead...hm, mowisz jest taka plyta? Ano jest. kiedy ich pierwszy raz uslyszales? Odpowiedz Link Zgłoś
kolega.maynard Re: Cacophony 08.10.05, 16:36 Kiedy pierwszy raz uslyszalem Cacophony? Hmm... no jak (jako ex-tru-metal ) mialbym przejsc obojetnie obok utworu "Speed Metal Symphony" ? Dawno to nie bylo, bo jak oni wydali ta plyte, to ja mialem mniej niz 5 lat , dorosnac troche musialem w miedzyczasie Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: Cacophony i wogole... 08.10.05, 20:31 Motorhead to niby nie na ten watek, ale jesli miales 5 lat gdy Cacophony-Speed Metal Symphony wyszla to na temat Motorheadu moze raczej moglbym z twoimi rodzicami pogadac. Niestety moji synowie nie chca sluchac muzyki rockowej. Cacophony znam juz od poczatku ich istnienia, bo moj perkusista byl nimi wtedy oczarowany, a ja jako zawziety fan Megadeth tez bylem w temacie, chodziaz osobiscie w rocku lubie bardziej twarde i suche brzmienie anizeli popisy wirtuozerji. Niesmiertelny Motorhead znam od konca lat 70-tych, gdy w Polsce sluchano Wodeckiego. Jak widzisz jestem dinosaurem. Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Cacophony 07.10.05, 21:34 jedna z dobrych 'rzeczy', jaka zostala mi po jednym z bylych mezczyzn, to to, ze dzieki niemu uslyszalam, jak gra becker i co potrafil, kiedy jeszcze byl zdrowy, zrobic z gitara... ech! czapki z glow, uwazam, ze vai czy satriani sa ZA nim, nie przed nim. szkoda faceta. Odpowiedz Link Zgłoś