Gość: Jan IP: *.big.pl / 192.168.200.* 18.09.02, 11:37 Czy jest ktoś kto jest zorientowany w losach miesięcznika "Tylko Rock" ? Czy jeszcze ma szanse na dalsze ukazywanie się, czy udzieliły mu się kłopoty wydającej go firmy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mk Re: 'Tylko Rock' ? IP: *.pkp.com.pl / 172.18.23.* 18.09.02, 11:57 Gość portalu: Jan napisał(a): > Czy jest ktoś kto jest zorientowany w losach miesięcznika "Tylko Rock" ? Czy > jeszcze ma szanse na dalsze ukazywanie się, czy udzieliły mu się kłopoty > wydającej go firmy ? Przedwczoraj kupilem nowy numer. Lec do kiosku! mk Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: 'Tylko Rock' ? 18.09.02, 11:59 Gos´c´ portalu: mk napisa?(a): > Przedwczoraj kupilem nowy numer. Lec do kiosku! A jest po co? (chodzi o zawartosc) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: 'Tylko Rock' ? IP: *.pkp.com.pl / 172.18.23.* 18.09.02, 12:08 cze67 napisał: > Gos´c´ portalu: mk napisa?(a): > > > Przedwczoraj kupilem nowy numer. Lec do kiosku! > A jest po co? (chodzi o zawartosc) Jest w porzadku. Ja kupuje od 1 numeru i generalnie nie mam zastzrzen. Zreszta jest wybor? mk Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: 'Tylko Rock' ? 18.09.02, 12:10 Gos´c´ portalu: mk napisa?(a): > Jest w porzadku. Ja kupuje od 1 numeru i generalnie nie mam zastzrzen. Zreszta > jest wybor? Wyboru nie ma, ale wedlug mnie Tylko Rock obecnie to jedynie blady cien tej gazety, jaka ukazywala sie w latach 90. Moze wlasnie dlatego ze nie ma konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: 'Tylko Rock' ? IP: *.pkp.com.pl / 172.18.23.* 18.09.02, 12:58 cze67 napisał: > Gos´c´ portalu: mk napisa?(a): > > > Jest w porzadku. Ja kupuje od 1 numeru i generalnie nie mam zastzrzen. > Zreszta > > jest wybor? > Wyboru nie ma, ale wedlug mnie Tylko Rock obecnie to jedynie blady cien tej > gazety, jaka ukazywala sie w latach 90. Moze wlasnie dlatego ze nie ma > konkurencji. Chyba jestes zbyt surowy. Choc i mnie przeszkadza podtytuł "i nie tylko" i to, co za tym idzie. Jak sądzę są to próby utrzymania się na rynku, pytanie czy trafne i skuteczne. Swoją drogą to dziwne, że w blisko 40 mln kraju rockowe pismo (całkiem przyzwoite) ma takie problemy z utrzymaniem się na rynku. mk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia A czy ktoś pamięta czasy BRUMU? IP: *.lama.net.pl / 192.168.0.* 18.09.02, 21:15 No właśnie, znienawidzony przez wielu za idola Kuba Wojewódzki wydawał kiedys niezłą gazetkę. To była konkurencja dla Tylko Rocka, oj była. Brakuje na naszym rynku dobrej muzycznej prasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agrafka Re: A czy ktoś pamięta czasy BRUMU? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 22:03 He....Brum to była zarąbista gazetka...To samo Tylko rock dawno, dawno temu....Co to się w ogóle porobiło, że w 40 milionowym kraju nie ma rockowej gazety z prawdziwego zdarzenia? Kiedyś jeszcze była Ultraszmata, wymyślona i zrobiona przez Hołdysa, ale nie wiem co się z nią teraz dzieje.... Natomiast Tylko rock od kiedy jest już <nie tylko>rockiem, stracił moje poważanie, bo gdybym chciała czytać o Varius manx czy innym popowym gniocie to kupiłabym sobie Bravo....Tak więc smutna to konkluzja, ale ta gazeta to już od bardzo, bardzo dawna przebrzmiała historia.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: A czy ktoś pamięta czasy BRUMU? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 18.09.02, 22:36 Gość portalu: agrafka napisał(a): Natomiast > Tylko rock od kiedy jest już <nie tylko>rockiem, stracił moje poważanie, > bo > gdybym chciała czytać o Varius manx czy innym popowym gniocie to kupiłabym > sobie Bravo....Tak więc smutna to konkluzja, ale ta gazeta to już od bardzo, > bardzo dawna przebrzmiała historia.. > > Pozdrawiam A przecież ludzie w większości ci sami? Pewnie zeby oddać istotę sprawy musi tu paść wyświechtane słowo-wytrych "komercja". Odpowiedz Link Zgłoś
vulture tylko "Bravo" i nie tylko 19.09.02, 17:09 Weiss się jesczcze z Królikowskim nie rozbierali na okładkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: tylko 'Bravo' i nie tylko IP: *.ltk.com.pl 19.09.02, 19:25 vulture napisał: > Weiss się jeszcze z Królikowskim nie rozbierali na okładkę? To bardzo dowcipne. Jeno, ze kiedy niezlomnie zamieszczali "tylko rock" to tak wszyscy rzucali sie na to pismo, ze niemal z torbami poszli. Teraz probuja "nie tylko rock" dawac, by utrzymac sie jakos na rynku. Czy im sie to uda, to juz inna sprawa. Czy dobra obrali droge - o, o tym mozna podyskutowac. Mysle, ze Weiss z Królikowskim odwalili kawal dobrej roboty dla rocka. I robia nadal. mimo wszystko. mk Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: 'Tylko Rock' ? 22.09.02, 20:59 Ostatni numer TR jest całkiem-całkiem. I nawet zadnej wkładki o Budce Suflera nie znalazłem Odpowiedz Link Zgłoś