Dodaj do ulubionych

"Tylko Rock" ?

IP: *.big.pl / 192.168.200.* 18.09.02, 11:37
Czy jest ktoś kto jest zorientowany w losach miesięcznika "Tylko Rock" ? Czy
jeszcze ma szanse na dalsze ukazywanie się, czy udzieliły mu się kłopoty
wydającej go firmy ?
Obserwuj wątek
    • munky Re: 'Tylko Rock' ? 18.09.02, 11:53
      dobre pytanie.....
    • Gość: mk Re: 'Tylko Rock' ? IP: *.pkp.com.pl / 172.18.23.* 18.09.02, 11:57
      Gość portalu: Jan napisał(a):

> Czy jest ktoś kto jest zorientowany w losach miesięcznika "Tylko Rock" ? Czy
      > jeszcze ma szanse na dalsze ukazywanie się, czy udzieliły mu się kłopoty
      > wydającej go firmy ?

Przedwczoraj kupilem nowy numer. Lec do kiosku! smile

mk
      • cze67 Re: 'Tylko Rock' ? 18.09.02, 11:59
        Gos´c´ portalu: mk napisa?(a):

> Przedwczoraj kupilem nowy numer. Lec do kiosku! smile
        A jest po co? (chodzi o zawartosc)
        • Gość: mk Re: 'Tylko Rock' ? IP: *.pkp.com.pl / 172.18.23.* 18.09.02, 12:08
          cze67 napisał:

> Gos´c´ portalu: mk napisa?(a):
          >
          > > Przedwczoraj kupilem nowy numer. Lec do kiosku! smile
          > A jest po co? (chodzi o zawartosc)

Jest w porzadku. Ja kupuje od 1 numeru i generalnie nie mam zastzrzen. Zreszta
          jest wybor?

mk
          • cze67 Re: 'Tylko Rock' ? 18.09.02, 12:10
            Gos´c´ portalu: mk napisa?(a):

> Jest w porzadku. Ja kupuje od 1 numeru i generalnie nie mam zastzrzen.
            Zreszta
            > jest wybor?
            Wyboru nie ma, ale wedlug mnie Tylko Rock obecnie to jedynie blady cien tej
            gazety, jaka ukazywala sie w latach 90. Moze wlasnie dlatego ze nie ma
            konkurencji.
            • Gość: mk Re: 'Tylko Rock' ? IP: *.pkp.com.pl / 172.18.23.* 18.09.02, 12:58
              cze67 napisał:

> Gos´c´ portalu: mk napisa?(a):
              >
              > > Jest w porzadku. Ja kupuje od 1 numeru i generalnie nie mam zastzrzen.
              > Zreszta
              > > jest wybor?
              > Wyboru nie ma, ale wedlug mnie Tylko Rock obecnie to jedynie blady cien tej
              > gazety, jaka ukazywala sie w latach 90. Moze wlasnie dlatego ze nie ma
              > konkurencji.

Chyba jestes zbyt surowy. Choc i mnie przeszkadza podtytuł "i nie tylko" i to,
              co za tym idzie. Jak sądzę są to próby utrzymania się na rynku, pytanie czy
              trafne i skuteczne. Swoją drogą to dziwne, że w blisko 40 mln kraju rockowe
              pismo (całkiem przyzwoite) ma takie problemy z utrzymaniem się na rynku.

mk
              • Gość: misia A czy ktoś pamięta czasy BRUMU? IP: *.lama.net.pl / 192.168.0.* 18.09.02, 21:15
                No właśnie, znienawidzony przez wielu za idola Kuba Wojewódzki wydawał kiedys
                niezłą gazetkę. To była konkurencja dla Tylko Rocka, oj była. Brakuje na naszym
                rynku dobrej muzycznej prasy...
                • Gość: agrafka Re: A czy ktoś pamięta czasy BRUMU? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 22:03
                  He....Brum to była zarąbista gazetka...To samo Tylko rock dawno, dawno
                  temu....Co to się w ogóle porobiło, że w 40 milionowym kraju nie ma rockowej
                  gazety z prawdziwego zdarzenia? Kiedyś jeszcze była Ultraszmata, wymyślona i
                  zrobiona przez Hołdysa, ale nie wiem co się z nią teraz dzieje.... Natomiast
                  Tylko rock od kiedy jest już <nie tylko>rockiem, stracił moje poważanie, bo
                  gdybym chciała czytać o Varius manx czy innym popowym gniocie to kupiłabym
                  sobie Bravo....Tak więc smutna to konkluzja, ale ta gazeta to już od bardzo,
                  bardzo dawna przebrzmiała historia..

Pozdrawiam
                  • Gość: As Re: A czy ktoś pamięta czasy BRUMU? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 18.09.02, 22:36
                    Gość portalu: agrafka napisał(a):

Natomiast
                    > Tylko rock od kiedy jest już <nie tylko>rockiem, stracił moje poważanie,
                    > bo
                    > gdybym chciała czytać o Varius manx czy innym popowym gniocie to kupiłabym
                    > sobie Bravo....Tak więc smutna to konkluzja, ale ta gazeta to już od bardzo,
                    > bardzo dawna przebrzmiała historia..
                    >
                    > Pozdrawiam

A przecież ludzie w większości ci sami? Pewnie zeby oddać istotę sprawy musi tu
                    paść wyświechtane słowo-wytrych "komercja".
    • vulture tylko "Bravo" i nie tylko 19.09.02, 17:09
      Weiss się jesczcze z Królikowskim nie rozbierali na okładkę?
      • Gość: mk Re: tylko 'Bravo' i nie tylko IP: *.ltk.com.pl 19.09.02, 19:25
        vulture napisał:

> Weiss się jeszcze z Królikowskim nie rozbierali na okładkę?

To bardzo dowcipne. Jeno, ze kiedy niezlomnie zamieszczali "tylko rock" to tak
        wszyscy rzucali sie na to pismo, ze niemal z torbami poszli. Teraz probuja "nie
        tylko rock" dawac, by utrzymac sie jakos na rynku. Czy im sie to uda, to juz
        inna sprawa. Czy dobra obrali droge - o, o tym mozna podyskutowac.
        Mysle, ze Weiss z Królikowskim odwalili kawal dobrej roboty dla rocka. I robia
        nadal. mimo wszystko.

mk
    • miecio4 Re: 'Tylko Rock' ? 22.09.02, 20:59
      Ostatni numer TR jest całkiem-całkiem.
      I nawet zadnej wkładki o Budce Suflera nie znalazłemsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka