Gość: Onka IP: *.chorzow.um.gov.pl / *.chorzow.um.gov.pl 12.10.05, 07:42 Witam! Chciałabym się dowiedzieć jakie są szczególne piosenki Niemców po niemiecku ,takie hity które koniecznie trzeba zagrać na imprezie,dziekuje za informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artur666 Re: hity dla Niemców 12.10.05, 10:31 To brzmi jakby Niemcy sluchali tylko jednego rodzaju muzyki. Szczegolna muzyke po Niemiecku graja die Toten Hosen, Die Ärzte, Ramstein. Kupa rappowcow, ale ich nie znam. Techno, ale tam nie spiewaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dm Re: hity dla Niemców IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.10.05, 10:33 Napisz przynajmniej w jakim oni sa wieku ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onka Re: hity dla Niemców IP: *.chorzow.um.gov.pl / *.chorzow.um.gov.pl 12.10.05, 11:02 w jakim wieku??dokladnie nie wiem ale raczej starsi powiedzmy koło 40 dokładniej chodzi mi o piosenki przy ktorych da sie tanczyc,ale nie żadne techno,rap itp Wiem że Niemcy nie bawią się tylko przy niemieckiej muzyce,ale należałoby coś z ich repertuaru również zagrać na imprezie dziekuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: hity dla Niemców 12.10.05, 11:06 No to zapodaj im "Männer sind Schweine"-Die Ärzte, to hit wsrod starych bab, ktorych juz nikt nie chce. Powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: hity dla Niemców 12.10.05, 11:10 Do tego mozesz dolozyc -"10 kleine Jägermeister" die toten Hosen. -cos Herberta Grönermeyera tez jest ok, on ma dobre teksty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onka Re: hity dla Niemców IP: *.chorzow.um.gov.pl / *.chorzow.um.gov.pl 12.10.05, 11:12 przepraszam Was bardzo właśnie sie dowiedziałam że to będą osoby koło 60lat czyli emeryci,więc tu juz na pewno będzie trzeba grać stare szlagiery prosiłabym w dalszym ciagu o jakieś namiary Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: hity dla Niemców 12.10.05, 11:19 No jak to co? Harald Juhnke i "Champagner fuer die Damen" z plyty "Manchmal ein Clown sein" kowianeczka Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: hity dla Niemców 12.10.05, 11:06 Element of Crime. Goraco polecam, choc ostatnia ich plyta, ktora niedawno ukazala sie na rynku nie bedzie nalezec do grupy najlepszych w dyskografii (moje osobiste zdanie). wiecej www.element-of-crime.de/ M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: hity dla Niemców 12.10.05, 12:16 A moze Udo Jürgens? Hihihi M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiechu Re: hity dla Niemców IP: *.chello.pl 12.10.05, 12:40 Czy wyście powariowali? Dziewczyna pisze, ze chodzi o starsze osoby, a tutaj paru frustratów proponuje tfu, tfu, jakieś wycia, łomoty lub pseudopunkowe syfy. Sami sobie słuchajcie Gronemayera i hipokrytę Campino. Koleżanko! Zakup sobie Die groessten Hits wspaniałej kapeli Die Flippers, dodaj do tego Heimat-Duo Steffanie Hertel & Stefan Mross i będą zachwyceni. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: hity dla Niemców 12.10.05, 12:43 Wiechu, czytaj dokladnie i sluchaj..sluchaj M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajron men Re: hity dla Niemców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 19:25 s58.yousendit.com/d.aspx?id=2KHU0LKMGOQER2MWWPACF4CRB7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantomasz Re: hity dla Niemców IP: *.anter.net.pl 12.10.05, 20:15 Kraftwerk - Das Modell f. Odpowiedz Link Zgłoś