Gość: bolo IP: *.future-net.pl 22.10.05, 19:34 słucham z przyjemnością koncertu z Royal Albert Hall (2005), ale czekanie na reaktywację dostarczało większego dreszczyka emocji... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orald Re: CREAM reaktywacja 23.10.05, 10:49 Zawsze się irytuję, kiedy widzę i słyszę młodego kierowcę dającego czadu hip-kretyństwem. Jednak jak ja włącze Cream to oni wysiadają (sam się z siebie śmieję, bo już nie jestem młodzieniaszkiem). Szacuneczek dla wielbicieli tria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIchał Re: CREAM reaktywacja IP: 195.94.205.* 24.10.05, 09:31 Ja CREAM zacząłem słuchać dzięki ojcu, który ich uwielbial. niesamowite są ich stare koncerty (chocby te z boksu THOSE WERE THE DAYS. Powiedzcie mi, proszę jaka jest ta plyta. Czy jets to po prostu odegranie starych numerów czy wnieśli w nie coś nowego? Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: CREAM reaktywacja IP: *.future-net.pl 25.10.05, 21:10 powtorzyli koncert z Royal Albert Hall chyba z 69 r., tylko bez magii, atmosfery, ale perfrkcyjnie. i nic wiecej. a szkoda. 10 lat za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Listek Re: CREAM reaktywacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 21:25 Istenije obecnie 10000 ciekawszych zespolikow i radze sie nimi zainteresowac, a nie zatrzymywac sie na poziomie lat '70. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIchał Re: CREAM reaktywacja IP: 195.94.205.* 26.10.05, 08:21 Drogi Listku, jak sam powiedziałeś "zespolików" faktycznie. Cream to był Zespół. Taka jest mniej więcej róznica. Inna sprawa, że dzieje się tez sporo ciekawych rzeczy obecnie (np. DRESDEN DOLLS, COCOROSIE,) ale myślę, że grzechem byłoby zapominac o starych mistrzach, których muzyka dalej brzmi świeżo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: CREAM reaktywacja IP: *.chello.pl 26.10.05, 14:50 Fajnie grają, ale gdyby się ten album nie ukazał, nic by się nie stało. Odpowiedz Link Zgłoś