Dodaj do ulubionych

OASIS I STEREOPHONICS W POLSCE???!!!

IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.11.05, 23:25
Ponoc koncert tych kapel ma sie odbyc w ramach styczniowej (gdzies na poczatku
roku) czesci trasy koncertowej. Ktos zna szczegoly?

Miejsce: spodek

Pozdrawiam...
Obserwuj wątek
    • Gość: greg Re: OASIS I STEREOPHONICS W POLSCE???!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.11.05, 23:49
      Bzdura. Nikt nie zrobi w Polsce koncertu Oasis po występie tego zespołu w
      Warszawie w 2000 roku, który widziało 1500 osób. Jeśli w Warszawie przyszło tak
      mało osob, to w Katowicach byłaby kompletna porażka. Poza tym o ile mi wiadomo,
      to sam zespół nie chce tu przyjechać.
      • janusz_kluczyk Re: OASIS I STEREOPHONICS W POLSCE???!!! 03.11.05, 09:29
        1500 osob?! wstyd... uncertain//
        • mordeczek Nie lubie ich. 03.11.05, 15:07
          Pozwole zakomunikowac, ze ich serdecznie olewawszy. Muzyka dla ciot.
          Angielskie, nadete strusie.
          • Gość: Ericsson Re: Nie lubie ich. IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.11.05, 20:57
            T.W.A.T
    • ari Re: OASIS I STEREOPHONICS W POLSCE???!!! 03.11.05, 11:22
      Za wcześnie na klepanie sie po plecach, faktycznie jak forumowicze wyżej
      napisali kocert w 2000 nie był sukcesem frekwencyjnym - choc ja akurat
      natknalaem sie na liczbe 3000 widzow.

Tyle ze wtedy zespol byl na fali opadajacej a w trasie nie bral udzialu Noel.
      Polecam odwiedzenie www.oejsis.prv.pl (btw bardzo fajna stronka), tam juz
      pojawila sie notka na ten temat i jak cos sie wyklaruje na pewno szybko ktos
      sie odezwie.
      • Gość: Maciey Re: OASIS I STEREOPHONICS W POLSCE???!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.11.05, 12:06
        Wlasnie tam sie dowiedzialem smile Potem odwiedzilem brazylijska strone i tam to
        samo. Ale nie ma dat...

Teraz mysle ze przyszloby o wiele wiecej osob - nagrali super plyte, graja w
        komplecie (w 2000 w wawie bez noela)
        • Gość: greg Re: OASIS I STEREOPHONICS W POLSCE???!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.11.05, 13:08
          Jeszcze raz powtarzam. Jest to plotka.
          • Gość: greg Re: OASIS I STEREOPHONICS W POLSCE???!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.11.05, 13:31
            Zadna z polskich, dużych agencji koncertowych nie robi tego koncertu. Plota.
    • Gość: caton Re: OASIS I STEREOPHONICS W POLSCE???!!! IP: 80.51.253.* 03.11.05, 21:26
      Stereophonics ?? Na nich w Polsce to chyba nikt by nie przyszedl. Szczyt bezplodnosci.
      • Gość: bemolka Re: OASIS I STEREOPHONICS W POLSCE???!!! IP: *.torun.mm.pl 03.11.05, 22:13
        ja bym poszła, tylko po co to Oasis??
        • Gość: Maciey Re: OASIS I STEREOPHONICS W POLSCE???!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.11.05, 22:23
          A ja bym poszedl na obie kapele smile To moglby byc piekny koncert... szkoda jak
          sie okaze ze to plota.
      • kate-gun Re: OASIS I STEREOPHONICS W POLSCE???!!! 04.11.05, 00:06
        ja bym poszla!!!!
        z dzika checia!!!
        smile
        • deana Re: OASIS I STEREOPHONICS W POLSCE???!!! 04.11.05, 06:58
          Byłam na koncercie Oasis w 2000 roku i mimo że było tak mało ludzi koncert
          bardzo mi się podobał a Oasis grali jakby Torwar był pełen.Poszłabym chętnie
          jeszcze raz.
          • Gość: greg Re: OASIS I STEREOPHONICS W POLSCE???!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.11.05, 09:53
            Szkoda tylko, że zagrali wówczas godzinkę, a o niebo lepszy był support w
            postaci The Healers Johnny'ego Marra.
            • ilhan Re: OASIS I STEREOPHONICS W POLSCE???!!! 04.11.05, 14:52
              Gość portalu: greg napisał(a):

> Szkoda tylko, że zagrali wówczas godzinkę, a o niebo lepszy był support w
              > postaci The Healers Johnny'ego Marra.

Niby każdy ma prawo do własnej opinii, ale akurat dla tamtego występu The Healers najlepiej byłoby odnotować, że się odbył i na tym zakończyć.
              • Gość: greg Re: OASIS I STEREOPHONICS W POLSCE???!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.11.05, 15:38
                To samo można powiedzieć otamtym koncercie Oasiswink
      • yasminee Re: OASIS I STEREOPHONICS W POLSCE???!!! 04.11.05, 12:16
        bardzo lubię stereophonics
        pewnie grono wielbicieli tej grupy w polsce nie jest zbyt duże, ale to nie
        oznacza, że można nas nazywac "nikt"
        mamy inne gusta muzyczne, moje upodobania nie muszą się Tobie podobać, po prostu
      • yasminee Re: OASIS I STEREOPHONICS W POLSCE???!!! 04.11.05, 12:17
        mój wpis był skierowany do: catona

Gość portalu: caton napisał(a):

> Stereophonics ?? Na nich w Polsce to chyba nikt by nie przyszedl. Szczyt
        bezplo
        > dnosci.
    • Gość: Jacenty Re: OASIS I STEREOPHONICS W POLSCE???!!! IP: *.chello.pl 04.11.05, 20:55
      Miły teoretyczny zestaw wink
    • Gość: greg wszystko jasne... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.11.05, 19:13
      www.nme.com/news/oasis/21446
      • Gość: Jacenty Re: wszystko jasne... IP: *.chello.pl 08.11.05, 00:12
        Co wszystko jasne? To info od jakiegoś już czasu jest na oficjalnjej stronie.
        • Gość: greg Re: wszystko jasne... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.11.05, 10:52
          spokojnie, bo Ci żyłka pękniesmile
          • Gość: Jacenty Re: wszystko jasne... IP: *.chello.pl 08.11.05, 11:26
            Może dla odmiany coś z sensem, hę?
    • kate-gun Re: OASIS I STEREOPHONICS W POLSCE???!!! 07.11.05, 22:55
      niech przyjezdzaja, chce uslyszec Dakote na zywo!!
      • Gość: sweep Re: OASIS I STEREOPHONICS W POLSCE???!!! IP: *.local4.pl / 80.51.180.* 08.11.05, 23:18
        a to niby dlaczego zespół nie jest zainteresowany występem w polsce? czyżby to
        przynosiło jakąś ujmę na zespół? ciekawe, ciekawe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka