Gość: Maciey IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.11.05, 23:25 Ponoc koncert tych kapel ma sie odbyc w ramach styczniowej (gdzies na poczatku roku) czesci trasy koncertowej. Ktos zna szczegoly? Miejsce: spodek Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: greg Re: OASIS I STEREOPHONICS W POLSCE???!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.11.05, 23:49 Bzdura. Nikt nie zrobi w Polsce koncertu Oasis po występie tego zespołu w Warszawie w 2000 roku, który widziało 1500 osób. Jeśli w Warszawie przyszło tak mało osob, to w Katowicach byłaby kompletna porażka. Poza tym o ile mi wiadomo, to sam zespół nie chce tu przyjechać. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz_kluczyk Re: OASIS I STEREOPHONICS W POLSCE???!!! 03.11.05, 09:29 1500 osob?! wstyd... // Odpowiedz Link Zgłoś
mordeczek Nie lubie ich. 03.11.05, 15:07 Pozwole zakomunikowac, ze ich serdecznie olewawszy. Muzyka dla ciot. Angielskie, nadete strusie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ericsson Re: Nie lubie ich. IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.11.05, 20:57 T.W.A.T Odpowiedz Link Zgłoś
ari Re: OASIS I STEREOPHONICS W POLSCE???!!! 03.11.05, 11:22 Za wcześnie na klepanie sie po plecach, faktycznie jak forumowicze wyżej napisali kocert w 2000 nie był sukcesem frekwencyjnym - choc ja akurat natknalaem sie na liczbe 3000 widzow. Tyle ze wtedy zespol byl na fali opadajacej a w trasie nie bral udzialu Noel. Polecam odwiedzenie www.oejsis.prv.pl (btw bardzo fajna stronka), tam juz pojawila sie notka na ten temat i jak cos sie wyklaruje na pewno szybko ktos sie odezwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciey Re: OASIS I STEREOPHONICS W POLSCE???!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.11.05, 12:06 Wlasnie tam sie dowiedzialem Potem odwiedzilem brazylijska strone i tam to samo. Ale nie ma dat... Teraz mysle ze przyszloby o wiele wiecej osob - nagrali super plyte, graja w komplecie (w 2000 w wawie bez noela) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: OASIS I STEREOPHONICS W POLSCE???!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.11.05, 13:08 Jeszcze raz powtarzam. Jest to plotka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: OASIS I STEREOPHONICS W POLSCE???!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.11.05, 13:31 Zadna z polskich, dużych agencji koncertowych nie robi tego koncertu. Plota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caton Re: OASIS I STEREOPHONICS W POLSCE???!!! IP: 80.51.253.* 03.11.05, 21:26 Stereophonics ?? Na nich w Polsce to chyba nikt by nie przyszedl. Szczyt bezplodnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bemolka Re: OASIS I STEREOPHONICS W POLSCE???!!! IP: *.torun.mm.pl 03.11.05, 22:13 ja bym poszła, tylko po co to Oasis?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciey Re: OASIS I STEREOPHONICS W POLSCE???!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.11.05, 22:23 A ja bym poszedl na obie kapele To moglby byc piekny koncert... szkoda jak sie okaze ze to plota. Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: OASIS I STEREOPHONICS W POLSCE???!!! 04.11.05, 00:06 ja bym poszla!!!! z dzika checia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
deana Re: OASIS I STEREOPHONICS W POLSCE???!!! 04.11.05, 06:58 Byłam na koncercie Oasis w 2000 roku i mimo że było tak mało ludzi koncert bardzo mi się podobał a Oasis grali jakby Torwar był pełen.Poszłabym chętnie jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: OASIS I STEREOPHONICS W POLSCE???!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.11.05, 09:53 Szkoda tylko, że zagrali wówczas godzinkę, a o niebo lepszy był support w postaci The Healers Johnny'ego Marra. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: OASIS I STEREOPHONICS W POLSCE???!!! 04.11.05, 14:52 Gość portalu: greg napisał(a): > Szkoda tylko, że zagrali wówczas godzinkę, a o niebo lepszy był support w > postaci The Healers Johnny'ego Marra. Niby każdy ma prawo do własnej opinii, ale akurat dla tamtego występu The Healers najlepiej byłoby odnotować, że się odbył i na tym zakończyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: OASIS I STEREOPHONICS W POLSCE???!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.11.05, 15:38 To samo można powiedzieć otamtym koncercie Oasis Odpowiedz Link Zgłoś
yasminee Re: OASIS I STEREOPHONICS W POLSCE???!!! 04.11.05, 12:16 bardzo lubię stereophonics pewnie grono wielbicieli tej grupy w polsce nie jest zbyt duże, ale to nie oznacza, że można nas nazywac "nikt" mamy inne gusta muzyczne, moje upodobania nie muszą się Tobie podobać, po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
yasminee Re: OASIS I STEREOPHONICS W POLSCE???!!! 04.11.05, 12:17 mój wpis był skierowany do: catona Gość portalu: caton napisał(a): > Stereophonics ?? Na nich w Polsce to chyba nikt by nie przyszedl. Szczyt bezplo > dnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: OASIS I STEREOPHONICS W POLSCE???!!! IP: *.chello.pl 04.11.05, 20:55 Miły teoretyczny zestaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg wszystko jasne... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.11.05, 19:13 www.nme.com/news/oasis/21446 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: wszystko jasne... IP: *.chello.pl 08.11.05, 00:12 Co wszystko jasne? To info od jakiegoś już czasu jest na oficjalnjej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: wszystko jasne... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.11.05, 10:52 spokojnie, bo Ci żyłka pęknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: wszystko jasne... IP: *.chello.pl 08.11.05, 11:26 Może dla odmiany coś z sensem, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: OASIS I STEREOPHONICS W POLSCE???!!! 07.11.05, 22:55 niech przyjezdzaja, chce uslyszec Dakote na zywo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweep Re: OASIS I STEREOPHONICS W POLSCE???!!! IP: *.local4.pl / 80.51.180.* 08.11.05, 23:18 a to niby dlaczego zespół nie jest zainteresowany występem w polsce? czyżby to przynosiło jakąś ujmę na zespół? ciekawe, ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś