tool7 06.11.05, 21:22 Jak on wyglada bez tego całego makijazu, bez tej stylistyki?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: autor marlin maison???????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.11.05, 22:36 a kto to taki nie znam takiej gwiazdy marlin MAISON buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: marlin maison???????? 06.11.05, 23:59 Tez chcialbym to wiedziec. heheh ale okay, zeby koledze ulatwic, istnieja jakies teledyski z M. Manson bez makijazu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bemolka Re: marlin maison???????? IP: *.torun.mm.pl 07.11.05, 14:01 a ja bym chciała wiedzieć, jak wygląda Alexander Veljanov bez tej dziwnej fryzury. bo on chyba na co dzień w niej nie chodzi, ani w niej nie śpi, co?? Odpowiedz Link Zgłoś
bender_rodriguez Re: marlin maison???????? 07.11.05, 18:02 no kiedy podobno si! jak najbardziej tak chodzi. i jak śpi jak nietoperz, głową do dołu, do nie musi tego rozplątywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bemolka Re: marlin maison???????? IP: *.torun.mm.pl 07.11.05, 22:30 a to by nawet pasowało do gotyckiego wokalisty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sorka Re: marlin maison???????? IP: *.citinet.pl 08.11.05, 17:04 Strasznie mi wstyd za te literówki, ale szybko pisałam (a wtedy nie patrzę na ekran), a okazało się przy okazji, że klawiaturze sie coś pomieszało. Od wczoraj mam nową, więc myślę, ze więcej takich będów nie popełnię Odpowiedz Link Zgłoś
idut Re: Marilyn Manson 07.11.05, 22:26 on wtedy wygląda jak melancholijny żydowski chłopczyk Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ Re: Marilyn Manson 08.11.05, 11:55 Zydowski anarchista i golodoopiec sie odezwal. heheh Odpowiedz Link Zgłoś
idut Re: Marilyn Manson 08.11.05, 13:39 ooh, koleś zemdleje, bo słowo "żydowski" zobaczył myślisz stereotypami,o ile w ogóle Odpowiedz Link Zgłoś