Gość: mrok IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 14:44 Kto lubi THE EXPLOITED? Ja ich uwielbiam, zwłaszcza płytę "Massacre" - jak dla mnie to szczytowe osiągnięcie punk rocka (chociaz pewnie się niektorzy oburza, ze to nie punk rock, ale mniejsza z tym) punks not dead! - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pio6713 Re: THE EXPLOITED IP: *.warszawa.rmf 05.10.02, 14:51 Też ich bardzo lubię . Chociaż starzy to nieźle kopcą Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: THE EXPLOITED 05.10.02, 15:37 Słuchałem ich w liceum- najbardziej podobają mi się (czasami i dziś włączę) "Punk's Not Dead" i "Troops Of Tomorrow" oraz płyty live. Całkiem śmieszna jest też jak na razie ostatnia "Beat The Bastards". Pewnie sobie kupię albo przynajmniej przesłucham najnowszą (jeszcze nie wyszła), inteligentnie zatytułowaną "Fuck System". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrok Re: THE EXPLOITED IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 16:20 vulture napisał: > albo przynajmniej przesłucham najnowszą (jeszcze nie wyszła), inteligentnie > zatytułowaną "Fuck System". z tego, co gdzies czytałem, płyta ma się ponoć nazywać "Noise Annoys", ale może to tylko plotka? Z resztą, o ile w ogóle się ukaże Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: THE EXPLOITED 05.10.02, 16:26 O tytule wyczytałem w wywiadzie z wokalistą grupy, przeprowadzonym przy okazji ich niedawnej wizyty w Polsce. Nie pamiętam, czy wywiad czytałem w prasie ("Metal Hammer"), czy w sieci (Onet, Interia), ale padł tam taki właśnie tytuł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: THE EXPLOITED IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 17:41 Fuck the System ma sie ukazac 8 pazdziernika. Odpowiedz Link Zgłoś
kosz.marny Re: THE EXPLOITED 07.10.02, 08:17 HIhi to pewnie sobie też kupię taką fajną płytkę, tylko... czy jeszcze wypada w tym wieku...? )) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: THE EXPLOITED 07.10.02, 20:10 Wypada, wypada, ja tam się emerytem nie czuję. Co więcej, nie jestem nim. )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: THE EXPLOITED IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.02, 22:47 Zanim napiszecie cos o swoim wieku, zajrzycie Wyeksploatowanym w metryke. Odpowiedz Link Zgłoś
kosz.marny Re: THE EXPLOITED 08.10.02, 10:05 Kiedy jeszcze byłem na studiach (a było to już parę lat temu...) powiedziałem jednemu gostkowi (odrobinkę młodszemu od siebie), że słucham The Exploited, a ten spojrzał na mnie jak na UFO jakieś i zapytał: "w twoim wieku??!!!??!?!?!" To już teraz tym bardziej się zastanawiam, czy mnie np. nie wygonią ze sklepu jak zapytam o Exploited albo co? ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregyoda Re: THE EXPLOITED IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.02, 13:33 Bardzo ich lubiłem. W czasach liceum to były klimaty u mnie w klasie. Ja 1 metal i z 10 brudasów JA słuchałem rzeźni, a oni punkowych pierdów. Mi też się jednak podobały niektóre bandy: Exploited, Toxoplasma, Jesus Chytrus,KSU ... Płytka:massacre" to taki trochę odjazd w stronę metalu, ale dobry. JEDNAK klasyka to "punks not dead". Mineło prawie 10 lAT jak skonczyłem LO, ale dalej ich czasami lubię rąbnąć w głośniki! Pozdrowienia "Brudasy" i nie wąchajcie kleju, ani nie pijcie denaturatu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hatches Re: THE EXPLOITED IP: 157.158.90.* 08.10.02, 14:13 No jasne...Exploited, GBH, punks not dead...fuckoloty...pfuj! Z tego miotu chyba najbardziej mi sie podobał One Way System, ale tylko "melodyjki", bo o jakim kolwiek przekazie, to możemy również podyskutować na temat wyższości twórczości Michała Wiśniewskiego nad dokonanimi disco polo. Albo na odwrót. Bulbulators chyba przed nimi w Krakowie grał, albo jakoś tak ... . Odpowiedz Link Zgłoś