Dodaj do ulubionych

THE EXPLOITED

IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 14:44
Kto lubi THE EXPLOITED?
Ja ich uwielbiam, zwłaszcza płytę "Massacre" - jak dla mnie to szczytowe
osiągnięcie punk rocka (chociaz pewnie się niektorzy oburza, ze to nie punk
rock, ale mniejsza z tym)

punks not dead!

-smile
Obserwuj wątek
    • Gość: pio6713 Re: THE EXPLOITED IP: *.warszawa.rmf 05.10.02, 14:51
      Też ich bardzo lubię . Chociaż starzy to nieźle kopcą
      • vulture Re: THE EXPLOITED 05.10.02, 15:37
        Słuchałem ich w liceum- najbardziej podobają mi się (czasami i dziś
        włączę) "Punk's Not Dead" i "Troops Of Tomorrow" oraz płyty live. Całkiem
        śmieszna jest też jak na razie ostatnia "Beat The Bastards". Pewnie sobie kupię
        albo przynajmniej przesłucham najnowszą (jeszcze nie wyszła), inteligentnie
        zatytułowaną "Fuck System".
        • Gość: mrok Re: THE EXPLOITED IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 16:20
          vulture napisał:

> albo przynajmniej przesłucham najnowszą (jeszcze nie wyszła), inteligentnie
          > zatytułowaną "Fuck System".

z tego, co gdzies czytałem, płyta ma się ponoć nazywać "Noise Annoys", ale może
          to tylko plotka? Z resztą, o ile w ogóle się ukaże uncertain
          • vulture Re: THE EXPLOITED 05.10.02, 16:26
            O tytule wyczytałem w wywiadzie z wokalistą grupy, przeprowadzonym przy okazji
            ich niedawnej wizyty w Polsce. Nie pamiętam, czy wywiad czytałem w prasie
            ("Metal Hammer"), czy w sieci (Onet, Interia), ale padł tam taki właśnie tytuł.
            • Gość: Niech Re: THE EXPLOITED IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 17:41
              Fuck the System ma sie ukazac 8 pazdziernika.
              • kosz.marny Re: THE EXPLOITED 07.10.02, 08:17
                HIhi to pewnie sobie też kupię taką fajną płytkę, tylko... czy jeszcze wypada w
                tym wieku...? wink))

• vulture Re: THE EXPLOITED 07.10.02, 20:10
                  Wypada, wypada, ja tam się emerytem nie czuję. Co więcej, nie jestem nim. smile))
                  • Gość: Niech Re: THE EXPLOITED IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.02, 22:47
                    Zanim napiszecie cos o swoim wieku, zajrzycie Wyeksploatowanym w metryke.
                    • kosz.marny Re: THE EXPLOITED 08.10.02, 10:05
                      Kiedy jeszcze byłem na studiach (a było to już parę lat temu...) powiedziałem
                      jednemu gostkowi (odrobinkę młodszemu od siebie), że słucham The Exploited, a
                      ten spojrzał na mnie jak na UFO jakieś i zapytał: "w twoim wieku??!!!??!?!?!"
                      To już teraz tym bardziej się zastanawiam, czy mnie np. nie wygonią ze sklepu
                      jak zapytam o Exploited albo co?
                      smile)))
    • Gość: gregyoda Re: THE EXPLOITED IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.02, 13:33
      Bardzo ich lubiłem. W czasach liceum to były klimaty u mnie w klasie. Ja 1
      metal i z 10 brudasów smile JA słuchałem rzeźni, a oni punkowych pierdów. Mi też
      się jednak podobały niektóre bandy: Exploited, Toxoplasma, Jesus Chytrus,KSU ...
      Płytka:massacre" to taki trochę odjazd w stronę metalu, ale dobry. JEDNAK
      klasyka to "punks not dead". Mineło prawie 10 lAT jak skonczyłem LO, ale dalej
      ich czasami lubię rąbnąć w głośniki!
      Pozdrowienia "Brudasy" i nie wąchajcie kleju, ani nie pijcie denaturatu!
    • Gość: Hatches Re: THE EXPLOITED IP: 157.158.90.* 08.10.02, 14:13
      No jasne...Exploited, GBH, punks not dead...fuckoloty...pfuj!
      Z tego miotu chyba najbardziej mi sie podobał One Way System, ale
      tylko "melodyjki", bo o jakim kolwiek przekazie, to możemy również podyskutować
      na temat wyższości twórczości Michała Wiśniewskiego nad dokonanimi disco polo.
      Albo na odwrót.
      Bulbulators chyba przed nimi w Krakowie grał, albo jakoś tak ... .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka