Gość: ja IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.02, 13:14 kto występując na scenie powinien korzystać z "podkładu" moje typy -Piasek -Anita Lipnicka -Kasia Kowalska(czasami) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MIKI Re: POLSCY FAŁSZERZE IP: 2.4.STABLE* 06.10.02, 16:06 Gość portalu: ja napisał(a): > kto występując na scenie powinien korzystać z "podkładu" > moje typy > -Piasek > -Anita Lipnicka > -Kasia Kowalska(czasami) Widziałem kilka koncertów Piaska, i nie sądzę żeby musiał używać podkładu. mimo to nie lubię go. Anitę Lipnicką lubię i czasami fałszuje. Kowalską uwielbiam. Byłem na kilku jej koncertach na których nie fałszowała, ale widziałem tez kilka w telewizji na których okropnie fałszowała. Nie wiem od czego to zależy. Na razie nie przypominam sobie żeby ktoś w Polsce fałszował. Ale jak sobie przypomnę to napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: POLSCY FAŁSZERZE 06.10.02, 23:49 Moje typy, Kora i Niemen, już korzystają, acz rozumiem, że z racji wieku jest to nieuniknione. Natomiast Lipnickiej zdecydowanie powinno zabronić się śpiewania na żywo, jeśli na widowni znajduje się więcej niż zero osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: POLSCY FAŁSZERZE IP: *.dip.t-dialin.net 07.10.02, 02:21 Robert Gawlinski Odpowiedz Link Zgłoś