Gość: mwg IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 07.10.02, 00:27 Sorry, że w pewien sposób małpuję inny wątek, ale myślę że będzie ciekawy. Mój typ: Whitney Houston Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janek0 Re: Czyje płyty kupię, na czyj koncert pójdę IP: *.acn.waw.pl 07.10.02, 01:48 Gość portalu: mwg napisał(a): > Sorry, że w pewien sposób małpuję inny wątek, ale myślę > że będzie ciekawy. bardzo słusznie, bo to jest lepsze postawienie sprawy (no offence mallino). > Mój typ: Whitney Houston dziwne to będzie zestawienie, ale cóż: jamiroquai ścianka noir desir mmw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: Czyje płyty kupię, na czyj koncert pójdę IP: *.dip.t-dialin.net 07.10.02, 02:19 chetnie poszlabym teraz na P.O.D i Limp Bizkit oraz na Myslowitz..ale juz wiem ze nie dam rady i ta trasa koncertowa przeleci mi kolo nosa..zaluje bardzo... poszlabym tez na jakis kameralny koncert..mala sala malo ludzi duzo czasu...spokojna wzruszajaca muzyka,by moc troche poplakac plyty..tych co lubie kupuje raczej bez zastanawiania sie Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Peter Gabriel... 07.10.02, 05:25 ...płytę mam, a co do koncertu - chyba nikomu nie przyszło do głowy zaproszenie go do Polski, bo przecież ważniejsza jest wizyta Tatu. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Peter Gabriel... 07.10.02, 11:44 Do konca roku mam zamiar kupic nastepujace plyty lub kasety - Up - Peter Gabriel, Selling England By The Pound i Duke - Genesis (remaster), Gula, Gula - Mari Boine, Biale wakacje - Scianka, Island Years Anthology - John Cale, White Light|White Heat - Velvet Underground, Relayer albo Tormato albo Drama - Yes... Tylko skad ja na to wezme na to wszystko pieniadze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek0 Re: Peter Gabriel... IP: *.acn.waw.pl 07.10.02, 12:39 vulture napisał: > ...płytę mam, a co do koncertu - chyba nikomu nie > przyszło do głowy > zaproszenie go do Polski, bo przecież ważniejsza jest > wizyta Tatu. heh, fajnie zjechał gabriela w dzisiejszej wyborczej kol. rybny. rzeczywiście płyta jest taka patetyczna ? (słyszałem jedynie fragmenty u kaczkowskiego) Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Peter Gabriel... 07.10.02, 13:47 Gos´c´ portalu: janek0 napisa?(a): > > heh, fajnie zjecha? gabriela w dzisiejszej wyborczej kol. > rybny. rzeczywis´cie p?yta jest taka patetyczna ? > (s?ysza?em jedynie fragmenty u kaczkowskiego) A co w tym "zjechaniu" takiego fajnego? Ja nie zauwazylem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek0 Re: Peter Gabriel... IP: *.acn.waw.pl 07.10.02, 16:26 cze67 napisał: > A co w tym "zjechaniu" takiego fajnego? Ja nie > zauwazylem... oj, nie czepiaj się słówek, po prostu recenzja jest imo zgrabna, chociaż agresywna, jak zwykle. jak bym napisał "pięknie zjechał" albo "udanie zjechał" albo "uroczo zjechał" to byłoby lepiej ? powiedz lepiej : słyszałeś całą płytę ? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Peter Gabriel... 07.10.02, 20:03 Mi się płyta bardzo podoba. Nie cała, ale tak naprawdę opuszczam tylko dwa kawałki. A Leszczyński teraz się podnieca dwiema pipami trzymającymi się bez przerwy za ręce, których Peter Gabriel nie dogoniat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek0 Re: Peter Gabriel... IP: *.acn.waw.pl 07.10.02, 20:09 vulture napisał: > Mi się płyta bardzo podoba. Nie cała, ale tak naprawdę > opuszczam tylko dwa > kawałki. no to muszę obadać. thx > A Leszczyński teraz się podnieca dwiema pipami > trzymającymi się bez > przerwy za ręce, których Peter Gabriel nie dogoniat. o w mordę... serio ? to oznacza niechybnie, że leszcz sięgnął dna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cze67 Re: Peter Gabriel... IP: *.se.com.pl / 172.16.22.* 09.10.02, 10:56 Gos´c´ portalu: janek0 napisa?(a): > powiedz lepiej : s?ysza?es´ ca?a˛ p?yte˛ ? Nie, nie mam jej jeszcze, ale jak sie red. Leszczynskiemu nie podoba, to na pewno ja sobie kupie. Musi byc swietna. Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Czyje płyty kupię, na czyj koncert pójdę 07.10.02, 18:19 Perfect Okean Elzy Kobranocka Butelka Odpowiedz Link Zgłoś