ihopeyouwilllikeme 16.11.05, 13:50 Na które odpowiemy zbiorowo Brzmi ono: Czy kiedykolwiek próbowałeś/aś " nawrócić " kogoś na U2 ( zrobić z kogoś fana U2 ) ? a) Tak, i udało mi się b) Tak, i nie udało mi się c) Mam na koncie zarówno skucesy, jak i porażki w tym względzie d) Nie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peternurek1 Re: PYTANIE DRUGIE 16.11.05, 19:01 > Czy kiedykolwiek próbowałeś/aś " nawrócić " kogoś na U2 ( zrobić z kogoś fana > U2 ) ? > a) Tak, i udało mi się Ale Zooropy dalej ten Ktoś nie lubi, więc to jeszcze nie ostateczny sukces Co nie znaczy, oczywiscie, że ów Ktoś nie będzie musiał kiedyś polubić tej płyty, o nie, i dobrze o tym wie, prawda Ktosiu? > c) Mam na koncie zarówno skucesy, jak i porażki w tym względzie To zależy, chyba nie próbowałem nigdy na siłę kogoś przekonać. Ewentualnie jedna osoba się trochę zniechęciłą ale nie dlatego że chciałem ją nawracać, tylko dlatego że czesto u mnie przesiadywała, a w tym czasie "za często" leciało U2 wszelakie. Nie wiem co miał na myśli... jak to "U2 za często"? Nie, nie rozumiem. Ale w kazdym razie to zniechęcenie nie wynikało z próby nawrócenia, więc się nie liczy jako porażka Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: PYTANIE DRUGIE 18.11.05, 15:29 Odpowiedź c - i sukcesy i porażki, choć nie ustępuję i pewne osoby w koncu się poddadza Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: PYTANIE DRUGIE 18.11.05, 22:07 W ogóle to się prawie oficjalnie nazywa Działalność Misyjna, takie nawracanie na Jedynie Słuszny Zespół Odpowiedz Link Zgłoś
ann.from.red.hill.mining.town Re: PYTANIE DRUGIE 23.11.05, 21:17 > Ale Zooropy dalej ten Ktoś nie lubi, więc to jeszcze nie ostateczny sukces > Co nie znaczy, oczywiscie, że ów Ktoś nie będzie musiał kiedyś polubić tej > płyty, o nie, i dobrze o tym wie, prawda Ktosiu? Jak nie lubi?! to przecie najlepsza płyta! a The Wanderer wymiata :p Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: PYTANIE DRUGIE 23.11.05, 22:44 > Jak nie lubi?! to przecie najlepsza płyta! a The Wanderer wymiata :p Czyli pełny sukces jednak ) Odpowiedz Link Zgłoś
better.than.the.real.thing Re: PYTANIE DRUGIE 19.11.05, 01:05 > c) Mam na koncie zarówno skucesy, jak i porażki w tym względzie do porazek mozna zaliczyc probe nawrocenia mojego ojca. po braku zainteresowania 'popem' puszczonym w samochodzie, stwierdzilam ze musi zobaczyc jaka magia jest na wystepach live. puscilam mu koncert pod mostem broolinskim. niestety zasnal. przypadek nie do nawrocenia Odpowiedz Link Zgłoś