kasias24 16.11.05, 15:25 nowa polska wokalistka www.saramay.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alex Re: Sara May IP: *.nyc.res.rr.com 16.11.05, 18:03 Bo Kasia24 to sara may, maja ciecia na promocje i biedna sara may ( ciekawe jak sie naprawde nazywa - Stanistala Mayewska ) siedzi popoludniami i zaklada watki na swoj temat. Odpowiedz Link Zgłoś
dongo Re: Sara May 16.11.05, 21:10 Jestem pod wrażeniem, Dziewczyna ma fajną stylizację. Nie jest szara. Muzyka to rzecz gustu. Ma niezły filyng i spore wyczucie rytmu. W naszym to raczej mało spotykane. Kawałki mają charakter i mogą się podobać. cieszę się ,że mogłem odwiedzić stronę Sary May - dziewczyny co wie czego chce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Sara May IP: *.nyc.res.rr.com 16.11.05, 21:35 Sarunia kotku iles Ty tych kont na gazeta.pl zalozyla ???? UWazaj bo Ci sie lakierek z paznokietkow poodpryskuje !! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek200000 Re: Sara May 16.11.05, 21:42 Ty jesteś pojeb...,idź się leczyć.Zostaw ją w spokoju. Do tej pory byłem miły,ale widzę ,że strasznie się czepiasz. Nie możesz znieść,że ma talent?Zazdrościsz? A może nazwałeś sie Alex bo jesteś fanem Alicji Janosz? Ta to dopiero ma styl!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dongo Re: Sara May 16.11.05, 21:47 faktycznie ten Alex to nie ma argumentów. Coś z nim nie tak. wypowiada się na tematy o których nie pojęcia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Sara May IP: *.nyc.res.rr.com 16.11.05, 21:49 Chlopaki powiedzcie, ze wam sie jej d...pa podoba ale kurde nie wciskajcie mi kitu ze ona ma styl bo dla mnie to tandeciara. Co to za muzyka ? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek200000 Re: Sara May 16.11.05, 21:52 No dupę to ma niezłą,laska jest i nie zaprzeczysz.A muzyka to kwestia gustu. Masz prawo nie lubić popu,ale powinieneś umiec ocenic każdy rodzaj muzyki. Ja np.nie lubię dance,ale uważam ,że piosenka C-est la vie nie jest gorsza od tych co puszczają w esce czy na dyskotekach.A to polska wokalistka, nie zagraniczna,i w sumie to nieżle wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
formidable1 Re: Sara May 16.11.05, 21:54 Alex wełna na swetry ci sie skończyła ze tak sie rzucasz?? nie podoba ci sie- OK. jeden negatywny komentarz wystarczy...troche kultury chłopie, nie zdziwiłabym sie jakbys byl jedenastoletnim gnojkiem ktoremu sie po prostu nudzi.Sara May ma styl, pomysł i promuje swoją osobe bo taki jest showbiznes matole. Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Sara May 17.11.05, 08:47 > Sara May ma styl, pomysł taaaaa..... > > matole. kolejny argument nieprzemawiający do mnie ;P pzdr Odpowiedz Link Zgłoś