Dodaj do ulubionych

Nowy teledysk Michaela Jacksona

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 17:56
czy ktoś widział?
nic sie nie zmienił: białe skarpety, mokasynki, dotykanie pewnego miejsca wiele
razy podczas tańca. Tylko ta jego twarz-jak z koszmaru sennego.
Piosenka "You rock my world" powstała podobno już 8 lat temu, tylko nie
zmieściła się na poprzedniej płycie.
Co sądzicie o powrocie niegdysiejszego 'Króla Popu'?. Został zdetronizowany czy
nie?
Obserwuj wątek
    • Gość: helen Re: Nowy teledysk Michaela Jacksona IP: *.netcom.ca 28.09.01, 21:12
      zdecydowanie tak!! teledysk jest do kitu,pozapraszal tylko swoich slynnych znajomych ktorzy niewiele tam maja
      do roboty,caly klip jest z bezsensowna fabula i ogolnie ja na niego nie bede glosowac na listach.
      pozdrawiam
    • Gość: Abra Re: Nowy teledysk Michaela Jacksona IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 30.09.01, 17:26
      Nieomal od dziecka lubilam Michaela Jacksona, co wcale nie pozbawia mnie
      obiektywizmu. Faktycznie wyglada PRZERAZAJACO (Jak stwierdzil M. Niedzwiecki-
      powrot mumii smile). Piszesz,że piosenka jest sprzed 8 lat. Od razu tak mi sie
      zdawalo, z brzmi jak z "Thrillera" albo jest starsza. Ale podoba mi sie, jest
      melodyjna i bez unowoczesniania na sile. Natomiast teledysk bez sensu, a i
      Michael troche zardzewial...
    • Gość: mikmik Re: Nowy teledysk Michaela Jacksona IP: *.telenergo.pl 03.10.01, 09:41
      a czy to aby napewno ON, dzisiaj robi się w TV wszystko więc być może to wytwór
      animacji komputerowej. Możliwe, że facet wygląda jeszcze gorzej i nie można go
      już pokazywać na żywca smile
      • Gość: jasiek Re: Nowy teledysk Michaela Jacksona IP: *.mofnet.gov.pl 03.10.01, 13:58
        Jackson nie jest obecnie niczym więcej, jak tylko mało zabawną karykaturą
        samego siebie sprzed lat.
        • Gość: helen Re: Nowy teledysk Michaela Jacksona IP: *.netcom.ca 08.10.01, 01:20
          choc po paru przesluchaniach stwierdzam ze
          piosenka jest bardzo w porzadku,ale
          na teledysk naprawde niemoge patrzec,
          szczegolnie na ta laske ktora ma wyraz twarzy cpunki,
          no ale pewnie niezle musieli jej wladowac w zyle zeby
          udawalo iz Michael jej sie podobasmile pozdrawiam ,
          keep in rocking in the free world and
          du du ri dut tu
          du du
          • dummy Re: Nowy teledysk Michaela Jacksona 11.12.01, 09:53
            Tak, tak... Majkel moglby grac w "Nocy zywych trupow" bez charakteryzacji...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka