Gość: SaTyR IP: *.bphpbk.pl 16.10.02, 19:33 Podobno to Holenderska kapela. Mam ich jedną płytę "PHLEGM". Grają taki misz masz metalu i sampli + dobre rytmy electro. Może ma ktoś inne ich płyty????? Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ksenia Re: A słyszeliście o kapeli KONG IP: *.de.ihost.com 17.10.02, 13:58 Gość portalu: SaTyR napisał(a): > Podobno to Holenderska kapela. Mam ich jedną płytę "PHLEGM". > Grają taki misz masz metalu i sampli + dobre rytmy electro. > Może ma ktoś inne ich płyty????? > Pozdro oprocz Phlegm wydali jeszcze 4 plyty: Mutepoetvocalizer, Push Comes To Shove, Earmined i nawet dorobili sie albumu Best Of :0). Niestety ma tylko 2 pierwsze.. bardzo fajna kapelka! takie troche lzejsze GGFH )) pozdr! ksenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cze67 Re: A s?yszelis´cie o kapeli KONG IP: *.se.com.pl / 172.16.22.* 17.10.02, 14:06 Gos´c´ portalu: ksenia napisa?(a): takie troche lzejsze GGFH )) A co to jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia Re: A s?yszelis´cie o kapeli KONG IP: *.de.ihost.com 17.10.02, 14:14 Gość portalu: cze67 napisał(a): > Gos´c´ portalu: ksenia napisa?(a): > > takie troche lzejsze GGFH )) > > A co to jest??? skrot od Global Genocide Forget Heaven )) wiecej info: poczta.pnet.pl/~genocide/glowna.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SaTyR Re: A s?yszelis´cie o kapeli KONG IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.10.02, 22:36 THX za odp.. teraz pozostaje mi jedynie jakoś zdobyć ich płyty A tym projektem G.G.F.H. chyba się zainteresuję )))) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia Re: A s?yszelis´cie o kapeli KONG IP: *.de.ihost.com 18.10.02, 10:47 Gość portalu: SaTyR napisał(a): > THX za odp.. > teraz pozostaje mi jedynie jakoś zdobyć ich płyty > A tym projektem G.G.F.H. chyba się zainteresuję )))) > Pozdro podaje linki gdzie mozna posluchac 2 plytek G.G.F.H. (w real audio) pozdr! ksenia )) www.econ.net/ggfh/disease/disease.html www.econ.net/ggfh/reality/reality.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SaTyR Re: A s?yszelis´cie o kapeli KONG IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.10.02, 23:17 THX za linki. A ja właśnie ściągam z KaZy płytkę EARMINED Kong ) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś