kubissimo 07.12.05, 14:08 na tym obrazku: virgindigital.com/wallpapers/virgindigital1280x960.jpg ukryto nazwy 74 zespolow ile znajdziecie, tyle Wasze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: exercise your music muscle :) IP: *.zdv.uni / *.zdv.uni-tuebingen.de 07.12.05, 23:19 przyznaj sie ile znalazles?? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: exercise your music muscle :) 07.12.05, 23:32 ja sam okolo 35 potem juz pracowalismy grupowo ale chyba jeszcze 74 nie nazbieralismy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: exercise your music muscle :) IP: *.zdv.uni / *.zdv.uni-tuebingen.de 07.12.05, 23:34 niezle...ja nie moge dobic do 30- tzn bez pomocy w stylu www.allmusic.com ... Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: exercise your music muscle :) 07.12.05, 23:43 a masz pomysl na ta wielka lyzke po prawej stronie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: exercise your music muscle :) IP: *.zdv.uni / *.zdv.uni-tuebingen.de 07.12.05, 23:47 myslalam ze po prostu spoon...ja tkwie wciaz w tym rogu z warzywniakiem jestem przy kalendarzu i mam zacme Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: exercise your music muscle :) IP: *.zdv.uni / *.zdv.uni-tuebingen.de 07.12.05, 23:47 swoja droga moze wymienimy potem liste ? bo nie wiem czy nie zaczynam zmyslac Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: exercise your music muscle :) 07.12.05, 23:52 spox a co to jest Spoon? Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: exercise your music muscle :) 07.12.05, 23:54 Amerykański band indie-rockowy, w tym roku wydali LP "Gimme Fiction", wcześniej bodaj 3 czy 4 inne płyty. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: exercise your music muscle :) 07.12.05, 23:51 kalendarz jest banalnie prosty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: exercise your music muscle :) IP: *.zdv.uni / *.zdv.uni-tuebingen.de 07.12.05, 23:55 wiem ale z tymi najprostszymi jest zawsze najwiecej klopotow...a spoon hmm takie "virginowe" granie- nie znam dobrze- ale kojarze jakies hmm 3 lata temu?? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: exercise your music muscle :) 07.12.05, 23:57 mnie tylko zastanawia co z rzeczami, ktore mozna odczytywac podwojnie bo mamy co najmniej dwa takie kawalki, ktore sa wieloznaczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: exercise your music muscle :) IP: *.zdv.uni / *.zdv.uni-tuebingen.de 08.12.05, 00:02 no wlasnie dlatego chce potem skonfrontowac rozwiazania- zwlaszcza ze chwilowo jestem na zeslaniu i i tak jestem zdana tylko na internet- a jutro przez Ciebie obleje egzamin!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: exercise your music muscle :) 08.12.05, 00:03 o nie prosze natychmiast zamknac ta strone!!! ten obrazek bedzie tez jutro i pojutrze i pozniej tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: exercise your music muscle :) IP: *.zdv.uni / *.zdv.uni-tuebingen.de 08.12.05, 00:07 kiedy w alternatywie mam grzybice, brodawki i owrzodzenia... no dobrze, ide ide...ale wroce w pelni sil witalnych Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: exercise your music muscle :) 08.12.05, 00:08 no to powodzenia jutro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: exercise your music muscle :) IP: *.nyc.res.rr.com 08.12.05, 04:52 Na stronie Virginu jest jeszcze filmik z ukrytymi nazwami to dopiero wyzwanie... ja na obrazku znalazlam zespolow 81... wiecej nie udzwigne )) postac tej panienki w niebieskim to u mnie az 3 skojarzenia ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soul_to_squeeze Re: exercise your music muscle :) IP: *.icpnet.pl 08.12.05, 13:33 rozumiem, ze nie ma czegos na ksztalt klucza? bo mam niejasne wrazenie, ze od trzydziestki z hakiem zaczelam swoja wlasna radosna tworczosc.. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;o) Re: exercise your music muscle :) IP: *.chello.pl 08.12.05, 13:51 virgin, u2, rolling stones, gorillaz, scizzors sisters, spoon, blues brothers, the eagles, crush test dummies-nie jestem tego pewna, alice in chains, moze matchbox 20????;o), fish, led zeppelin, queen, red hot chilli peppers, haloween ;o), mainstream?, the beach boys, the boomtown rats?, dead kennedys, kojarzy mi sie tez presidents of USA, wiecej nie chce mi sie juz myslec. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: exercise your music muscle :) 08.12.05, 13:54 > > wiecej nie chce mi sie juz myslec. pozdro. zgubiłeś(aś) dwa jeszcze bardziej oczywiste: pistolet i róze, no i gościa znęcającego się nad dyniami ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;o) Re: exercise your music muscle :) IP: *.chello.pl 08.12.05, 14:04 o wlasnie!!! no czegos mi brakowalo!! dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia exercise your music muscle :) IP: *.zdv.uni / *.zdv.uni-tuebingen.de 08.12.05, 18:44 jestem poki co dobilam do 45...kalendarz byl rzeczywiscie oczywisty ...heh Odpowiedz Link Zgłoś
e_white Re: exercise your music muscle :) 08.12.05, 20:55 Świetne. Mam 28 - chyba nie najlepiej - ale wciąż liczę. Odpowiedz Link Zgłoś
patinito Re: exercise your music muscle :) 08.12.05, 23:11 na razie tyle wyczaiłem: U2 Guns'n'roses smashing pumpkins fish matchbox 20 nine inch nails gorillaz roling stones blues brothers alice in chains spoon led zeppelin the eagles the beach boys the police queen prince red hot chilli pepers blur seal green day the cranberries crowded house hole garbage cornershop pink kiss B52s all saints radiohead madonna the white stripes Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: exercise your music muscle :) 08.12.05, 23:30 Kolejny post dla tych, którzy nie chcą poznać odpowiedzi ;P Nie czytać Mam to samo oprócz tego (jakbyś był tak miły i napisał gdzie to ;P): > U2 > nine inch nails > green day > the cranberries > pink > B52s a te 2: > kiss > blur -> kurde, to takie oczywsite, a myslałam nad tym całkiem długo... widocznie za długo ;P już ktoś pisał tutaj o dwuznaczności niektórych i to prawda, np: > snake, white snake, big snake > car - też od biedy można naciągnąć, ale czy to o to tu chodzi? > cowboy > 2 całujące się laski -> TATU ??? ;D Ja poza wymienionymi wyżej mam jeszcze: > snake -> o tym już pisałam > the kennedys > seal > scissors sisters > blind melon > korn > black flag > mainstreet > talking heads > figurehead > manic street preachers > yellowman -> kolejne z naciąganych ale taka grupa istnieje(ała?) > frankenstein -> jw > cowboy -> jw > perfect circle -> to moja interpretacja monety ;D za cholerę za to nie rozumiem dlaczego jeden budynek jest fioletowy... Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: exercise your music muscle :) 08.12.05, 23:35 > > nine inch nails > > green day > > the cranberries to nieaktualne, już wiem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: exercise your music muscle :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 23:37 moja interpretacja monety to 50 cent, nie wiem czy ktoś już to wymienił poza tym: the pixies puddle of mudd postal service dead can dance jesus and mary chain the streets pavement Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: exercise your music muscle :) 08.12.05, 23:42 50 cent faktycznie trafne, ja się sugerowałam tym, ze większość nazw pochodzi ze świata rocka > puddle of mudd to ta dziura na środku ulicy? jeśli tak to ja to mam jako hole > dead can dance ?gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: exercise your music muscle :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 23:47 tak, to ta dziura, dla mnie wyglada wypukło dead can dance to ten frankenstein mógłby być ale to sporma kwestia w sumie:0 a poza tym: iron maiden sex pistols blondie korn oraz kontrowersyjna nazwa dla gimnastycznych wygibasów: elastica? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: exercise your music muscle :) 09.12.05, 02:38 > dead can dance to ten frankenstein mógłby być ale to sporma kwestia w sumie:0 rownie dobrze moze to byc White Zombie Odpowiedz Link Zgłoś
patinito Re: exercise your music muscle :) 08.12.05, 23:51 > Mam to samo oprócz tego (jakbyś był tak miły i napisał gdzie to ;P): > > U2 podwojne U nad witryna sklepu z telewizorami > > nine inch nails duże gwoździe leżące na ziemi, obok 20 z zapałek > > green day dzien zaznaczony na zielono na kalendarzu > > the cranberries wg mojej luznej interpretacji żurawiny sa w torebkach lezacych na skrzynce, obok kalendarza > > pink różowe niebo albo różowy balon z gumy do żucia, tez troche na wyrost ) > > B52s dwa piękne bombowce lecace nad miastem > > 2 całujące się laski -> TATU ??? ;D wg mnie to zespół Kiss > Ja poza wymienionymi wyżej mam jeszcze: > > snake -> o tym już pisałam > > the kennedys to moze juz raczej "dead kennedys" www.deadkennedys.com/ > > seal foka byla na mojej liscie > > scissors sisters > > blind melon > > korn > > black flag > > mainstreet > > talking heads > > figurehead > > manic street preachers > > yellowman -> kolejne z naciąganych ale taka grupa istnieje(ała?) to tez mnie meczy, a był tez taki zespół Yello > > za cholerę za to nie rozumiem dlaczego jeden budynek jest fioletowy... ja tez ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: exercise your music muscle :) IP: *.nyc.res.rr.com 09.12.05, 05:17 > za cholerę za to nie rozumiem dlaczego jeden budynek jest fioletowy... bo to gleboka purpura jest )) Odpowiedz Link Zgłoś
patinito Re: exercise your music muscle :) 08.12.05, 23:30 www.heavy.com/heavy.php?channel=virginGame tutaj widac wiecej z lewej strony, m.in. sa tam pet shop boys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek Re: exercise your music muscle :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 23:49 Nie wiem, czy nie naciągane, ale te wróżki - jako Spice Girls - (Viva Forever)? Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: exercise your music muscle :) 09.12.05, 00:13 > Nie wiem, czy nie naciągane, ale te wróżki - jako Spice Girls - ktos już rzucił the pixies więc to raczej mniej naciągane pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: exercise your music muscle :) IP: *.zdv.uni / *.zdv.uni-tuebingen.de 09.12.05, 01:31 budynek fioletowy w tle - deep purple Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: exercise your music muscle :) IP: *.zdv.uni / *.zdv.uni-tuebingen.de 09.12.05, 01:34 pol dolara ( jest tak na nim napisane ) - 50 cent? cukierki M&Ms - brzi troche jak eminem ludzie w bialym- manic street preachers pelny dom- crowded house? kruki na drogowskazie- counting crows? obraz- madonna? za to nie mam pojecia co przedstawia ta elastyczna para Odpowiedz Link Zgłoś
tenebre Re: exercise your music muscle :) 13.12.05, 10:36 > za to nie mam pojecia co przedstawia ta elastyczna para Twisted Sisters Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: exercise your music muscle :) 09.12.05, 02:36 moze byc prince, ale moze tez byc king crimson Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: exercise your music muscle :) 09.12.05, 02:30 widze, ze jeszcze nikt nie rozgryzl wzgórza, na którym rosnie cyprys no i cytrynek na straganie Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: exercise your music muscle :) 09.12.05, 02:34 no i telewizorow i tego co jest obok nich na scianie i tego co jest za preacherami Odpowiedz Link Zgłoś
carbondioxide1 Re: exercise your music muscle :) 09.12.05, 03:06 Rainbow The Cars Lemonheads i wg podpowiedzi Cypress Hill Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: exercise your music muscle :) 09.12.05, 09:35 > no i telewizorow talking heads? już pisałam ;P > tego co jest obok nich na scianie no właśnie ;P > i tego co jest za preacherami the doors... A co robią ludzie na dachu? A biegnące laski? No i Ci cholerni akrobaci pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: exercise your music muscle :) 09.12.05, 12:12 na scianie jest graffitti zlozone z literek B G G Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: exercise your music muscle :) 09.12.05, 09:32 kubissimo napisał: > widze, ze jeszcze nikt nie rozgryzl wzgórza, na którym rosnie cyprys a ja spać przez to nie mogłam... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja kilka odpowiedzi IP: *.nyc.res.rr.com 09.12.05, 05:30 Moje 81 zespolow: Led Zeppelin Smashing Pumpkins Eagles Sex Pistols Gun's n'roses Queen Gorillas U2 Goldfish RHCP Deep Purple Hole Radiohead The police Ratt Cypres Hill White Stripes White snake Garbage Black crowes Helloween Blondie Alice in chains Silverspoon Black flag Bee gees Hammer fall Roling stones dead Kennedys Queen of the stone age Nine inch nails Marilyn Manson Green Day Matchbox 20 Scissors Girls Jewel Corn Pink Floyd Jane's Addiction Nirvana Madonna Yellowman The invisible man The doors White zombie Subway Talking heads the cars The sharlatans Circus Iron Maiden Dinosaur Jr. The lemonheads The party King Crimson Alice Cooper Shark The Pixies The Cranberries King Kong Daimond head Kiss Fly Corner shop Crowded house Prince 50 cents Fish Nickelback b-52's Seal Postservice beach Boys Blind Melon Blur The killers Eels Scissors sisters Pet Shop Boys The scorpions ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja pomylka IP: *.nyc.res.rr.com 09.12.05, 05:31 nie tylko zespolow )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k .. IP: *.jjs.pl 13.12.05, 09:27 a 3 biegnace, trzymajace sie za rece laski? US3 gdyby byli faceci to by bylo ICH TROJE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: htrh Re: exercise your music muscle :) IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 13.12.05, 09:20 Odpowiedz Link Zgłoś