Dodaj do ulubionych

mallina podpadlas mi

IP: *.visp.energis.pl 18.10.02, 22:36
Obserwuj wątek
    • Gość: mallina Re: mallina podpadlas mi IP: *.dip.t-dialin.net 18.10.02, 22:42
      i co teraz?
      wink
      • Gość: Znawca Re: mallina podpadlas mi IP: *.visp.energis.pl 18.10.02, 22:44
        Nic. Po prostu szkoda ze dolaczylas do tych krzykaczy.
    • Gość: mallina Re: mallina podpadlas mi IP: *.dip.t-dialin.net 18.10.02, 22:57
      ech..Znawco nie badz taki wrazliwy..spojrz dokladnie..naprawde tam
      nie "krzyczalam"...
      • Gość: Znawca Re: mallina podpadlas mi IP: *.visp.energis.pl 18.10.02, 23:02
        Wkurza mnie ze kazdy sie dowala do kazdego zeby tylko udowodnic ze jego zespol
        jest najlepszy.
        • Gość: guitargirl Re: mallina podpadlas mi IP: *.acn.pl / 10.133.131.* 18.10.02, 23:04
          ooo tak, zgadzam się!

Peace&love
        • Gość: NicCi DoTego Re: mallina podpadlas mi IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.02, 23:20
          dobrze mowisz; ale niektorzy ludzie maja kompleksy - jezeli 'ich' zespol nie
          jest najlepszy, to tragedia... i walcza o to wlasne wyimaginowane prawo do
          bycia lepszym- sluchania lepszej muzyki...
    • Gość: mallina Re: do Znawcy IP: *.dip.t-dialin.net 18.10.02, 23:44
      Bardzo mi przykro ze moj komentarz Cie urazil, co poradze ze nie lubie Blur i
      Oasis? Nie bede sie zachwycac nimi skoro naprawde uwazam, ich za takich jakich
      napisalam.
      Ale tez nie napisalam nic takiego, ze to co ja slucham jest lepsze od w/w
      zespolow.
      I wiem i rozumiem ze komus muzyka tych grup moze sie podobac.
      Nie obrazam sie jak ktos tutaj krytykuje moich ulubiencow (a bywa tak czesto),
      po prostu kazdy wyraza swoja opinie, zdanie.
      Jeszcze raz sorry - szczerze to mowie - przy okazji milo mi sie zrobilo ze moje
      zdanie ma jakies dla Ciebie znaczenie.
      Pozdrawiamsmile)
    • homohedonistus Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 00:12
      Proponuję założyć wątek, w którym będzie można pisać kto, komu i za co podpadł.
      • mallina Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 00:16
        chce ale miec mozliwosc wyboru tego ktory podlozy ogien pod moj stosiksmile
        • homohedonistus Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 00:19
          Masz prawo do ostatniego życzenia. Tylko bez wzruszających przemów.
          • mallina Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 00:21
            zadnych przemow! tylko glebokie spojrzenie prosto w oczy..
            smile)))))
            • homohedonistus Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 00:24
              No dobra. To zaczynamy. Masz ogień?
              • mallina Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 00:25
                a skad ta pewnosc ze Ty podpalalbys ?
                • homohedonistus Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 00:26
                  Nie odmówisz mi tej przyjemności?
                  • mallina Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 00:27
                    to mialo byc moje ostatnie zyczenie a nie Twoje..
                    smile)))))))))))
                    • homohedonistus Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 00:30
                      Niech Ci będzie. Kto będzie mistrzem ceremonii?
                      • mallina Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 00:33
                        dlugo jak widze oswajales sie z mysla ze moze to byc ktos inny
                        wink
                        • homohedonistus Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 00:34
                          Tak to był prawdziwy cios. Ale trudno, trzeba dalej żyć.
                          • mallina Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 00:37
                            to z dobrego serca bylo..
                            byloby Ci pozniej bardzo bardzo przykro, i zalowalbys tej sekundy..
                            bo co miec wyrzuty sumienia do konca zycia?
                            smile
                            • homohedonistus Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 00:39
                              mallina napisała:

> byloby Ci pozniej bardzo bardzo przykro, i zalowalbys tej sekundy..

Przez uprzejmość nie zaprzeczę.
                              • mallina Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 00:42
                                sad((
                                i miej tu czlowieku czyjes dobre samopoczucie na wzgledzie..

masz zapalki to podpalaj i miejmy juz to za soba..
                                ja ten ogien ty to spojrzenie..
                                • homohedonistus Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 00:44
                                  Te kobiety! Nie możesz z godnością spojrzeć śmierci w oczy?
                                  • mallina Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 00:46
                                    Podpal a sie przekonasz..
                                    ja nie uciekne, to Tobie reka zadrzy!
                                    • homohedonistus Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 00:47
                                      Po setce mi się ręce nie trzęsą.
                                      • mallina Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 00:48
                                        Ach ci mezczyzni! Zawsze sobie odwagi musza alkoholem dodawac!
                                        • homohedonistus Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 00:51
                                          A co sobie myślisz? Na trzeźwo kobiety mnie onieśmielają. Zwłaszcza czarownice.
                                          • mallina Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 00:54
                                            to co ja sobie mysle tego nie wie niktwink

a ja sadzilam ze Ty odwazny jestes..a tu pierwsza lepsza czarownica i juz
                                            strach oblecial..
                                            sadzac po czestotliwosci wpisow na "alkoholowym" watku to czesto musisz je
                                            spotykacsmile)))))(te czarownice)
                                            • homohedonistus Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 00:57
                                              Pierwsza lepsza? A ja myślałem, że nie jesteś taka skromnasmile)))
                                              • mallina Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 00:58
                                                jak pozory jednak myla!
                                                smile)))
                                                • homohedonistus Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 01:00
                                                  No dobra. Przekładamy przedstawienie na niedziele. Zdąże sprzedać jeszcze
                                                  bilety. Zyskami dzielimy się po połowie.smile)))))))
                                                  • mallina Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 01:05
                                                    mowisz "co sie odwlecze to nie uciecze"?
                                                    smile))
                                                    zyski mozesz wziasc cale dla siebie, jak splone to na cholere mi pieiadze..poza
                                                    tym nie jestem materialistka..
                                                    wink

a moze ktos mnie uratuje z tego stosu...

• homohedonistus Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 01:06
                                                    He he he! Tak, czekaj na rycerza na białym koniu.
                                                  • mallina Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 01:08
                                                    A co..w tej bajce nie ma miejsca na cud?
                                                  • homohedonistus Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 01:10
                                                    He he he! A potem żyli długo i szczęśliwie.

W dzisiejszych czasach nikt tego nie kupi.

Żadnych gwiazd! Żadnych happyendów!
                                                  • mallina Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 01:13
                                                    homohedonistus napisał:

> He he he! A potem żyli długo i szczęśliwie.
                                                    >
                                                    > W dzisiejszych czasach nikt tego nie kupi.

to Ty jednak tak dla zysku...
                                                    >
                                                    > Żadnych gwiazd! Żadnych happyendów!

hmm jakie gwiazdy??Ty, ja..ewentualnie obcy na koniu bialym...

>
                                                    >
                                                  • homohedonistus Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 01:16
                                                    mallina napisała:

> homohedonistus napisał:

> to Ty jednak tak dla zysku...

Przykro mi. life is brutal.

> hmm jakie gwiazdy??Ty, ja..ewentualnie obcy na koniu bialym...

No dobra dla białego rumaka zrobimy wyjątek.
                                                  • mallina Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 01:20
                                                    homohedonistus napisał:

> mallina napisała:
                                                    >
                                                    > > homohedonistus napisał:
                                                    >
                                                    > > to Ty jednak tak dla zysku...
                                                    >
                                                    > Przykro mi. life is brutal.
                                                    >
                                                    >a ja sadzilam ze walczysz tak o prawo do podpalki stosu gdyz sprawic ma Ci to
                                                    przyjemnosc..tylko co bedziesz robil nocami jak juz pojde z dymem?
                                                    wink
                                                  • homohedonistus Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 01:23
                                                    mallina napisała:

> tylko co bedziesz robil nocami jak juz pojde z dymem?

O tym nie pomyślałem! Może jednak zmienimy zakończenie?

Aby wątek był jeszcze bardziej muzyczny - jaką muzykę puścimy podczas
                                                    przedstawienia?
                                                  • mallina Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 01:28
                                                    homohedonistus napisał:

> mallina napisała:
                                                    >
                                                    > > tylko co bedziesz robil nocami jak juz pojde z dymem?
                                                    >
                                                    > O tym nie pomyślałem! Może jednak zmienimy zakończenie?

smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                    >
                                                    > Aby wątek był jeszcze bardziej muzyczny - jaką muzykę puścimy podczas
                                                    > przedstawienia?

proponuje np"blues Kory"...
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                  • homohedonistus Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 01:31
                                                    mallina napisała:

> proponuje np"blues Kory"...

Nie znam. Zdam się na Twój dobry(he he he) gust.
                                                  • mallina Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 01:35
                                                    homohedonistus napisał:

> mallina napisała:
                                                    >
                                                    >
                                                    > > proponuje np"blues Kory"...
                                                    >
                                                    > Nie znam. Zdam się na Twój dobry(he he he) gust.
                                                    >
                                                    > -

a nie mam dobrego gustu?..skoro rozmawiam z Toba na przyklad...smile)))))))))))))
                                                    > "Lepiej jest żyć stojąc, niż umrzeć na kolanach."
                                                  • homohedonistus Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 01:38
                                                    mallina napisała:

> a nie mam dobrego gustu?..skoro rozmawiam z Toba na przyklad...

To miał być dramat, nie komedia.

"Lepiej jest żyć stojąc, niż umrzeć na kolanach."
                                                  • mallina Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 01:40
                                                    dramatycznie - romantycznie
                                                    LOL
                                                    lepiej wiec moze czarna komediasmile))))))

zaraz zaproponuje inny kawalek na ten pozar, chyba ze masz jakas swoja ukryta
                                                    propozycje?

• homohedonistus Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 01:42
                                                    mallina napisała:

> dramatycznie - romantycznie
                                                    > LOL
                                                    > lepiej wiec moze czarna komediasmile))))))
                                                    >
                                                    > zaraz zaproponuje inny kawalek na ten pozar, chyba ze masz jakas swoja ukryta
                                                    > propozycje?
                                                    >

Może "Spalaj się!" KAZIKA NA ŻYWO

"Płoń! Płoń! Płoń parlamencie!"

Przy okazji spalimy parlament. Przyjemne z pożytecznym.
                                                  • mallina Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 01:47
                                                    homohedonistus napisał:

> mallina napisała:
                                                    >
                                                    > > dramatycznie - romantycznie
                                                    > > LOL
                                                    > > lepiej wiec moze czarna komediasmile))))))
                                                    > >
                                                    > > zaraz zaproponuje inny kawalek na ten pozar, chyba ze masz jakas swoja ukr
                                                    > yta
                                                    > > propozycje?
                                                    > >
                                                    >
                                                    > Może "Spalaj się!" KAZIKA NA ŻYWO
                                                    >
                                                    > "Płoń! Płoń! Płoń parlamencie!"
                                                    >
                                                    > Przy okazji spalimy parlament. Przyjemne z pożytecznym.
                                                    >
                                                    >

--mialo nie byc tlumow..
                                                    w kwestii formalnej:Ty spalisz parlament, bo ja to juz w niebie bedesmile
                                                    chyba ze litosc jednak Cie ogarnie..smile

> "Lepiej jest żyć stojąc, niż umrzeć na kolanach."
                                                  • homohedonistus Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 01:51
                                                    mallina napisała:

>
                                                    > --mialo nie byc tlumow..
                                                    > w kwestii formalnej:Ty spalisz parlament, bo ja to juz w niebie bedesmile
                                                    > chyba ze litosc jednak Cie ogarnie..smile
                                                    >

Litość? Nie znam takiego słowa.

Wszystko urządzimy w sejmie. Może jakiś poseł LPR lub Samoobrony Cię uratuje.
                                                    Zaproszę dziennikarzy. Będziemy mieli transmisję na cały kraj. Sława! Wywiady!
                                                  • mallina Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 01:57
                                                    ale ja jestem wstydliwa, nie lubie wystepowac w tv..
                                                    mam kompleksy..beda potem o mnie mowic...

moje propozycje songow:
                                                    alles luege - lacrimosa
                                                    ta noc do innych jest niepodobna maanam (LOL)
                                                    czarno - maciej balcar
                                                    smile)
                                                  • homohedonistus Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 02:02
                                                    mallina napisała:

> ale ja jestem wstydliwa, nie lubie wystepowac w tv..
                                                    > mam kompleksy..beda potem o mnie mowic...

Kobieto! Nie rozumiesz? To jest dla nas szansa, aby zaistnieć. Wybieraj!

> moje propozycje songow:
                                                    > alles luege - lacrimosa
                                                    > ta noc do innych jest niepodobna maanam (LOL)
                                                    > czarno - maciej balcar
                                                    > smile)

Jaka noc?!
                                                  • mallina Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 02:08
                                                    ciagle jakies wybory..
                                                    smile
                                                    ciagly stres
                                                    smile))
                                                    no ale nie bede tam sama, najwyzej schowam sie za Twoim ramieniemsmile

jak to, jak to..to nie bedzie sie to w nocy dzialo??
                                                    rozczarowana jestem..
                                                    smile))))))))))))

• homohedonistus Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 02:11
                                                    mallina napisała:

> ciagle jakies wybory..
                                                    > smile
                                                    > ciagly stres
                                                    > smile))
                                                    > no ale nie bede tam sama, najwyzej schowam sie za Twoim ramieniemsmile

Możesz liczyć na moje umięśnione ramięsmile

> jak to, jak to..to nie bedzie sie to w nocy dzialo??
                                                    > rozczarowana jestem..
                                                    > smile))))))))))))

Pójdziemy na kompromis, może być i noc.
                                                  • mallina Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 02:15
                                                    robisz sie coraz bardziej oswojony
                                                    smile))
                                                    ale to mile..kompromisy..hmm smile)))))))))
                                                  • homohedonistus Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 02:20
                                                    Oswojony? No nie, pora chyba już iść spać. Jeszcze mnie ktoś znajomy zobaczy!

Do kompromisów wrócimy... chyba jeszcze...

Dobranoc!
                                                  • miecio4 Re: Mallina to czarownica. Spalić ją! 19.10.02, 13:10
                                                    A tak sie ciekawie zapowiadało...
                                                  • vulture Łeee... 19.10.02, 13:15
                                                    Ale w końcu nikt się nie rozebrał?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka