Dodaj do ulubionych

Chuck Schuldiner/Death/Control Denied

13.12.05, 19:38
Jak można było dzisiaj przeczytać w każdej gazecie, usłyszeć w każdym radiu i
każdej telewizji, mija dziś 4 rocznica śmierci jednego z najlepszych(jak nie
najlepszego) gitarzysty death metalowego. Chyba nie muszę pisać o wpływie jaki
Death wywarło na setki muzyków, i o geniuszu płyt takich jak "Human" czy
"Symbolic". ale mam pytanie: Czy ktoś się może orientuje czy drugi album
Control Denied zostanie wreszcie wydany? Jakoś sprawa ostatnimi czasy ucichła,
a chyba nie ja jeden z chęcią usłyszałbym tą płytęuncertain
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: Chuck Schuldiner/Death/Control Denied IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 20:03
      czy ja dobrze słyszałem (a może to nie ta bajka?wink ale czy wydanie drugiej
      płyty Control Denied blokowała matka Schuldinera?
      • tomash8 Re: Chuck Schuldiner/Death/Control Denied 13.12.05, 20:06
        Blokowała, nie blokowała - chyba chodziło o to że Karmageddon - niedoszły
        wydawca - nie chciał zapłacić rodzinie anigrosza i m.in. dlatego album nie
        wyszedł... ale to było chyba ze 2 lata temu...
        • Gość: m Re: Chuck Schuldiner/Death/Control Denied IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 20:11
          w takim razie, dla szacunku zmarłego, niech dadzą sobie z tym wydawnictwem
          spokój.
          na całe szczęście po śmierci Chucka nikt nie odważył się jeszcze zarabiać na
          jego geniuszu
          • tomash8 Re: Chuck Schuldiner/Death/Control Denied 13.12.05, 20:19
            Nie? smile A żenujące wydawnictwa pt. "Zero Tolerance", wydane również bez zgody
            rodziny zbiory kompletnie niedokończonych demówek, to co? Już chyba lepiej
            byłoby usłyszeć pożądnie nagraną i w miarę skończoną płytę niż takie "coś"
            • Gość: m Re: Chuck Schuldiner/Death/Control Denied IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 20:34
              "zero tolerance" jeszcze ujdzie, jako gratka dla fanów/kolekcjonerów.
              mi raczej chodziło o wydawnictwa typu "best of", jakieś zremasterowane wersje
              starszych albumów czy wygrzebane skądś nagrania koncertowe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka