Gość: Coogan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 12:33 Czy znacie tego pana..?jesli nie to koniecznie posluchajcie plyte "Grace".Niszowy artysta,malo znany szerszej publicznosci,powiem tyle- cudowny...polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Coogan Re: Jeff Buckley IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 12:39 www.rockmetal.pl/recenzje/buckley.jeff-grace.html byc moze ta recenzja zacheci Was do przesluchania...milego sluchania! Odpowiedz Link Zgłoś
chelseaa Re: Jeff Buckley 23.12.05, 14:18 Odszedł za wcześnie , poszedł w ślady ojca . Perła. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Jeff Buckley 23.12.05, 14:31 Coogan, bracie my tu o nim nie raz i nie dwa, dużo i dobrze pisaliśmy...witamy wśród świadomych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coogan Re: Jeff Buckley IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 13:16 ja rowniez witam!jestem wsrod Was od niedawna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ju Re: Jeff Buckley IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 13:59 Właśnie przeczytałam jego historię na stronie programu 3maj z nami.Tragiczna biografia.Co to musi być za płyta skoro po tylu latach mówi się o niej tak dużo i tak pozytywnie. "Grace"...muszę to koniecznie zapamiętać i w przyszłości posłuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
adam822 Re: Jeff Buckley 24.12.05, 14:25 Jeff Buckley- poznałem dzieki wokaliscie Oceanu. To Maciek Wasio powiedzial mi ze jest taki pan. Muzyka? Genialna. Nie znam drugiego takiego wokalisty. "Grace" fakt genialny album ale tym co nie znaja polecam jeszcze "Sketches For My Sweetheart The Drunk". Odradzam ludziom ktorzy przezyli jakies bolesne rozstanie. Teksty daja do myslenia- kazdy przezywa to samo Kto nie zna musi przesluchac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Jeff Buckley IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 16:24 Zgadzam sie,fenomenalna plyta.Polecam wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna a Re: Jeff Buckley IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.05, 16:34 i ja! podawana byla czesto w roznych zestawieniach the best plyt lat 90tych. wzielam, slucham, mysle... stanowczo nie sa to klimaty, w ktorych najlepiej sie czuje, co nie zmienia faktu, ze padam na kolana. ach, ci wrazliwcy... Odpowiedz Link Zgłoś