Gość: Jacenty IP: *.chello.pl 24.12.05, 15:11 ... oraz Optymalnie Obfitych Świąt życzę wszystkim tu zaglądającym, nie zapominając o tych, z którymi dane mi było skrzyżować szpady Pozdrawiam cieplutko, J Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
opelvectra Re: Wesołych... 24.12.05, 15:49 Dziekujemy Ja rowniez zycze Tobie oraz wszystkim forumowiczom cieplych i spokojnych Swiat i duuuzo milosci i pieknej muzyki w nadchodzacym roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nx Re: Wesołych... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 20:12 Dzie-ku-je-my! (na melodie chorkow przedszkolnych) Programowo nie skladam zyczen ale...niech strace Wszystkiego najlepsiejszego! Pozdrawiam, nx [specjalny edyszyn specjalnosci dla Jacentego bo to on w marcu przypomnial mi tytul pewnego utworu ktorego wieki szukalem ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nx Re: Wesołych... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 20:15 I oczywiscie dla Kate-Gun tez!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani_dj Re: Wesołych... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.12.05, 21:32 zycze wam i sobie zebysmy doswiadczyli swiat przepelnionych piekna muzyka. i zebysmy w nowym roku nie mogli sie od tejze opedzic do tego dorzucam troche koncertow i udany rok zagwarantwany Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Wesołych... 24.12.05, 21:37 "Radości Przebudzonych ptaków, siły pierwszych przebiśniegów odwagi nadziei nam wszystkim, Tobie i Twoim Bliskim" Pokoju Miłości i Szacunku Życzę Wszystkim Exman i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka2000.swf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scribs Re: Wesołych... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.05, 11:38 Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Wesołych... 25.12.05, 12:30 have fun nieustająco ... przez całe Święta i Nowy Rok 2006 pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś