Gość: Behemod IP: 193.0.79.* 30.10.02, 19:34 Wedlug niepotwierdzonych informacji 21 listopada w warszawskim "CDQ" odbedzie sie koncert islandzkiego kwartetu Mum!Czyz to nie wspaniala wiadomosc? Rezerwujcie juz czas. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Greg Re: MUM w Polsce! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 22:22 Gość portalu: Behemod napisał(a): > Wedlug niepotwierdzonych informacji 21 listopada w warszawskim "CDQ" odbedzie > sie koncert islandzkiego kwartetu Mum!Czyz to nie wspaniala wiadomosc? > Rezerwujcie juz czas. Bardzo się cieszę, ale mowa ten temat na tym forum wisi już od miesiąca. Poza tym jest to potwierdzona informacja-bilety 50 zł. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: MUM w Polsce! 30.10.02, 22:27 Gość portalu: Greg napisał(a): > > sie koncert islandzkiego kwartetu Mum A ja jeszxcze chciałem tylko wtrącic iż jest tu przekłamanie gdyż Mum to nie kwartet: """ Múm w mniejszym składzie Oficjalna strona internetowa elektrycznego kwartetu Múm podała, iż jeden z członków zespołu, Gyđa Valtýsdóttir opuściła jego szeregi po zakończeniu trasy koncertowej. Valtýsdóttir stwierdziła, że teraz musi się skoncentrować na studiowaniu. Gyđa rozpoczęła bowiem drugi rok nauki na Academy of the Arts w Islandii, gdzie uczy się gry na wiolonczeli. "Moi przyjaciele z Múm byli bardzo cierpliwi, i bardzo często oferowali, iż zaczekają nam mnie aż skończę szkołę" - tłumaczy artystka. "Jednak to by oznaczało, że Múm musiałoby powiedzieć 'nie' dla wielu ciekawych propozycji. Myśle, że to odpowiedni czas na odejście z zespołu."""" Odpowiedz Link Zgłoś