ania.md 16.01.06, 15:52 a wiec pisenke znam z dyskoteki mozliwe ze jest juz starsza! szybka... i slychac tak jakby ktos palcami klikal..(nie wiem jak to posisac..jak ktos sobie palcami na tak muzyki "klika"/ pomocy ..ma ktos jakis pomysl?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nioma Re: szukam piosenki BEDZIE TRUDNO!-POMOCY IP: 62.233.201.* 16.01.06, 15:59 pstrykanie palcami jest w wielu piosenkach np wake me up before you go go podaj rytm jakies slowa styl cokolwiek facet czy kobieta to spiewal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania.md Re: szukam piosenki BEDZIE TRUDNO!-POMOCY IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.01.06, 16:02 wlasnie pstrykanie palcami jest w wielu piosenkach szybka melodnia i tylko pstrykanie palcami Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: szukam piosenki BEDZIE NUDNO!-POMOCY 16.01.06, 16:26 Moze to kawalek Mandaryny? M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania.md Re: szukam piosenki BEDZIE NUDNO!-POMOCY IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.01.06, 16:28 nie nie..nic polskiego!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Człowiek Re: szukam piosenki BEDZIE NUDNO!-POMOCY IP: 195.20.110.* 16.01.06, 16:46 George Michael "Wake Me Up Before You Go Go" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania.md Re: szukam piosenki BEDZIE NUDNO!-POMOCY IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.01.06, 16:50 niestety to nie George Michael "Wake Me Up Before You Go Go" cos z dyskoeteki ... no nie wiem jak wam podpowiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Człowiek Re: szukam piosenki BEDZIE NUDNO!-POMOCY IP: 195.20.110.* 16.01.06, 17:03 Ale rysopis się zgadza - 50 zł się należy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: szukam piosenki BEDZIE NUDNO!-POMOCY IP: *.eranet.pl 16.01.06, 19:04 Ale Ty dzieweczka glupia jestes. Wracaj skad przyszlas, najlepiej do dyskoteki - tam Twoje miejsce jest dzieweczka. Farbnij sie na blond i rwij karki pstrykajac palcami... ale ty dzieweczka glupia jestes !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania.md Re: szukam piosenki BEDZIE NUDNO!-POMOCY IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.01.06, 19:39 !prosze aby "prostaki" tu nie pisali! nie to nie jest:George Michael "Wake Me Up Before You Go Go" jesli ktos ma jeszzce pomysl...to czekam Odpowiedz Link Zgłoś
wenusss aty jeszcze głupsza!!!!!! 16.01.06, 23:11 a ty pustaku jeszcze głupsza!! co cie ineresuje jakiej ona muzyki słucha??? nie sobie slucha co jej sie podoba!! a tobie g.... do tego. nie umiesz pomagać to nie odpisuj!!!!!! debilko!!!Gość portalu: Asia napisał(a): > Ale Ty dzieweczka glupia jestes. Wracaj skad przyszlas, najlepiej do dyskoteki > - tam Twoje miejsce jest > dzieweczka. Farbnij sie na blond i rwij karki pstrykajac palcami... ale ty dzie > weczka glupia jestes !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: szukam piosenki BEDZIE NUDNO!-POMOCY 16.01.06, 19:30 Tak to chyba wake me up before you go go Odpowiedz Link Zgłoś
sweetpea Re: szukam piosenki BEDZIE TRUDNO!-POMOCY 16.01.06, 20:54 czy to moze jest "wake me up before you go go" zespolu wham? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania.md NIE!! to NIE "wake me up before you go go" IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.01.06, 21:59 cos nowego !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sweetpea Re: NIE!! to NIE "wake me up before you go go" 16.01.06, 23:02 jak to nie, alez oczywiscie ze to ta piosenka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrecekrzepki Re: szukam piosenki BEDZIE TRUDNO!-POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 21:07 Moim zdaniem to "Wake me up before you go go" George'a Michaela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: szukam piosenki BEDZIE TRUDNO!-POMOCY IP: *.eranet.pl 16.01.06, 22:11 Co Wy gadacie ??? Ja juz wiem, jestem pewna, ze to "Wake Me Up Before You Go Go" kto to spiewal ? Chyba WHAM. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: szukam piosenki BEDZIE TRUDNO!-POMOCY 16.01.06, 22:25 pewnie ze.. Wham)) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia1987 Re: szukam piosenki BEDZIE TRUDNO!-POMOCY IP: *.lodz.mm.pl 16.01.06, 22:40 ja wlasnie slyszalam te piosenke w radiu, to na 100% Wham "Wake me up before you go go" Odpowiedz Link Zgłoś
mbucz Re: szukam piosenki BEDZIE TRUDNO!-POMOCY 17.01.06, 11:06 To zagwostka... Ale jestem pewien, że to "Wake me up, before you go go" WHAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania.md nie nie nie nie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.01.06, 11:37 Wake me up, before you go go" WHAM znam! ludzi..plis..inna!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: nie nie nie nie IP: 172.16.3.* 17.01.06, 12:31 Aniu, bylem w tej samej dyskotece. Potwierdzam, to WHAM "Wahe Me Up Before You Go Go" Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer guzik wiecie 17.01.06, 12:46 Przeciez od razu mozna rozpoznac, ze to George Michael z zespolem Wlam. M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
henryczek-czewa Re: guzik wiecie 17.01.06, 13:29 jej okrutni wy tu wszyscy jesteście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania.md NIE WMAWIAJCIE MI!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.01.06, 13:33 hiihi plisssss to nie jest WHAM!! podajcie mi inny tytul!!! czemu mi ten whm wciskacie!!! znam ta piosenke..i to juzeplnei 1000000 razy cos innego prosze o inne propozycje! Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: NIE WMAWIAJCIE MI!! 17.01.06, 13:36 A mnie nawet bawi))) Mam wrazenie, ze piosenka za mna chodzi. Chodzi tez za mna piosenka z tiepier budiet grat komandira pinka flojda , ale to inny rodzaj muzy. Nastawiam radyjko a tam wham!)) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrecekrzepki Sluchajcie! IP: 195.136.112.* 17.01.06, 14:05 A moze to jest "Don't worry be happy" McFerrina? Tam jest takie klikanie. Klik-klik. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetpea Re: szukam piosenki BEDZIE TRUDNO!-POMOCY 17.01.06, 14:50 wiecie co, tak sobie dzis rano pomyslalam ze ta piosenka to moze byc "wake me up before you go go" (chyba georga michaela) Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: szukam piosenki BEDZIE TRUDNO!-POMOCY 17.01.06, 16:32 no dobra, dajmy juz dziewczynie spokoj, tak sobie pomyslalam, ze to rzeczywiscie moze byc "Don't worry, be happy" Odpowiedz Link Zgłoś
sweetpea Re: szukam piosenki BEDZIE TRUDNO!-POMOCY 17.01.06, 17:22 nie sadze, jak mozna slyszec "Don't worry be happy" McFerrina i nie wiedziec co to za piosenka? jak mozna nie byc w stanie zindentyfikowac slow "DON'T WORRY BE HAPPY" przeciez ten refren znaja nawet male dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia1987 Re: szukam piosenki BEDZIE TRUDNO!-POMOCY IP: *.lodz.mm.pl 17.01.06, 20:38 moja droga, zdziwilabys sie czego jeszcze ludzie nie znaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrecekrzepki Re: szukam piosenki BEDZIE TRUDNO!-POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 20:42 Jak mozna slyszec klikanie i nie wiedziec, ze to "Wake me up..."? Odpowiedz Link Zgłoś
sweetpea Re: szukam piosenki BEDZIE TRUDNO!-POMOCY 17.01.06, 20:53 czyli to jednak jest "wake me up before you go go", wiedzialam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania.md NIKT Z WAS NIE MA RACJI!! IP: *.pools.arcor-ip.net 18.01.06, 22:05 to jest cos noweszego z dyskoteki! zero tekstu..melodia i pstrykanie!! nie ma tu zadnego dj-a?? Odpowiedz Link Zgłoś
bender_rodriguez Re: szukam piosenki BEDZIE TRUDNO!-POMOCY 18.01.06, 22:17 Ja wiem! Zaskoczę Was wszystkich, melomanów zafloganych, ale to jest Wham i Wake Me Up Before You Go Go Odpowiedz Link Zgłoś
demicjusz Re: szukam piosenki BEDZIE TRUDNO!-POMOCY 18.01.06, 22:53 zero tekstu! może to było WAKE ME UP... w wersji KARAOKE?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrecekrzepki Re: szukam piosenki BEDZIE TRUDNO!-POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 23:16 Nie, to jest remiks tego kawalka - kiedy ona "go go", zanim go "wake up". Wiec on wciaz spi i nie spiewa. Logika! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia1987 Re: szukam piosenki BEDZIE TRUDNO!-POMOCY IP: *.lodz.mm.pl 18.01.06, 23:46 bezlitosni jestescie, Aniu droga, jesli jak piszesz bylo zero tekstu to zidentyfikowanie kawalka graniczy z cudem, ale zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
bender_rodriguez Re: szukam piosenki BEDZIE TRUDNO!-POMOCY 18.01.06, 23:54 Funia, samarytanko, pomóż ani i napisz jej, że to wejk mi ap bifor ju gołgoł, bo każdy jej mówi "słuchaj dzieweczko, a ona nie słucha" Odpowiedz Link Zgłoś
bender_rodriguez Re: szukam piosenki BEDZIE TRUDNO!-POMOCY 18.01.06, 23:52 z taką logiką, to nawet bez krzepy w ręce stwarzasz zagrożenie i pasowałoby cię odizolować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrecekrzepki Re: szukam piosenki BEDZIE TRUDNO!-POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 00:20 Gdybym nie mial tej krzepy, juz dawno by to zrobiono. Odpowiedz Link Zgłoś