Gość: jan kran IP: *.ti.telenor.net / *.ti.telenor.net 09.11.02, 16:37 Czy ktos jeszcze slucha walow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jagiellon Re: Waly Jagiellonskie IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 00:31 dopoki adapter mi nie umrze to bede wlaczal piekny winyl z zielona okladka i napisami dookola Odpowiedz Link Zgłoś
ursula1 Re: Waly Jagiellonskie 10.11.02, 06:19 A ja mam cd, ktore ktos sam zrobil.I przekazuje sympatie do walow nastepnemu pokoleniu czyli moim dzieciom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: APokalipsa Re: Waly Jagiellonskie IP: *.localdomain / 192.168.16.* 12.11.02, 13:54 Wały rulezzz! mam "etykietę zastępczą" na cd... kooommmbaaaajjjjnnn biiiiiizzzzoooonnnnn!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Waly Jagiellonskie 12.11.02, 13:56 Czesto chodze Walami Jagiellonskimi. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Waly Jagiellonskie 12.11.02, 17:00 Sa zaje... Mam zamiar sprawic sobie ich CD, jesli tylko jest dostepny na rynku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytryniec Re: Waly Jagiellonskie IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.11.02, 03:41 No pewnie,że tak.Ale tych pierwszych,kiedy rządził G.Bukała(KOR,z płyty "Etykieta Zastępcza") Potem Rudi Szubert poszedł w Kukuła Disko i wszystko się spieprzyło. Kiedys widziałem CD,ale zestaw piosenek mało ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: Waly Jagiellonskie 13.11.02, 09:07 Pamiętam, że mój znajomy upierał się przy tym, że zielona okładka z napisami to na prawde etykieta zastępcza, i już niebawem w sklepach muzycznych będzie można do niej dokupić "właściwą" okładkę )) ------------------- jedzie pociąg z daleka, śpią drużnicy w swych budkach leci wagon po torze i butelki po wódkach... Odpowiedz Link Zgłoś
ursula1 Re: Waly Jagiellonskie 13.11.02, 12:21 Wlasnie slucham etykiety zastepczej na CD. Ale brakuje mi kulomiotki. Walowe pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś