Dodaj do ulubionych

Grace Jones - zenada !!

IP: *.eranet.pl 04.02.06, 00:18
Wrocilem z koncertu, wyszedlem wczesniej. Tak zenujacego show dawno nie widzialem. Gwiazda
naspana w ogole nie wiedziala o co chodzi, gadanie od rzeczy, koszmarne stroje, koszmarna
organizacja - jestem w szoku i niesmaku. Stracilem do niej szacunek.
Obserwuj wątek
    • Gość: greg Re: Grace Jones - zenada !! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.02.06, 02:07
      Co do jej spóżnienia - racja, to było żenujące. Koncert całkiem, całkiem, choć
      mogło być lepiej.
    • Gość: tre Re: Grace Jones - zenada !! IP: *.catv.net.pl 04.02.06, 15:48
      Nie do konca rozumiem, czego sie spodziewales. Dziwne stroje i gadanie od
      rzeczy, a takze narkotyki to chyba nieodlaczna czesc wystepow i zycia Grace
      Jones od zawsze. Organizacja? Chodzi ci o to, ze koncert zaczal sie pozniej?
      Moze powinienes do filharmonii chodzic, zamiast na koncerty? Malo jaka gwiazda
      wychodzi punktualnie, a jesli ktos chce naprawde ja zobaczyc/posluchac to 30
      minut w ta, czy w tamta raczej mu nie robi. Nie jestem fanem Grace Jones i mam
      kilka malych zarzutow wzgledem jej wystepu, ale bez przesady. Szok i niesmak to
      raczej po Stingu na Wyscigach, a nie tu.
      • mallina Re: Grace Jones - zenada !! 05.02.06, 00:09
        spoznianie sie gwiazdy na koncert to brak szacunku dla publicznosci.
        • Gość: iva Re: Grace Jones - zenada !! IP: *.aster.pl 06.02.06, 14:04
          zgadzam sie, spoznanie sie, a tym bardziej do swoich fanow to calkowity brak
          szacunku - a swoja droga, nie spodziewalam sie po Niej tego.......?
          www.scootertechno.pl
    • Gość: ot to Re: Grace Jones - zenada !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 15:52
      Tak wypowiadaja sie wlasnie "znafcy".... Zgadzam sie z przedmówcą, szok i
      żenada po stingu a blondie w sopocie i grace jones wczoraj to perełki. Ot to.
      • Gość: dorota Re: Grace Jones - zenada !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 17:05
        niestety nie mogłam być na tym koncercie , opowiedzcie o nim więcej, np. czy
        był nagrywany
        smile
        • Gość: :-) Re: Grace Jones - zenada !! IP: *.chello.pl 04.02.06, 17:25
          Jako wokalistka to Grace nie pokazała niczego, ale przecież to wiadomo. Jako
          showmenka wypadła bardzo dobrze. Udało jej się rozgrzać publikę i zabawa była
          ok. Jak na swój wiek jest w rewelacyjnej formie i ... super zgrabna!!! Nie
          jestem i nigdy nie byłem jej fanem ale rozumiem konwencję, którą się posługuje
          i uważam, że robi to doskonale. W jej występach jest dużo kiczu ale ten kicz
          jest zamierzony. Mimo spóźnienia i niedociągnięc wokalnych cieszę się, że byłem
          na tym koncercie. Dla tych, którzy byli niezadowoleni polecam aby myśleli przed
          koncertem a nie tylko po.
    • Gość: lopez Re: Grace Jones - zenada !! IP: *.crowley.pl 04.02.06, 19:45
      Bylem mile zaskoczony ,nie był to może rewelacyjny koncert ale zabawa byla
      przednia, zaspiewala b.sprawnie wszystko co ma najlepsze w repertuarze,kontakt z
      publiką rewelacyjny,a ze była podkrecona to jej prywatna sprawa,spotkałem ja
      potem na afterku i musze przyznac ze rewelacyjnie wyglada.(na koncercie tez
      pokazala klase)
      Zycze wszystkim kobietom w jej wieku(54) tak dobrego wygladu ,humoru i kontaktu
      z ludzmi.
    • agentcooper Re: Grace Jones - zenada !! 04.02.06, 21:37
      tez uwazam ze bylo calkiem przyjemnie. Nie jestem jej specjalnym fanem a
      bawilem sie mimo wszystko dobrze. A swoja droga ciekawe ilez to roznego rodzaju
      lokalnych gwiazdek musi sie polansowac na takiej imprezie. Oczka az bola....
    • Gość: Jacenty Re: Grace Jones - zenada !! IP: *.chello.pl 04.02.06, 23:04
      Czego się spodziewałeś, sztuki przez S? Jeśli tak to jesteś fantastą albo
      ignorantem wink
    • Gość: huss Re: Grace Jones - IP: *.chomiczowka.net.pl 05.02.06, 00:45
      naćpana? spóźniona? co to w ogole za zarzuty...

KONCERT BYŁ REWELACYJNY
    • ronron Re: Grace Jones - zenada !! 05.02.06, 01:31
      przecież to był koncert dla "branży". tym samym nie mógł ze sztuką mieć nic
      wspólnego wink
      • Gość: esteban Grace Jones - SUPER KONCERT IP: *.man.polbox.pl 06.02.06, 16:23
        Koncert był super! Stroje ekstra! Wokalnie jest zajebista - śpiewa przeponą i
        ma emisję jak operowa diva. Jedynie scenografia nieco rozczarowała. A "zarzutu"
        że koncert był dla "branży" nie rozumiem. To źle?
        • Gość: MI Re: Grace Jones - SUPER KONCERT IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 06.02.06, 23:56
          Kto to jest ta Graca ??
    • Gość: ju Re: Grace Jones - zenada !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 08:52
      Widzę że opinie są jednak podzielone. Jestem ciekawa czy sala była wypełniona po
      brzegi i ogólnie jak reagowała na koncercie publiczność. Ktoś wcześniej ocenił
      koncert Stinga jako porażkę. Organizacyjną? TAK (ale nie wiem czy była to wina
      artysty) Co do samego koncertu, który później obejrzałam w telewizji nie mam
      żadnych zarzutów, uważam że był w świetnej formie a do jego poziomu nie
      dostosowali się organizatorzy.
      • Gość: esteban Re: Grace Jones - SUPER KONCERT IP: *.man.polbox.pl 07.02.06, 12:48
        Kongresowa była pełna, Grace rozruszała całą salę, a od "Libertango" wszyscy
        tańczyli na stojąco. Chodzę na koncerty od wielu lat, ale pierwszy raz od
        klaskania bolały mnie ręce.
        Nie była to porażka, ani żadna żenada - po prostu ktoś miał inne
        wyobrażenia/oczekiwania lub po prostu nie znał tej szalonej artystki. Ja się
        nie zawiodłem i pójdę na jej koncert promujący nową płytę na pewno.
        • Gość: AW Re: Grace Jones - SUPER KONCERT IP: *.seabridge.pl 07.02.06, 15:31
          Typowy koncert dla zblazowanych lanserów. Who the fuck is Grace Jones ???
          nagrała ostatni album 17 lat temu...GJ to przerost formy nad treścią i gwiazda
          w stylu gwiazd słynących z tego ze...sa gwiazdami.Ma dobry głos i jakaś tam
          kariere modelko-piosenkarki, ale nie ma sie czym podniecać !
          • piterek_82 Re: Grace Jones - SUPER KONCERT 07.02.06, 16:58
            www.vipnews.pl/article.php?category=4&article=1879&ret=L2luZGV4LnBocD8=
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka