Dodaj do ulubionych

trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra?

21.11.02, 11:26
Ja zaprosiłbym.
1.Liquid Soul
2.Fun Loving Criminals
3.Jestofunk

Wszystkie trzy kapel są kręcące i powodują, że nogi same wprawiają się w
ruch.

A propos jak tam przygotowania do Sylwka?

pozdr
Obserwuj wątek
    • gregkor Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? 21.11.02, 11:28
      Sorki powinno być zaprosił(a)byś. Przepraszam najmocniej wszystkie Panie
      piszące na forum.

pozdr
      • Gość: Elentarii Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? IP: *.toya.net.pl 21.11.02, 11:32
        smile
        • gregkor Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? 21.11.02, 11:34
          Dziekuje za uśmiech!!!
          • Gość: Crotalus Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? IP: proxy / 213.17.170.* 21.11.02, 11:35
            Jakieś trzy kapele raperskie ze swoimi panienkami z teledysków smile
            • gregkor Re: Do crotalus'a 21.11.02, 11:38
              Ja tu na poważnie, a ty od razu z panienkami wyjeżdzasz? No wiesz co?

p.s.
              Ja też bym zaprosił, ale same panienki bez raperów.

pozdr
            • munky Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? 21.11.02, 11:38
              Gość portalu: Crotalus napisał(a):

> Jakieś trzy kapele raperskie ze swoimi panienkami z teledysków smile

podpisuję się pod tym obiema(oboma,obydwoma, obydwojga, obusiecznie???) rękami
              (rękoma, ręcami, rękojeściami?????)
              • Gość: Crotalus Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? IP: proxy / 213.17.170.* 21.11.02, 11:40
                munky napisał:

> Gość portalu: Crotalus napisał(a):
                >
                > > Jakieś trzy kapele raperskie ze swoimi panienkami z teledysków smile
                >
                > podpisuję się pod tym obiema(oboma,obydwoma, obydwojga, obusiecznie???) rękami
                > (rękoma, ręcami, rękojeściami?????)

Przynajmniej ktoś mnie rozumie na tym forum. Piwo dla tego pana. To chyba już
                drugie smile
                • munky Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? 21.11.02, 11:46
                  Gość portalu: Crotalus napisał(a):

> Przynajmniej ktoś mnie rozumie na tym forum. Piwo dla tego pana. To chyba już
                  > drugie smile

ponownie serdecznie dziękuję...
                  • gregkor Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? 21.11.02, 11:49
                    Panowie tylko się nie upijcie.....
              • Gość: Colonna Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? IP: *.l.aos.ps.tpnet.pl 21.11.02, 15:49
                munky napisał:

> podpisuję się pod tym obiema(oboma,obydwoma, obydwojga, obusiecznie???) rękami
                > (rękoma, ręcami, rękojeściami?????)

Dobry tekst smile)
    • Gość: Elentarii Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? IP: *.toya.net.pl 21.11.02, 11:37
      smile Pouśmiechać się zawsze mogę...Zależy gdzie Sylwester.. bo u mnie w domu
      nawet wokalista ze sprzętem nagłaśniającym się nie zmieści smile, a poza tym,
      sąsiedzi chyba wezwali by policję smile
    • mallina Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? 21.11.02, 12:47
      zalezy jakie kryterium wziasc..
      do sluchania trzy kapele czy do ogladania?
      smile))
      • gregkor Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? 21.11.02, 13:26
        No do zabawy oczywiście!!!!!
        • mallina Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? 21.11.02, 13:34
          aha!!!
          coz za szerokie pojecie slowa "do zabawy"
          smile))
          P.O.D
          Rammstein
          Paktofonika
          • Gość: Crotalus Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? IP: proxy / 213.17.170.* 21.11.02, 13:41
            Ci z Rammstein spaliliby Twoje mieszkanie i rozwalili sobie głowę o kaloryfer.
            • mallina Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? 21.11.02, 13:48
              nie boj sie..oni sa cywilizowani..
              smile
          • gregkor Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? 21.11.02, 13:42
            Przy Rammsteinie i P.O.D. tak się fajnie bawi??
            • mallina Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? 21.11.02, 13:49
              oczywiscie ze tak!!!
              skad jakies watpliwosci?
              smile
              • Gość: Lapusz Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? IP: *.waw.cdp.pl / *.crowley.pl 21.11.02, 13:56
                Jezeli chodzi o żywiołową zabawę to Alians.
                • gregkor Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? 21.11.02, 14:01
                  Ja preferuje bardziej funkowe, hip-hopowe rytmy, lubię się po prostu trochę
                  pokołysać, chyba już jestem za stary na jazdę przy rammsteine. No chyba, że na
                  koncercie.
                  • Gość: capella Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? IP: *.big.pl / 212.160.117.* 21.11.02, 14:09
                    kapela czerniakowska, kapela staśka wielanka a na koniec sam bym zaśpiewał a
                    capella
                    • gregkor Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? 21.11.02, 14:10
                      Jesteś cappellmistrzem?
    • Gość: q Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 15:08
      milano, skaner, boys
    • sara18 Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? 21.11.02, 15:25
      na sylwka mam dwie opcje-dosc ryzykowne:
      albo bede z ukochanym na balu[w polsce ludowej haha]
      albo w paryzu
      a kapele:
      1.U2
      2.U2
      3.U2
      • cze67 Re: trzy kapele, które zaprosi?bys´ na Sylwestra? 21.11.02, 15:55
        B52
        Jamiroquai
        Prodigy
        • Gość: stasiu Re: trzy kapele, które zaprosi?bys´ na Sylwestra? IP: proxy / *.sulzer.com 21.11.02, 16:39
          fields of the nephilim, sisters of mercy, fields of the nephilim
          graja muzyke lekka, zartobliwa, do tanca i rozanca.
          • Gość: Coal Chamber SLAYER SLAYER SLAYER IP: *.retsat1.com.pl 21.11.02, 16:54
            1. Slayer
            2. Slayer
            3. Slayer
      • Gość: Elentarii Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? IP: *.toya.net.pl 21.11.02, 23:30
        To jak w Paryzu, to się może spotkamy smile
    • ilhan Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? 21.11.02, 17:09
      Primal Scream i New Order - oni by grali
      Oasis - a oni by rozkręcili imprezę (jakieś mordobicia, potłuczone butelki
      itp.smile)))
    • Gość: nikka Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.02, 12:10
      Depeche Mode, Nine Inch Nails i Danziga.Ale bym już ich nie wypuściłasmile))
      • loveletter Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? 24.11.02, 10:24
        Gość portalu: nikka napisał:

> Depeche Mode, Nine Inch Nails i Danziga.Ale bym już ich nie wypuściłasmile))

Nieładnie tak gości pod drzwiami trzymaćwink....
        • Gość: nikka Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.02, 11:25
          Pod drzwiami to siedzi mój gruby wyżeł.On na pewno by ich nie wypuściłwink
    • vulture Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? 24.11.02, 01:36
      Po przemyśleniu, bo zdaje się, było już podobne pytanie, zaprosiłbym:

1) Phila Collinsa
      2) Michała Wiśniewskiego

Obaj padliby po usłyszeniu się nawzajem i byłby wreszcie święty spokój,

3) Deep Purple

żeby można było czegoś normalnego posłuchać.
    • loveletter Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? 24.11.02, 10:28
      propozycja z raperami (a szczególnie bez nich) wydała mi się niezwykle interesująca, dorzuciłbym jeszcze:

- Holy Valance
      - Jennifer Lopez
      - Shakirę

... ostatnia mogłaby też coś zaśpiewać.

Loveletterwink

• Gość: Elentarii Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? IP: *.toya.net.pl 24.11.02, 23:01
        Szczególnie po tym , jak ją napadło stado dzikich zwierząt...smile
        Pozdrawiam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka