gregkor 21.11.02, 11:26 Ja zaprosiłbym. 1.Liquid Soul 2.Fun Loving Criminals 3.Jestofunk Wszystkie trzy kapel są kręcące i powodują, że nogi same wprawiają się w ruch. A propos jak tam przygotowania do Sylwka? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gregkor Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? 21.11.02, 11:28 Sorki powinno być zaprosił(a)byś. Przepraszam najmocniej wszystkie Panie piszące na forum. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elentarii Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? IP: *.toya.net.pl 21.11.02, 11:32 Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? 21.11.02, 11:34 Dziekuje za uśmiech!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? IP: proxy / 213.17.170.* 21.11.02, 11:35 Jakieś trzy kapele raperskie ze swoimi panienkami z teledysków Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Do crotalus'a 21.11.02, 11:38 Ja tu na poważnie, a ty od razu z panienkami wyjeżdzasz? No wiesz co? p.s. Ja też bym zaprosił, ale same panienki bez raperów. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? 21.11.02, 11:38 Gość portalu: Crotalus napisał(a): > Jakieś trzy kapele raperskie ze swoimi panienkami z teledysków podpisuję się pod tym obiema(oboma,obydwoma, obydwojga, obusiecznie???) rękami (rękoma, ręcami, rękojeściami?????) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? IP: proxy / 213.17.170.* 21.11.02, 11:40 munky napisał: > Gość portalu: Crotalus napisał(a): > > > Jakieś trzy kapele raperskie ze swoimi panienkami z teledysków > > podpisuję się pod tym obiema(oboma,obydwoma, obydwojga, obusiecznie???) rękami > (rękoma, ręcami, rękojeściami?????) Przynajmniej ktoś mnie rozumie na tym forum. Piwo dla tego pana. To chyba już drugie Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? 21.11.02, 11:46 Gość portalu: Crotalus napisał(a): > Przynajmniej ktoś mnie rozumie na tym forum. Piwo dla tego pana. To chyba już > drugie ponownie serdecznie dziękuję... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? 21.11.02, 11:49 Panowie tylko się nie upijcie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colonna Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? IP: *.l.aos.ps.tpnet.pl 21.11.02, 15:49 munky napisał: > podpisuję się pod tym obiema(oboma,obydwoma, obydwojga, obusiecznie???) rękami > (rękoma, ręcami, rękojeściami?????) Dobry tekst ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elentarii Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? IP: *.toya.net.pl 21.11.02, 11:37 Pouśmiechać się zawsze mogę...Zależy gdzie Sylwester.. bo u mnie w domu nawet wokalista ze sprzętem nagłaśniającym się nie zmieści , a poza tym, sąsiedzi chyba wezwali by policję Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? 21.11.02, 12:47 zalezy jakie kryterium wziasc.. do sluchania trzy kapele czy do ogladania? )) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? 21.11.02, 13:26 No do zabawy oczywiście!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? 21.11.02, 13:34 aha!!! coz za szerokie pojecie slowa "do zabawy" )) P.O.D Rammstein Paktofonika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? IP: proxy / 213.17.170.* 21.11.02, 13:41 Ci z Rammstein spaliliby Twoje mieszkanie i rozwalili sobie głowę o kaloryfer. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? 21.11.02, 13:48 nie boj sie..oni sa cywilizowani.. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? 21.11.02, 13:42 Przy Rammsteinie i P.O.D. tak się fajnie bawi?? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? 21.11.02, 13:49 oczywiscie ze tak!!! skad jakies watpliwosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lapusz Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? IP: *.waw.cdp.pl / *.crowley.pl 21.11.02, 13:56 Jezeli chodzi o żywiołową zabawę to Alians. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? 21.11.02, 14:01 Ja preferuje bardziej funkowe, hip-hopowe rytmy, lubię się po prostu trochę pokołysać, chyba już jestem za stary na jazdę przy rammsteine. No chyba, że na koncercie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capella Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? IP: *.big.pl / 212.160.117.* 21.11.02, 14:09 kapela czerniakowska, kapela staśka wielanka a na koniec sam bym zaśpiewał a capella Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? 21.11.02, 14:10 Jesteś cappellmistrzem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 15:08 milano, skaner, boys Odpowiedz Link Zgłoś
sara18 Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? 21.11.02, 15:25 na sylwka mam dwie opcje-dosc ryzykowne: albo bede z ukochanym na balu[w polsce ludowej haha] albo w paryzu a kapele: 1.U2 2.U2 3.U2 Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: trzy kapele, które zaprosi?bys´ na Sylwestra? 21.11.02, 15:55 B52 Jamiroquai Prodigy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiu Re: trzy kapele, które zaprosi?bys´ na Sylwestra? IP: proxy / *.sulzer.com 21.11.02, 16:39 fields of the nephilim, sisters of mercy, fields of the nephilim graja muzyke lekka, zartobliwa, do tanca i rozanca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coal Chamber SLAYER SLAYER SLAYER IP: *.retsat1.com.pl 21.11.02, 16:54 1. Slayer 2. Slayer 3. Slayer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elentarii Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? IP: *.toya.net.pl 21.11.02, 23:30 To jak w Paryzu, to się może spotkamy Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? 21.11.02, 17:09 Primal Scream i New Order - oni by grali Oasis - a oni by rozkręcili imprezę (jakieś mordobicia, potłuczone butelki itp.))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.02, 12:10 Depeche Mode, Nine Inch Nails i Danziga.Ale bym już ich nie wypuściła)) Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? 24.11.02, 10:24 Gość portalu: nikka napisał: > Depeche Mode, Nine Inch Nails i Danziga.Ale bym już ich nie wypuściła)) Nieładnie tak gości pod drzwiami trzymać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.02, 11:25 Pod drzwiami to siedzi mój gruby wyżeł.On na pewno by ich nie wypuścił Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? 24.11.02, 01:36 Po przemyśleniu, bo zdaje się, było już podobne pytanie, zaprosiłbym: 1) Phila Collinsa 2) Michała Wiśniewskiego Obaj padliby po usłyszeniu się nawzajem i byłby wreszcie święty spokój, 3) Deep Purple żeby można było czegoś normalnego posłuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? 24.11.02, 10:28 propozycja z raperami (a szczególnie bez nich) wydała mi się niezwykle interesująca, dorzuciłbym jeszcze: - Holy Valance - Jennifer Lopez - Shakirę ... ostatnia mogłaby też coś zaśpiewać. Loveletter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elentarii Re: trzy kapele, które zaprosiłbyś na Sylwestra? IP: *.toya.net.pl 24.11.02, 23:01 Szczególnie po tym , jak ją napadło stado dzikich zwierząt... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś