Dodaj do ulubionych

słowo na temat "idola"

IP: proxy / *.gorzow.mm.pl 24.11.02, 10:39
Oglądając pierwszą i drugą edycję "idola" zacząłem zastanawiać się nad
następującym zagadnieniem.Zagadnienie to dotyczy konkretnie dwóch osób:
Szymona Wydry i Marcina Pióreckiego vel Marlona Kozacky.Kiedy Marcin Piórecki
w pierwszej edycji "idola" zaśpiewał piosenkę o Adamie Małyszu wszyscy wręcz
zmieszali go z błotem (i słusznie,bo naprawdę mu się to należało).Ale kiedy
Szymon Wydra(oczywiście z pseudopotrzeby serca)nagrał piosenkę dla papieża
było wszystko dobrze.A przecież zrobił z siebie gorszego kretyna niż
Piórecki.Zastanawiam się tylko nad jedną sprawą.Ciekawe co bybyło gdyby to
Piórecki nagrał piosenkę dla papieża(pewnie zostałby zmieszany z błotem)i co
bybyło gdyby to Wydra nagrał piosenkę ku czci Małysza(pewnie całe jury by się
tym podniecało i gratulowało mu cudownego pomysłu).Podsumowując to co
napisałem mogę skwitować tylko w jeden sposób.Zawiodłem się strasznie na
Szymonie ponieważ kibicowałem mu od początku, natomiast bardzo powytywnie
zaskoczyła mnie Ala Janosz,której singiel "zmień siebie" jest całkiem dobry.
PS. Niech nikomu nawet przez moment nie przyjdzie do głowy, że broniłem
Pióreckiego, bo jest on materiałem odpadowym(podobnie zresztą jak Wydra).
Obserwuj wątek
    • Gość: janek0 Re: słowo na temat 'idola' IP: *.acn.waw.pl 24.11.02, 12:04
      Gość portalu: greg napisał:

> Oglądając pierwszą i drugą edycję "idola" zacząłem zastanawiać się nad
      > następującym zagadnieniem.Zagadnienie to dotyczy konkretnie dwóch osób:
      > Szymona Wydry i Marcina Pióreckiego vel Marlona Kozacky.Kiedy Marcin Piórecki
      > w pierwszej edycji "idola" zaśpiewał piosenkę o Adamie Małyszu wszyscy wręcz
      > zmieszali go z błotem (i słusznie,bo naprawdę mu się to należało).Ale kiedy
      > Szymon Wydra(oczywiście z pseudopotrzeby serca)nagrał piosenkę dla papieża
      > było wszystko dobrze.A przecież zrobił z siebie gorszego kretyna niż
      > Piórecki.Zastanawiam się tylko nad jedną sprawą.Ciekawe co bybyło gdyby to
      > Piórecki nagrał piosenkę dla papieża(pewnie zostałby zmieszany z błotem)i co
      > bybyło gdyby to Wydra nagrał piosenkę ku czci Małysza(pewnie całe jury by > się tym podniecało i gratulowało mu cudownego pomysłu).

obawiam się, że gdyby piórecki nagrał piosenkę o papieżu, to wszyscy by cmokali z zachwytu, bo tu nie chodzi o piosenkę, ale o adresata. (niestety)
      tak juz jest w naszym kraju, ze na niektore tematy mozna z siebie robic idiote bezkarnie.
    • vulture Re: słowo na temat 'idola' 24.11.02, 12:09
      W swoim teledysku Szymon Wydra rozebrał się do pasa; czy to zapowiedź
      poważniejszego zwrotu w karierze? Jeśli tak, proszę o eksportowanie go na
      Grenlandię, tam jest zimno i będzie musiał się ubrać.
      • ladyblue Re: słowo na temat 'idola' 24.11.02, 14:24
        vulture napisał:
        > W swoim teledysku Szymon Wydra rozebrał się do pasa; czy to zapowiedź
        > poważniejszego zwrotu w karierze? Jeśli tak, proszę o eksportowanie go na
        > Grenlandię, tam jest zimno i będzie musiał się ubrać.

vulture musze Cie zmartwić ale niejaki makowiecki tez jest rozebrany (a fuj!).
        a znowu taka janosz nie chce sie rozebrać... ;P
        • Gość: Coal Chamber Dwa słowa na temat 'idola' IP: *.retsat1.com.pl 24.11.02, 15:31
          1. PIERDOLIĆ
          2. TO
        • vulture Re: słowo na temat 'idola' 24.11.02, 17:19
          ladyblue napisała:

> vulture napisał:
          > > W swoim teledysku Szymon Wydra rozebrał się do pasa; czy to zapowiedź
          > > poważniejszego zwrotu w karierze? Jeśli tak, proszę o eksportowanie go na
          > > Grenlandię, tam jest zimno i będzie musiał się ubrać.
          >
          > vulture musze Cie zmartwić ale niejaki makowiecki tez jest rozebrany

A umył się chociaż? Bo wygląda mi na takiego nie za bardzo domytego. I z jakiej
          okazji się rozebrał???

A Janosz jest nieletnia, więc poczeka jeszcze. Razem z Paschalską zrobią
          rozbieraną osiemnastkę big_grin
          • Gość: Elentarii Re: słowo na temat 'idola' IP: *.toya.net.pl 24.11.02, 17:21
            smile Chyba kwestie rozbierania się są tak interesujące,
            ze wkradają się w każdy wątek...smile
            • loveletter Re: słowo na temat 'idola' 24.11.02, 19:25
              Gość portalu: Elentarii napisał:

> smile Chyba kwestie rozbierania się są tak interesujące,
              > ze wkradają się w każdy wątek...smile

no pewniesmile))

A co do tematu: czy się Wydra rozebrał, czy nie - na jedno moim zdaniem wychodzi. Pamiętam, że jeden z pierwszych koncertów po idolu (w telewizji) miał w .... Barze. Jak na rockmana przystało....

Z Wydry nic ciekawego chyba nie będzie - głos ma (choć w tej stylistyce są ciekawsze - np: Brad Roberts z Crash Test Dummies), ale jeśli karierę zaczyna od zwrotu..... To nie dobrze.

Co gorsza - urabia sobie tym samym przyszłą publikę w postaci wrzeszczących dwunastolatek. Czyli - grupa docelowa zasadniczo ta sama co w wypadku Britney i innych takich. To nie dobrze.

Jeśli chodzi o Makowieckiego - całkiem miły chłopak, ale jak będzie dalej słuchał Wilków to skończy w tym samym niestrawnym, przeterminowanym sosie.
              To nie dobrze.

Pozdrawiam, toya.net szczególniewink.

Loveletter
              • Gość: Elentarii Re: słowo na temat 'idola' IP: *.toya.net.pl 24.11.02, 22:44
                Ten stary, przeterminowany sos najlepiej smakuje tej samej młodej
                publiczności smile No i ciekawe jakie te zwroty będą...
                Wydra mnie zainteresował w Idolu, Makowiecki troszkę mniej, ale ten program
                to kolejny dowód na to, ze wybierając "Idola" śpiewającego nie swoje piosenki
                można się potem bardzo rozczarować... Szczerze mówiac z przyjemnością (mam
                nadzieję) obejrzałabym program, gdzie "Idola" wybiera się ze względu na jego
                własny repertuar... Taka próbka przed płytą, czy to jest to, czego chcę
                słuchać...
                Pozdrawiam bardzo serdecznie smile
          • ladyblue vulture! 25.11.02, 21:35
            vulture napisał:
            > A umył się chociaż? Bo wygląda mi na takiego nie za bardzo domytego. I z
            > jakiej okazji się rozebrał???
            > A Janosz jest nieletnia, więc poczeka jeszcze. Razem z Paschalską zrobią
            > rozbieraną osiemnastkę big_grin

nie umył się bo w teledysku (przypadkiem mi sie obejrzał wink wstaje z łóżka. a
            fuj!!! nie dośc ze niedomyty to jeszcze flejtuchowato niechlujny i sie nie umył
            tylko ubrał!
            na janosz moge poczekać, paschalska pobudza mnie do wymiotów li i jedynie.
            nie pozostaje mi nic innego jak samej zacząć wystepowac w teledyskach -
            wreszcie będę miała na co popatrzeć smile
            • vulture Re: vulture! 25.11.02, 21:49
              ladyblue napisała:

> nie pozostaje mi nic innego jak samej zacząć wystepowac w teledyskach -
              > wreszcie będę miała na co popatrzeć smile

Nooo czekamy wszyscy! Zrobię do Ciebie link na moim wątku!!!
    • bigrock Re: słowo na temat 'idola' 24.11.02, 20:45

> PS. Niech nikomu nawet przez moment nie przyjdzie do głowy, że broniłem
      > Pióreckiego, bo jest on materiałem odpadowym(podobnie zresztą jak Wydra).

Co to znaczy "material odpadowy"? Chodzi mi o znaczenie uzyte w stosunku do
      czlowieka.
    • Gość: Jeden Re: słowo na temat 'idola' IP: proxy / *.wp-sa.pl 25.11.02, 16:11

> Oglądając pierwszą i drugą edycję "idola" zacząłem zastanawiać się nad
      > następującym zagadnieniem.Zagadnienie to dotyczy konkretnie dwóch osób:
      > Szymona Wydry i Marcina Pióreckiego vel Marlona Kozacky.Kiedy Marcin Piórecki
      > w pierwszej edycji "idola" zaśpiewał piosenkę o Adamie Małyszu wszyscy wręcz
      > zmieszali go z błotem (i słusznie,bo naprawdę mu się to należało).Ale kiedy
      > Szymon Wydra(oczywiście z pseudopotrzeby serca)nagrał piosenkę dla papieża
      > było wszystko dobrze.A przecież zrobił z siebie gorszego kretyna niż
      > Piórecki.Zastanawiam się tylko nad jedną sprawą.Ciekawe co bybyło gdyby to
      > Piórecki nagrał piosenkę dla papieża(pewnie zostałby zmieszany z błotem)i co
      > bybyło gdyby to Wydra nagrał piosenkę ku czci Małysza(pewnie całe jury by się
      > tym podniecało i gratulowało mu cudownego pomysłu).Podsumowując to co
      > napisałem mogę skwitować tylko w jeden sposób.Zawiodłem się strasznie na
      > Szymonie ponieważ kibicowałem mu od początku, natomiast bardzo powytywnie
      > zaskoczyła mnie Ala Janosz,której singiel "zmień siebie" jest całkiem dobry.
      > PS. Niech nikomu nawet przez moment nie przyjdzie do głowy, że broniłem
      > Pióreckiego, bo jest on materiałem odpadowym(podobnie zresztą jak Wydra).
      >
      Cóż... słowa do piosenki o papieżu napisał J. Gypsy Cygan, wiec chyba już
      wiesz.
      • czyzunia Re: słowo na temat 'idola' 25.11.02, 21:31
        w tym programie nawet elvis,janis , robert plant i mick jagger nie m
        mielibuyy szans.pa
        • Gość: Orange Re: słowo na temat 'idola' IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.02, 21:47
          Zwłaszcza, że Elvis i Janis są martwismile
          • Gość: AGNIECHAAA2324 Re: słowo na temat 'idola' IP: 213.216.95.* 25.11.02, 22:12
            PODOBNO ELVIS DALEJ NIE ŻYJE !! smile
      • agnostic5 Re: słowo na temat 'idola' 17.01.24, 13:39
        gdzie jest vulture?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka