Gość: Leszek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.11.02, 20:33 Whole Lotta Love, idolu polsatu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gwaihir Re: Audioslave IP: *.intrum.pl / 10.48.11.* 27.11.02, 09:22 eeee tam, literówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojson Re: Audioslave IP: *.globalintech.pl 27.11.02, 10:00 A tu troche dluzsza litrowka : "muzyką inspirowaną metalem w stylu Led Zeppelin" Dobrze, ze nikt z LedZep nie zna polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seraf999.mp3.com.pl Re: Audioslave IP: proxy / *.chello.pl 28.12.02, 20:15 Oprócz Cochise ponad przeciętną niezaprzeczalnie wybija się utwór "What you are" z zabójczym refrenem. To prawda, że audioslave to nie to samo, co RATM czy Sound Garden, a nawet ich synteza. Wydaje mi się muzycy obu tych zespołów chcieli stworzyć coś świeżego, a ich przeszłość muzyczna miała im w tym pomóc, a nie stać się podłożem nowego brzmienia. PS: do krytykowania amerykańskiego rządu został jeszcze System Of A Down See ya dirty little fucks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: Audioslave IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.11.02, 10:33 tradycyjnie juz nie zgadzam sie z panem Leszczyńskim.Płyta jest świetna. Jeżeli takie muzyczne beztalęcia jak Linkin Park,Slipknot wg Leszczyńskiego wytyczaja dziś rokowe trędy to może i lepiej że Audioslave gra dobre archaiczne kawałki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Druciana Panienka Re: Audioslave IP: *.stevenet.eu.org / 81.219.126.* 29.03.04, 14:21 Dla mnie Audioslave jest jesdnym z najlepszych wspolczesnych zespołów! Bardzo go cenie i jest ma bardzo bliski. Uważam, ze nie tylko Cochise jest warte uwagi. Mnie obobiście sie podoba takze Show me how to live, Like a stone albo I'm a highway... Ale kazy ma wlasne zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Audioslave 'Audioslave' 27.11.02, 11:00 Nie zawiodłem się. Ilekroć czytam wypociny Roba "Mopa" Leszczyńskiego, mam wrażenie, że jest zwyczajnie niedouczony. Tym razem, posiliwszy się wątkiem marnego kosza ) wiem, że Robbie po prostu czyta bardzo dużo słowników - zwłaszcza niekwestionowanego autorytetu w dziedzinie muzycznej pana Władysława Kopalińskiego (dla którego, przypomnijmy, heavy metal jest odmianą punk rocka, a sam rock jazzu...) R"M"P na każdym kroku, w każdym wywiadzie, za każdym razem, gdy otwiera usta lub bierze pióro do ręki (klawiaturę na kolana) potwierdza swoją fatalną orientację po świecie zwanym muzyką. Czapki z głów przed krytykiem, który nie słyszy w Soundgraden riffów Black Sabbath i dla którego Led Zep grali metal. modrzew, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Audioslave 'Audioslave' IP: *.vline.pl / 172.16.1.* / *.vline.pl 27.11.02, 11:45 Nie, on po prostu zakłada że czytelnicy i tak są głupsi od niego, w związku z czym wypisuje to, na co ma tylko ochotę, zachowując przy tym kiepskie pozory wiedzy muzycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
insultdog Re: Audioslave 'Audioslave' 27.11.02, 12:04 uzywanie slowa "metal" jest jak najbardziej wlasciwe odnosnie Led Zeppelin, jesli tylko rozumie sie, co nazywano metalem u jego poczatkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Audioslave 'Audioslave' IP: *.vline.pl / 172.16.1.* / *.vline.pl 27.11.02, 12:05 insultdog napisał: > uzywanie slowa "metal" jest jak najbardziej wlasciwe odnosnie Led Zeppelin, > jesli tylko rozumie sie, co nazywano metalem u jego poczatkow. A nie sądzisz że słowo "hardrock" bardziej by tu było na miejscu? Zresztą i tak każdy inaczej to rozumie, dla mnie np. Black Sabbath to metal, ale Zeppelini i Purple to hardrock. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojson Re: Audioslave 'Audioslave' IP: *.globalintech.pl 27.11.02, 17:47 No o ile mnie moj slaby sluch nie myli, to z metalem cokolwiek wspolnego moze miec "Immigrant Song" (no i moze ze 2 kawalki z "Physical Graphitti") choc jest miliard razy ciekawszy niz wszelkie dokonania np. Black Sabbath. Natomiast Led Zep to przede wszystkim blues, potem hard rock czy folk (LedZep 3 !). Do metalu daleko. Zreszta, w jakims starym wywiadzie z Jimmy Page'm ktos uzyl okreslenia 'heavy metal' w odniesieniu do muzyki wykonywanej przed Zeppow i James Patrick mocno sie oburzyl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Audioslave 'Audioslave' IP: *.vline.pl / 172.16.1.* / *.vline.pl 27.11.02, 17:51 Gość portalu: Wojson napisał: > No o ile mnie moj slaby sluch nie myli, to z metalem cokolwiek wspolnego moze > miec "Immigrant Song" (no i moze ze 2 kawalki z "Physical Graphitti") choc jest > > miliard razy ciekawszy niz wszelkie dokonania np. Black Sabbath. Natomiast Led > Zep to przede wszystkim blues, potem hard rock czy folk (LedZep 3 !). Do metalu > > daleko. Zreszta, w jakims starym wywiadzie z Jimmy Page'm ktos uzyl > okreslenia 'heavy metal' w odniesieniu do muzyki wykonywanej przed Zeppow i > James Patrick mocno sie oburzyl... Generalnie zgadzam się z Twoją opinią, z wyjątkiem jednego, acz istotnego szczegółu mianowicie dla mnie muzyka Sabbatów jest może nie miliard, ale tak 10 razy ciekawsza od muzy Zeppelinów. Co nie znaczy, że Zepów nie lubię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojson Re: Audioslave 'Audioslave' IP: *.globalintech.pl 28.11.02, 09:30 No tak, przepraszam, troche mnie ponioslo Mi chodzilo raczej o sama budowe utworow, kompozycje itd. nie o wrazenia estetyczne, ktore podelgaja - jak wiadomo - ocenie subiektywnej Swoja droga - Black Sabbath tez bardzo lubie Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
madboy Re: Audioslave 'Audioslave' 10.02.03, 12:26 Hej to przeciez muze _JIMIEGO_ po raz pierwszy nazwano heavy metalem ("...jak goracy ciezki metal lejacy sie prosto z nieba" -czy jakos tak). A co do innych spraw. Plyta Audioslave jest w porzasiu (tylko, chyba jednak tylko..) - mnie przypadl do gustu najbardziej kawalek "If You're Free" , ehm znaczy "Exploder", ktory to kawalek uslyszalem pare tygodni przed premiera albumu. A pana RL jescze toleruje i czytanie jego recenzji to to czego nigdy nie omijam. A same recki traktuje zawsze informacyjnie a nie opiniotworczo. Sam zreszta na recenzenta sie nie nadaje bo mam zbyt entuzjastyczne podejscie do wszelkiej muzyki. PS. A i korzystajac z okazji polecam wszystkim ktorzy nie slyszeli walijskich dziwakow z kapeli zwanej Lostprophets ostrajazda.sonymusic.pl/katalog.php?id=4 - "Mad Boy grips tha microphone wit' a fistful of steel" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: Audioslave 'Audioslave' IP: *.crowley.pl 15.01.03, 14:39 NIE NO WSZYSCY ZORIENTOWANI WIEDZĄ ZE LESZCZYNSKI TO STRASZNA CIENIZNA,KIEDYS POWIEDZIAŁ ZE KORN TO ZESPÓŁ GRUNGOWY,W OGÓLE NIE ROZUMIE MUZYKI I NIE WIE CO SIE W NIEJ DZIEJE,PEWNIE CZYTA W EMPIKU MĄDRE PISEMKA ANGLOSASKIE I POTEM UDAJE MĄDREGO Odpowiedz Link Zgłoś
acur_ Re: Audioslave 'Audioslave' 27.11.02, 12:38 po przeczytaniu recenzji tego... no.. "z rybą w nazwisku" aż chce się lecieć do sklepu po płytę!!! Jak Sędzia Dred skopie kogoś w ciemno kupuję!!! Uwielbiam archaicznych wykonawców i archaiczne utwory, w przeciwieństwie nowych, kreatywnych, młodych pchających ten wózek muzyczny do przodu, patrz: zwyciężczyni pierwszej edycji Idola. ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foxxx Re: Audioslave IP: *.neo / 192.168.20.* 27.11.02, 16:53 ... sie popisał tą recenzją )) "To jednak za mało, aby uwieść współczesnych nastoletnich fanów rocka, nad którymi rząd dusz sprawują już formacje XXI wieku, takie jak Limp Bizkit, Linkin Park czy Slipknot." Jeśli boysbandy z gitarami (minus Slipknot) są dla pana RL formacjami XXI wieku to czas już chyba przewietrzyć dział muzyczny GW. Drętwota umysłu jaką powoduje zasiadanie w jury Idola odbija się już w poziomie recenzji. Styl zjebki Audioslave jest podobny do oceny gówniarzy występujących w Idolu a śpiewających kawałki starsze niż lata 90. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomash Re: Audioslave IP: *.lodz.msk.pl / 10.120.18.* 27.11.02, 17:04 Limp Bizkit i Linkin Park to raczej daleko od rocku. Proponuje posłuchać nowej płyty Jerrego Cantrella - to jest rock! Odpowiedz Link Zgłoś
miotka7 Re: Audioslave 'Audioslave' 27.11.02, 18:47 R.Leszczyński już jakiś czas temu przestał się liczyć jako powazny dziennikarz piszący o muzyce(ale jest to moje zdanie).Jesli dla niego wyznacznikiem tego co jest dobre jest MTV i grane tam Limp Bizkity i inne zespoły jednej płyty to można mu tylko wspłóczuć.Już jakiś czas temu przekonałam się,że im gorzej pisze on o jakiejś płycie rockowej tym bardziej będzie mi się ona podobała.I tak właśnie jest z Audioslave. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yesterday Re: Audioslave 'Audioslave' IP: 80.48.114.* 01.12.02, 12:16 No cóż ja jestem nastoletnią fanką prawdziwego rocka, ale ani ja , ani moi znajomi nie rozkoszują sie wypocinami typu Linkin Park czy Limp Bizkit. Slipknot jeszcze ujdzie, choć komercję czuć na odległość...Prawdziwy fan rocka(nastoletni)w tych ciężkich dla porządnej muzyki czasach słucha Stonesów,Ozzie'go,Nirvana czy choćby Metallica, bo niestety świeża krew nie dostarcza wielu wrażeń... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siMOON Re: Audioslave 'Audioslave' IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.11.02, 09:30 Z opini wynika, że jesteśmy obecni na portalu gazety NIE. Im gorzej napisany artykuł /recenzja/ tym bardzej należy rozumieć go na opak. "Leszczu, może czas zmienić pracowadce). Mimo wszystko nie jesteś jeszcze na poziomie dziennikarza BRAVO, więc jeszcze może coś z Ciebie będzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madi Re: Audioslave 'Audioslave' IP: *.chello.pl 01.12.02, 15:27 nie iwem nie czytam brawo, nie lubie slipknota, a metallica od 15 lat jest starym zdechlakiem - z reszta spytajcie leszcza, on wam powie ze metallica jest dobrym zespolem, ze to prawdziwy metal i tak dalej - i bedzie mial na mysli chalture z pod znaku Metallica i Load. Ciekawe plyty wychodza (Ark,Devin Townsend, Liquid Tension Experiment) lecz nawet o tym zescie nie slyszeli, a tym bardziej leszcz z tymi jego 100 plytami tygodniowo - jak mozna cos takiego poznac w takim czasie? Wszystko komercha wszystko chlam... Vanitas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barix Re: Audioslave 'Audioslave' IP: *.inco.wroc.pl 06.01.03, 21:17 Może i ciekawsze ale 'Liquid Tension Experiment' trudno nawać rockiem. Nawet na rock progresywny to za duże udziwnienie. Taki przykładowy Osmosis wspomnianego LTE to bardziej Andreas Volenweider. Poza tym nie bądź taki mądry, że słuchasz takiej strasznie oryginalnej i niekomercyjnej muzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Audioslave 'Audioslave' IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 22.01.03, 22:44 Gość portalu: Madi napisał(a): > nie iwem nie czytam brawo, nie lubie slipknota, a > metallica od 15 lat jest starym zdechlakiem - z reszta > spytajcie leszcza, on wam powie ze metallica jest dobrym > zespolem, ze to prawdziwy metal i tak dalej - i bedzie > mial na mysli chalture z pod znaku Metallica i Load. > Ciekawe plyty wychodza (Ark,Devin Townsend, Liquid > Tension Experiment) lecz nawet o tym zescie nie > slyszeli, a tym bardziej leszcz z tymi jego 100 plytami > tygodniowo - jak mozna cos takiego poznac w takim czasie? > Wszystko komercha wszystko chlam... Vanitas... Chciałem tylko napisać że czarna Metallica to arcydzieło a nie "chałtura". To wszystko, dziękuję za uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macio Re: Audioslave 'Audioslave' IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.03.03, 21:44 "Czarna" jest arcydziełem? Dla mnie to szit. A ostatnia dobra płyta - "And Justice for All...". pozdr macio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paco pico piedra Re: Audioslave 'Audioslave' IP: *.lunar.com.pl / *.lunar.com.pl 01.12.02, 21:24 Od pewnego czasu; coraz mniejszym szacunkiem darze ogol gazety wyborczej. Powodow wiele; najwiekszy- Robert Leszczynski. Ja rozumiem, ze Wyborcza jest gazeta dla tlumow ale przeciez "Czwartkowiec" czy "CO jest grane" nie sprawiaja wrazenia masowek... Tylko czemu gdy byl koncert Tool'a, Leszcz zrobil 2 stronicowy wywiad pt. "Mega komformista kontra jego idol Fred Durst"? Czemu kiedy umarl Layne Staney Leszcz wspomnial o tym w 5 linijkach druczkiem 6, a potem na chacie tlumaczyl ze zespol stracil na znaczeniu (kosztem Linkin Park?...). Ja rozumiem ze to co pisze to aksjomaty, ze ten narod- to narod wielbicieli Leszcza, ze sluchajacy Audioslava stoja na przegranej pozycji...ale moze, moze kiedys Leszczu da dupy tak bardzo ze ktos wspomni nasze narzekania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AliceMudGarden Re: Audioslave 'Audioslave' IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.03, 18:41 powaznie tak sie tlumaczyl??? ha ha ha ha ha ha ha... Alice In Chains wbrew pozorom maja jeszcze calkiem spore zastepy fanow.. i to w roznym wieku... (sama jestem przedstawicielka tej 'nowej generacji fanow AiC';- mam 16 lat i wielbie Alicjuszy 3. rok) jak -do cholery- zespol moze stracic na znaczeniu? nie moze... bo nie mozna zmienic przeszlosci... jak linkin park i te inne takie nagraja cos na miare 'Dirt' to zrobie wszystko, o co poprosi mnie -szanowny- Leszczu... Kazik-jak zwykle- mial racje pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xamel Re: Audioslave 'Audioslave' IP: *.dop.krakow.pl 23.01.03, 16:44 Gość portalu: paco pico piedra napisał(a): [...] > potem na chacie tlumaczyl ze zespol stracil na znaczeniu (kosztem Linkin > Park?...). [...] proponuje tekst na forum humorum od pieciu minut siedze zgiety ze smiechu Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Audioslave 03.01.03, 22:08 No, może nie tak ostro. Ja też oczekiwałem więcej od tej grupy, ale uważam, że album jest dobry (choć sprawia wrażenie niedopracowanego). Muszę stwierdzić, iż odniosłem wrażenie, że oni wzajemnie się blokują. Brakuje tej muzyce energii. Mogli też jako osobistości z wyrobioną marką zrobić coś orginalniejszego (patrz Mike Patton, Buzz Osbourne i ich Fantomas). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AliceMudGarden Re: Audioslave IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.03, 18:31 Motto:"Leszczynski i <...>to sie na muzyce znaja" [Kazik] :> OMG, nie mam slow po prostu...rece, nogi i cycki opadaja... jesli te wszystkie nu-metalowe kapele to zespoly XXI wieku, to ja KOCHAM archaiczna muzyke... ekhm..Led Zeppelin to chyba raczej hard rock, a nawet blues, ale to na marginesie, zakladam, ze sa rozne sposoby szufladkowania konkluzja: Jesli plyta nie podoba sie Leszczynskiemu, to znaczy, ze jest naprawde dobra Odpowiedz Link Zgłoś
nutria2 Re: Audioslave 'Audioslave' 10.02.03, 16:42 Pan L., definiując Soundgarden jako "spokojnych neohipisów z muzyką inspirowaną metalem w stylu Led Zeppelin" powalił mnie na kolana =))) A co do Audioslave, mi do gustu przypadli niesamowicie. Chwała im za to, że są tak archaiczni. I pozbawieni równie oryginalnych pomysłów, jakich zdaniem wyżej wymienionego pana jest pełna muzyka Limp Bizkit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KJDK You know you're wrong IP: *.chello.pl 05.03.03, 12:46 Jak można napisać, że Audioslave jest archaiczna? Ta płyta wprowadza rocka do XXI wieku, jest kamieniem milowym tego gatunku! Nigdzie indziej nie można usłyszeć takiego brzmienia, takich kompozycji ani inwencji! Cała reszta jest daleko w tyle, Audioslave rządzi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loot Re: Audioslave 'Audioslave' IP: 80.51.58.* 05.03.03, 22:29 przepraszam,ja z pytaniem formalnym - co to jest robert leszczynski ? i nie rozumiem - co mają ze sobą wspólnego, jakaś zepsuta, wypatroszona z gustu ryba i AUDIOSLAVE ? nie nobilitujcie miernoty !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B'R'Man Re: Audioslave IP: 195.117.203.* 29.03.03, 20:08 Audioslave anarchiczni? Spoko oznacza to, że są przeżytkiem już na starcie? Do muzeum z nimi? I CHWAŁA IM ZA TO!!!! Ponieważ mam już dość pa(ca)nów z Limp Bizkit. Z Linkin Park jest juz trochę lepiej, ale ten gniot który wydali ostatnio.... A co do Soulfly, jedyna rzecza ktra w tej muzyce lata to GŁUPOTA, ale ani krzty duszy. Fakt faktem, że te rockowe kapele rządza wspólczesną młodzierzą, w dobie kultury techno i wszechobecnego, sprzedawanego na kilogramy, pustego i rzadkiego Hip-hopu. Rządzą popcornową (głupią?) młodzierzą, której zresztą jestem częścią (17 latek mam). Spytajcie się przeciętnego nastolatka kto to był Hendrix, Joplin ? Szczena na zoli, farba na twarzy i zupełny zwis. Więc... Rock 'n' Roll is dead... You can't even sing or play an instrument so you just scream instead. Dwa zdanka z kawałka L.Kravitza mówią chyba same za siebie. A co do Roberta,spodiewałem się dużo więcej po facecie, który dostrzegł artystkę w Gosi Kunc, dziewczynie która w dobie kultury masowej nie bała sie mieć duszy, nie bała się być sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oskitz Re: Audioslave IP: 212.160.233.* 09.05.03, 12:31 słuchaj Leszczyński AUDIOSLAVE to inny muzyczny świat niż linkin park czy limp bizkit.te młode kapele działają w stylu britney czy celine. to pieprzony gładki rock dla niewysublimowanych gustów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rado to Robert Leszczyński IP: *.proxy.net / 10.48.1.* 22.07.03, 11:08 Panie LESZCZU (czyt. Leszczynski) trochę spóźniona opinia ale może sobie ją kiedyś przeczytasz. Choć wątpie bo już nie pracujesz ani w gazecie ani w Idolu co oznacza chyba jakąś "bessę" w twojej karierze "MUZYCZNEJ". W zasadzie nie interesuje mnie krytyka i czytam ją z chęci poznania opinii innych osób nie koniecznie te osoby są dla mnie autorytetem muzycznym (jak autor tejże recenzji) ale mimo wszystko myślałem sobie o R.L że pojęcia o muzyce rockowej ma trochę wiecej niż wynika z tego co napisał wyżej.Ja akurat jestem sympatykiem muzyki Cornella i nic nie mam do krytyki na jego temat "GUSTA NIE PODLEGAJĄ DYSKUSJI" ale jeśli ktoś pisze, że LINKIN PARK jest czymś więcej niż boysbandem podłączonym pod wzmacniacze i fuzzy to nie dziwię się HOŁDYSOWI który niszczy w swoim programie tego "charyzmatyka i DJ'a" ,ale dla usprawiedliwienia to może ten utleniacz tak działa na twoje komórki mózgowe, że jakieś zabużenia w myśleniu pojawiły się w najmniej oczekiwanym momencie ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........... Re: to Robert Leszczyński IP: *.apmoller.net / 10.48.1.* 20.08.03, 14:48 Rado masz szczerą rację super to napisałeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarYan nie zgadzam sie z autorem IP: *.dip.t-dialin.net 23.08.03, 18:26 Kompletnie nie zgadzam sie z autorem tej recenzji... Moim zdaniem trudno bylo oczekiwac, ze RATM z Chrisem stworza cos, co bedzie wypadkowa muzyki poprzednich zespolow. Muzycy Audioslave - po dokladniejszym przesluchaniu plytki - stworzyli naprawde nowa jakosc, co nie znaczy, ze nowoczesna. Trudno mi okreslic te plyte jako archaiczna. Jestem pewien, ze wielu po xxx przesluchaniach Linkin Park, czy Slipknotu odstawi plytki tych zespolow na bok. Do Audioslave beda natomiast wracac... Co do koncertow, to mialem okazje sledzic na zywo poczynania zespolu na tegorocznym Rock am Ring. Zagrali wszystkie numeru z plyty i zadnego z repertuaru zarowno RATM, jak i Soundgarden... I zrobili najlepsze, co zronic mogli. Jak spiewali Acidzi... czapki z glow Audioslave nadchodzi. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hatches Re: nie zgadzam sie z autorem IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.10.03, 22:34 Nadchodzi, to fakt. Na Pink Pop tez nie zagrali zadnego RATM/SOUNDGARDEN, co akurat nie dziwi, bo chlopaki szukaja swego. Jestem powalony szufladami jakie tutaj, podczas tej dyskusji sie pootwieraly. Istnieja w muzyce, nie tylko rockowej utwory, ktorych nie sposob zakfalifikowac, zadna miara wsadzic do zadnej polki. Glupota sama w sobie jest juz sam zamiar uczynienia takiej wrednej kwalifikacji. Lecz ludzie pokroju Leszcza z czegos zyc musza ... i musza o czyms ... literowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barolini Re: Audioslave IP: 195.94.206.* 13.10.03, 07:17 Że Leszczyński to dzban i gwiazda "agrodisco" to już nie świadczy o tym, że może głosić takie herezje. "A potem jest już coraz gorzej"?? Jest coraz lepiej. Numery są zaśpiewane ze 100% feeling'iem, a muzycy R.A.T.M. odnaleźli się w nowej nie- hiphopowej formie. Problem w tym, że jak się słucha Ich Troje nie będzie łatwo przyswoić sobie takiej muzy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Re: Audioslave "Audioslave" IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.04, 18:48 Dla mnie jest proste; ja byłam zafascynowana tą muzyką XXI wieku, ale teraz to przechodzi, zaczęłam słuchać Audioslave i jest mi z tym lepiej. To tyle ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.K Re: Audioslave "Audioslave" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.04, 20:08 Uwielbiam i slucham z duza czestotliwoscia zarowno RATM, jak i Audioslave i jakos nie wydaje mi sie, zeby plytka "Audioslave" byla archaiczna. Naleze do opisanego pokolenia, ktorego duszami rzadza LB, LP czy Slipknot... hmmm... moja dusza radze ja sama, panie L. Odpowiedz Link Zgłoś