Dodaj do ulubionych

Nowe Audioslave

IP: *.ctm.com.pl 28.08.06, 14:35
Slyszeliscie juz? Jesli tak jakie opinie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Smyk Re: Nowe Audioslave IP: *.lodz.pl 28.08.06, 16:52
      Po pierwszym przesłuchaniu, wygląda że jest OK. Zobaczę jak będzie po paru
      przesłuchaniach
      • Gość: donpedro1979 Re: Nowe Audioslave IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 20:15
        Moim zdaniem jest duzo lepsza niz poprzednia i jak narazie jestem pozytywnie
        zaskoczony
        • Gość: donpedro1979 Re: Nowe Audioslave IP: *.ctm.com.pl 05.09.06, 11:41
          Jestem juz po kliku przesluchaniach. Jak dla mnie rewelacjasmile Slucha sie tego z
          wielka przyjemnoscia. Po drugiej plycie, ktora byla dla mnie rozczarowaniem ta
          jest dobrym krokiem w przodsmile
          • theagata Re: Nowe Audioslave 07.09.06, 00:46
            rewelacyja była pierwsza płyta Audioslave
            trzecia jest ciekawa zróżnicowana brzmieniowo bardzo dobrze się jej słucha
            lepsza od Out Of Exile która zła nie jest tylko trochę monotonna.
    • nedfan Re: Nowe Audioslave 10.09.06, 15:41
      Właśnie dziś zaopatrzyłem się w nową płytę Audioslave.
      Może nie jest to objawienie jakieś, ale po dwóch przesłuchaniach wydaje się, że
      jest to bardzo porządna robota muzyczna.
      Audioslave z płyty na płytę jest coraz lepsze.
      Ale ja pewno nie jestem obiektywny, bo po prostu lubię Cornella i jego głos.
      • theagata Re: Nowe Audioslave 10.09.06, 23:21
        nedfan napisał:

> Audioslave z płyty na płytę jest coraz lepsze.

tzn. że Out Of Exile jest lepsze od debiutu?
        • nedfan Re: Nowe Audioslave 11.09.06, 08:52
          Cytuję samego siebie:
          >Ale ja pewno nie jestem obiektywny, bo po prostu lubię Cornella i jego głos.

Dla mnie tak, jest lepsze.
          Na debiutanckiej płycie troszkę za bardzo słychać RATM.
          Na "Out of exile" już jest to stonowane.
          No, a na "Revelations" jeszcze bardziej, choć Morello daje upust swoim pasjom.
    • crazy.berserker Re: Nowe Audioslave 11.09.06, 11:13
      Po trzech przesłuchaniach stwierdzam co następuje: Cornell coraz lepiej się
      czuje w towarzystwie panów z Rage i to słychać. Płyta jest "równa" - żaden z
      zaprezentowanych utworów mnie jeszcze nie poraził w szczególny sposób. Myslę że
      fascynacja płytą przejdzie mi po jakichś 2 tygodniach słuchania - ale zostawiam
      przy sobie nadzieję że tak utalentowany i posiadający wielkie doświadczenie
      skład nagra znów cos na miarę debiutu.
      • nedfan Re: Nowe Audioslave 11.09.06, 19:47
        A ja myślę, że mi fascynacja nie przejdzie tak szybko.
        Bo po prostu, tak po ludzku, lubię tę kapelę.
        Porządny zespół, który tworzy porządną muzykę w tym zalewie muzycznego badziewia.
    • carnivore69 Re: Nowe Audioslave 11.09.06, 23:11
      Przesluchalem juz kilka razy od soboty i poki co bez emocji (nawet takiej, jak
      towarzyszaczej nienowatorskiej przeciez nowej produkcji Iron Maiden). Ale
      wierze, ze w koncu sie wybroni... wink

Pzdr.
    • sith_space Jak na moj gust slaba 12.09.06, 08:17
      Debiut byl fajny, Out of Exile - bez rewelki, Revelations - nie lepiej.
    • Gość: cabron Płyta się nie broni - niestety IP: *.toya.net.pl 13.09.06, 20:19
      Jak dla mnie płyta słaba choć ciut lepsza od OoE, do pięt nie dorasta za to
      płycie debiutanckiej, trochę szkoda bo wychodzi na to że cała para poszła w
      gwizdek (za dużo formy - za mało treści)
      • Gość: mario Re: Płyta się nie broni - niestety IP: *.aster.pl 14.09.06, 09:15
        gdyby nie gloc Cornella plyta jakich wiele,poprawna,jedynie co to juz Morello
        darowalby sobie wstawki w stylu RATM,ile mozna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka