Gość: donpedro1979 IP: *.ctm.com.pl 28.08.06, 14:35 Slyszeliscie juz? Jesli tak jakie opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Smyk Re: Nowe Audioslave IP: *.lodz.pl 28.08.06, 16:52 Po pierwszym przesłuchaniu, wygląda że jest OK. Zobaczę jak będzie po paru przesłuchaniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donpedro1979 Re: Nowe Audioslave IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 20:15 Moim zdaniem jest duzo lepsza niz poprzednia i jak narazie jestem pozytywnie zaskoczony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donpedro1979 Re: Nowe Audioslave IP: *.ctm.com.pl 05.09.06, 11:41 Jestem juz po kliku przesluchaniach. Jak dla mnie rewelacja Slucha sie tego z wielka przyjemnoscia. Po drugiej plycie, ktora byla dla mnie rozczarowaniem ta jest dobrym krokiem w przod Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Nowe Audioslave 07.09.06, 00:46 rewelacyja była pierwsza płyta Audioslave trzecia jest ciekawa zróżnicowana brzmieniowo bardzo dobrze się jej słucha lepsza od Out Of Exile która zła nie jest tylko trochę monotonna. Odpowiedz Link Zgłoś
nedfan Re: Nowe Audioslave 10.09.06, 15:41 Właśnie dziś zaopatrzyłem się w nową płytę Audioslave. Może nie jest to objawienie jakieś, ale po dwóch przesłuchaniach wydaje się, że jest to bardzo porządna robota muzyczna. Audioslave z płyty na płytę jest coraz lepsze. Ale ja pewno nie jestem obiektywny, bo po prostu lubię Cornella i jego głos. Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Nowe Audioslave 10.09.06, 23:21 nedfan napisał: > Audioslave z płyty na płytę jest coraz lepsze. tzn. że Out Of Exile jest lepsze od debiutu? Odpowiedz Link Zgłoś
nedfan Re: Nowe Audioslave 11.09.06, 08:52 Cytuję samego siebie: >Ale ja pewno nie jestem obiektywny, bo po prostu lubię Cornella i jego głos. Dla mnie tak, jest lepsze. Na debiutanckiej płycie troszkę za bardzo słychać RATM. Na "Out of exile" już jest to stonowane. No, a na "Revelations" jeszcze bardziej, choć Morello daje upust swoim pasjom. Odpowiedz Link Zgłoś
crazy.berserker Re: Nowe Audioslave 11.09.06, 11:13 Po trzech przesłuchaniach stwierdzam co następuje: Cornell coraz lepiej się czuje w towarzystwie panów z Rage i to słychać. Płyta jest "równa" - żaden z zaprezentowanych utworów mnie jeszcze nie poraził w szczególny sposób. Myslę że fascynacja płytą przejdzie mi po jakichś 2 tygodniach słuchania - ale zostawiam przy sobie nadzieję że tak utalentowany i posiadający wielkie doświadczenie skład nagra znów cos na miarę debiutu. Odpowiedz Link Zgłoś
nedfan Re: Nowe Audioslave 11.09.06, 19:47 A ja myślę, że mi fascynacja nie przejdzie tak szybko. Bo po prostu, tak po ludzku, lubię tę kapelę. Porządny zespół, który tworzy porządną muzykę w tym zalewie muzycznego badziewia. Odpowiedz Link Zgłoś
carnivore69 Re: Nowe Audioslave 11.09.06, 23:11 Przesluchalem juz kilka razy od soboty i poki co bez emocji (nawet takiej, jak towarzyszaczej nienowatorskiej przeciez nowej produkcji Iron Maiden). Ale wierze, ze w koncu sie wybroni... Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
sith_space Jak na moj gust slaba 12.09.06, 08:17 Debiut byl fajny, Out of Exile - bez rewelki, Revelations - nie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cabron Płyta się nie broni - niestety IP: *.toya.net.pl 13.09.06, 20:19 Jak dla mnie płyta słaba choć ciut lepsza od OoE, do pięt nie dorasta za to płycie debiutanckiej, trochę szkoda bo wychodzi na to że cała para poszła w gwizdek (za dużo formy - za mało treści) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Płyta się nie broni - niestety IP: *.aster.pl 14.09.06, 09:15 gdyby nie gloc Cornella plyta jakich wiele,poprawna,jedynie co to juz Morello darowalby sobie wstawki w stylu RATM,ile mozna Odpowiedz Link Zgłoś