Gość: rock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 00:23 sprawdźcie 104,4 fm ja już słyszałem foo fighters, mettalica, linkin park i audioslave, rock w stolicy ma sie coraz lepiej i bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rock Re: ESKA ROCK JUŻ GRA W STOLICY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 01:21 cholera już im sie coś popsuło i po 1 poleciały te same piosenki co po północy, a może by tak bez komputera spróbowac granie?????? Odpowiedz Link Zgłoś
realista17 Re: ESKA ROCK JUŻ GRA W STOLICY!!! 07.09.05, 10:37 a we wrocławiu to odbiore???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szalkowski Re: ESKA ROCK JUŻ GRA W STOLICY!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.05, 01:48 eska rock pewnie zblizy sie rodzajem muzyki do rock radia (raczej nie 94). rock radio najprawdopodobniej zamilknie od listopada. fingers crossed eska rock! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rock Re: ESKA ROCK JUŻ GRA W STOLICY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 06:36 cholera już prawie 7 a u nich ciagle e same piosenki co po północy,1,2,3,4,5, panowie dziendobry!!!!!!!!!!!!!wstajemy i naprawiamy usterke bo jak na początek to trąci amatorszczyzną , hmm panie szalkowski czy to co pan napisal o rock radiu jest pewne?????? bo ja jestem w stanie raowac te stacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tik Re: ESKA ROCK JUŻ GRA W STOLICY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 06:44 Halo, rano poleciała zajawka Eski Rock - odliczanie trwa, startujemy za 7 dni. Wymienili kilka największych tytułów (AC/DC Led Zeppelin, ale też Franz Ferdinand czy Coldplay) i powiedzieli, że "żadnej żaby" (którą uwilebia ich siostrana drEska). Pewnie będzie to głównie szafa grająca, ale lepsze to niż Gold FM. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szalkowski Re: ESKA ROCK JUŻ GRA W STOLICY!!! IP: *.klaudyny.waw.pl / *.klaudyny.waw.pl 08.09.05, 01:04 Co do Rock Radia, w tym momencie stracilo studio - leci tylko z kompa. Dokleja sie newsy. Radio po przegranej w sadzie o nadajnik (spierali sie o lokalizacje nadajnika - teraz w Nowym Dworze Maz.) stracilo szanse na porzadna promocje, kase itp. Zdaje sie nie ma jeszcze planow definitywnych ale jest spora szansa, ze to zamkna. :/ A w ogole wchodzi Blue FM, juz zajelo studio RR i bedziemy mieli kolejne kaszaniaste radio w W-wie. Odpowiedz Link Zgłoś
nonajlepiej NO I CO Z TEGO ?!?!?!?!?!?!? 11.09.05, 20:16 hmm, nieśmiertelne hity agrorocka plus franz ferdinand raz na tydzień, że niby tacy otwarci i do przodu są. nie spodziewam się więcej jak 300 numerów na plejliście. zobaczymy też, jak będzie z programami autorskimi - z tego, co czytałem, to raczej ich nie będzie. ale proszę, wspierajcie eskę, żeby miała za co wspierać mandarynę w swoim sztandarowym programie, wspierajcie notoryczny eteryczny prymitywizm. to już lepiej włączyć antyradio. ale jeszcze lepiej, jeśli naprawdę chcecie rockowego radia z rockową plejlistą i audycjami autorskimi, przekręćcie gałki na 97.1, na radio kampus www.radiokampus.waw.pl pozdrawiam i rozsądku życzę Odpowiedz Link Zgłoś
campari.wawa Re: ESKA ROCK JUŻ GRA W STOLICY!!! 05.09.05, 15:03 narazie, mimo że jest to "szafa grająca", to fajnie grają :-) Odpowiedz Link Zgłoś
campari.wawa Re: ESKA ROCK JUŻ GRA W STOLICY!!! 07.09.05, 15:33 po 15 było m.in. "Dakota" Stereophonics, "Little sister" Queens Of The Stone Age, "Bittersweet symphony" The Verve, "High hopes" Pink Floyd, czyli jest naprawde nieźle :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchacz Re: ESKA ROCK JUŻ GRA W STOLICY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 22:04 Nie robiłbym sobie nadziei. Chyba że komuś nie przeszkadza playlista z około 50- 100 'hiciorami'. Teoretycznie w Poznaniu są 3 stacje z muzyką rockową (rockradio, eska rock, studencka 'afera'), ale poza 'aferą' (i to tylko czasami; potraficie sobie wyobrazić 10minutową kompozycję mars volta o 8 rano?) nie ma dobrej, UROZMAICONEJ muzyki rockowej. A przecież bardzo dobrych rzeczy są tysiące!!! Jeszcze jedna cecha tego typu komercyjnej stacji: nawet niewprawne ucho zaraz wychwyci, co aktualnie każą promować firmy fonograficzne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
realista17 Re: ESKA ROCK JUŻ GRA W STOLICY!!! 07.09.05, 23:42 pytam jeszcze raz, czy można to odbierać we wrocławiu?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ESKA ROCK JUŻ GRA W STOLICY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 03:39 poszukaj odpowiedzi na skali a nie w sieci... - kurde co za ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: ESKA ROCK JUŻ GRA W STOLICY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 12:51 można próbować, ale prawdopodobnie będzie słychać dużo zakłóceń ze względu na dużą odległość od nadajnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aferafan Re: ESKA ROCK JUŻ GRA W STOLICY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 22:25 To prawda, ze jesli chodzi o zroznicowanie, Eska Rock, to taka Eska z rockiem zamiast popu i hip-hopu. Po 3 dniach słuchania zna się wszystkie piosenki. Strawne radio, ale powtarzalne do bólu. Rock Radio jest bardziej urozmaicone muzycznie od Eski, natomiast brakuje w nim audycji autorskich, takich, jak kiedyś, gdy pracowali w nim Makak (Makakofonia) czy Pietia (Zgrzyt). Afera ma zdecydowanie najbardziej urozmaicony repertuar. Niestety, z kręgów zbliżonych do stacji słyszałem, że mają poważnie zmienić profil i to juz niedługo - ma byc wiecej hip hopu, techno itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ESKA ROCK JUŻ GRA W STOLICY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 03:38 i czym sie tu podniecac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko Re: ESKA ROCK JUŻ GRA W STOLICY!!! IP: *.aster.pl 18.09.05, 21:03 ja jednak zostaje przy radiu kampus 97,1 fm;D Odpowiedz Link Zgłoś