Dodaj do ulubionych

Miły wieczór na FORUM

26.11.02, 23:18
Mam nadzieję że się powtórzy jeszcze nie raz, chętnie w większym gronie,
skoro do spotkań oko w oko z róznych względów dojść nie może...
Obserwuj wątek
    • Gość: gaspar Re: Miły wieczór na CZACIE(tak tak...na CZACIE) IP: *.opa-carbo.com.pl 26.11.02, 23:43
      Ekstra było na czacie,zdecydowanie powinniśmy się częściej spotykać na tym
      czacie,byle tylko nie pieprzyła się strona techniczna,byłem w szoku widząc
      dwóch gasparów przede mną,ale to były jakieś wirtualne gaspary smileProponuję
      następne spotkanie w mikołaja bo to piątek i wcześniej,może o 20-tej-co wy na
      to?
      • elentarii Re: Miły wieczór na CZACIE(tak tak...na CZACIE) 26.11.02, 23:46
        Udało mi się wejść, na chwilkę smile No tak, problemy techniczne... I strasznie
        żałuję! Może jeszcze kiedyś będzie okazja smile
      • vulture Re: Miły wieczór na CZACIE(tak tak...na CZACIE) 26.11.02, 23:47
        Na Czacie ale na Forum- osób przypadkowych tam raczej nie należy się
        spodziewać, gdyż zawsze jest tam pusto. Nie mogę uczestniczyć w spotkaniu
        piątkowym, ale postaram się zaglądać do pokoju "Muzyka" wieczorkami, bo w sumie
        nic mi się nie stanie, jak wejdę na czat w okolicach 21; komp i tak na ogół
        jest włączony smile
        Pozdrawiam
        • Gość: gaspar Re: Miły wieczór na CZACIE(tak tak...na CZACIE) IP: *.opa-carbo.com.pl 26.11.02, 23:59
          Ja też będę regularnie wchodził na czat muzyka między 21-szą a 22-gą tak gwoli
          informacji jakby ktoś chciał ze mną pogadać smile
    • madee1 Re: Miły wieczór na FORUM 26.11.02, 23:57
      Było fajniej niż się spodziewałam, na ogół czaty mnie przerastają smile Coś tam mi
      w końcu odmówiło posłuszeństwa, ale tym razem się nie zniechęcę i pojawię się
      tam znowu. Fajnie było...
    • ilhan Re: Miły wieczór na czacie 27.11.02, 08:59
      I ja też będę czasem wpadał, tak ok. 21-22... Może akurat ktoś znajomy będzie?
      • munky Re: Miły wieczór na czacie 27.11.02, 11:54
        ja też obiecuje czasem wieczorem zaglądać na czat muzyka...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka