vulture 26.11.02, 23:18 Mam nadzieję że się powtórzy jeszcze nie raz, chętnie w większym gronie, skoro do spotkań oko w oko z róznych względów dojść nie może... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gaspar Re: Miły wieczór na CZACIE(tak tak...na CZACIE) IP: *.opa-carbo.com.pl 26.11.02, 23:43 Ekstra było na czacie,zdecydowanie powinniśmy się częściej spotykać na tym czacie,byle tylko nie pieprzyła się strona techniczna,byłem w szoku widząc dwóch gasparów przede mną,ale to były jakieś wirtualne gaspary Proponuję następne spotkanie w mikołaja bo to piątek i wcześniej,może o 20-tej-co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
elentarii Re: Miły wieczór na CZACIE(tak tak...na CZACIE) 26.11.02, 23:46 Udało mi się wejść, na chwilkę No tak, problemy techniczne... I strasznie żałuję! Może jeszcze kiedyś będzie okazja Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Miły wieczór na CZACIE(tak tak...na CZACIE) 26.11.02, 23:47 Na Czacie ale na Forum- osób przypadkowych tam raczej nie należy się spodziewać, gdyż zawsze jest tam pusto. Nie mogę uczestniczyć w spotkaniu piątkowym, ale postaram się zaglądać do pokoju "Muzyka" wieczorkami, bo w sumie nic mi się nie stanie, jak wejdę na czat w okolicach 21; komp i tak na ogół jest włączony Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaspar Re: Miły wieczór na CZACIE(tak tak...na CZACIE) IP: *.opa-carbo.com.pl 26.11.02, 23:59 Ja też będę regularnie wchodził na czat muzyka między 21-szą a 22-gą tak gwoli informacji jakby ktoś chciał ze mną pogadać Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Miły wieczór na FORUM 26.11.02, 23:57 Było fajniej niż się spodziewałam, na ogół czaty mnie przerastają Coś tam mi w końcu odmówiło posłuszeństwa, ale tym razem się nie zniechęcę i pojawię się tam znowu. Fajnie było... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Miły wieczór na czacie 27.11.02, 08:59 I ja też będę czasem wpadał, tak ok. 21-22... Może akurat ktoś znajomy będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Miły wieczór na czacie 27.11.02, 11:54 ja też obiecuje czasem wieczorem zaglądać na czat muzyka... Odpowiedz Link Zgłoś